Τα είχαμε πει και στο Σχιστο Ηλία. Εντάξει ήταν πολύ περίεργο να μπορεί να δώσει τιμή απο τον Μάρτιο για παραλαβή του Ιουνίου, και γενικά το είχα πει και στον Θοδωρή ότι η δουλειά πήγαινε να φάμε πιστόλι..Κατα τα άλλα η περιοχή δεν έχει πολλα κυνηγομάγαζα, ένα είναι! Εγώ έχω πάρει διάφορα απο εκεί και είμαι αρκετά ευχαριστημένος..αλλα τώρα έγινε μαλακία πως να το κάνουμε. Πάντως καλό είναι να ξεκολλήσουμε λίγο το μυαλό μας και να καταλάβουμε οτι ο μαγαζάτορας είναι έμπορας, πουλάει και εμεις αγοράζουμε...δεν μας κάνει αυτό που πουλάει δεν το αγοράζουμε, και οταν πουλήσει κάτι που μας κάνει θα ξαναεμφανιστούμε. Μην είμαστε ρομαντικοί και φιλοσοφούμε το πόσο τίμιος είναι κάποιος στο κομμάτι εμπόριο. Ζούμε στην εποχή που ότι θες το γκουγκλάρεις βρίσκεις την χαμηλότερη τιμή και μετά αρχίζεις τα παζάρια σε άλλον που σε βολεύει (πχ έχει το νουμερο σου σε ενα μποτάκι ενώ ο άλλος με την χαμηλότερη τιμή δεν το έχει). Λογικό και ο άλλος όπου σε βρει να στον φορέσει. Ο καθένας κοιτάει την τσέπη του. Απλά εδώ η μαλακία ήταν ότι για να μαζέψει κόσμο τις μέρες του Μαρτίου είπε χωρίς να το πολυσκεφτεί 6,50 ευρώ και τώρα δεν του βγαίνει.
Οσων αφορά το θέμα με τους Ελληνες μαγαζάτορες Θόδωρα δεν έχει σχέση με το συγκεκριμμένο περιστατικό ρε φίλε, γιατι εδω είναι καθαρά εισαγόμενο προιόν.