Κωστα προσωπικη εμπειριαΓιατί έτσι;
Από εξυπηρέτηση καλοί είναι ...η καλυτερη remington (αμερικης). Απο προσωπικη μου εμπειρια παντα
Benelli.it, Κύργιας, Maxam, Guerini δεν το έχουν με τα email.Εχω στηλει 3 e.mail στη browning και με.εχουν γραψει εκει που δεν πιανει μελανι και εχω στηλει ευρωπη και αμερικη
Υπάρχουν ακόμα;Από εξυπηρέτηση καλοί είναι ...
Μη λέμε ονόματα.Η benelli γι'αυτό σου πουλάει απροβληματιστα όπλα ,για να μην επικοινωνούν συνέχεια πελάτες με θέματα.Μονο κάτι αργοσχολοι που θέλουν να να μαθαινουν όλα ,τους στέλνουν συνέχεια mail και τους τα πρηζουν .
οταν ο αλλος εχει το θρασος και στελνει μειλ στην benelli οτι η μοντιφα με την καννη απο ρεμ δεν του πεταει το φυσιγγι η του τρωει τον εξωλκεα εσυ περιμενεις καποια καλυτερη αντιμετωπιση? Κωστα στο λεω ξεκαθαρα μας θεωρουν χαζους γιαυτο δεν απαντανε στα μειλΉπιε το εσπρεσακι του και είπε να γράψει στα αρχιδια του τα μέιλ του
Πω πω φίλε γελάω ακόμα. Πότε έγινε αυτό; Είναι απλά κορυφαίο!!οταν ο αλλος εχει το θρασος και στελνει μειλ στην benelli οτι η μοντιφα με την καννη απο ρεμ δεν του πεταει το φυσιγγι η του τρωει τον εξωλκεα εσυ περιμενεις καποια καλυτερη αντιμετωπιση? Κωστα στο λεω ξεκαθαρα μας θεωρουν χαζους γιαυτο δεν απαντανε στα μειλ
Δοκίμασε την εδώ. ΜΕΤΠΛΑΣΤ. Είναι νομίζω καλοίΕχω στηλει 3 e.mail στη browning και με.εχουν γραψει εκει που δεν πιανει μελανι και εχω στηλει ευρωπη και αμερικη
Καλοι ειναι μωρε απλα και αυτοι εντολες περνουν και γιαυτο ειχα στηλει τοτε email γοατι ειχα παραγγειλει ενα δικαννο ειχα δωσει προκαταβολη και μου ανεβασαν την τελικη τιμη... Ακομα δεν εχει απαντησει κανειςΔοκίμασε την εδώ. ΜΕΤΠΛΑΣΤ. Είναι νομίζω καλοί
τι ηταν χρηματιστηριακό προιον?Καλοι ειναι μωρε απλα και αυτοι εντολες περνουν και γιαυτο ειχα στηλει τοτε email γοατι ειχα παραγγειλει ενα δικαννο ειχα δωσει προκαταβολη και μου ανεβασαν την τελικη τιμη... Ακομα δεν εχει απαντησει κανεις
Παρομοια email ηρθαν πριν 2-3 μερες,και σε μενα για καρασαββιδη-hobbi...ζητουν download καποιο "αρχειο"?? και μαζι στελνουν κι ενα κωδικο να περασουμε....διαγραφη κατευθειαν και αλλαγη κωδικου email.Μετα την αλλαγη κωδικου και μεχρι κι αυτη τη στιγμη δεν ξαναελαβα τετοιου ειδους email....ειχα λαβει καμμια 10ρια...πριν λιγες ωρες ηρθε αυτό στα spam μου. μαλλον του πήραν την βάση και στελνουν mail και οποιος τσιμπήσει τσίμπησε
στο εν λόγο καταστημα δεν εχω βαλει καρτα ποτέ μιας και είναι πάνω στην διαδρομή μου, συνηθως βαζω μια παραγγελία και περνάω και την παίρνω. Δεν ξέρω εαν την καρτα την βαζεις σε περιβάλλον τραπεζας αλλα καλό ειναι όποιος εχει βαλει να προσέξει λίγο μιας και από ότι καταλαβαίνω η βάση του είναι στον αέρα...
αυτά...