με τα φυσιγγια της federal με flight control πώς συμπεριφερεται το kicks full?Πάρτο!!!
με τα φυσιγγια της federal με flight control πώς συμπεριφερεται το kicks full?Πάρτο!!!
Δε ριχνουμε flight control με φρενατα τσοκ καπιοι ριχνουν μια φορα θαγινει η στραβημε τα φυσιγγια της federal με flight control πώς συμπεριφερεται το kicks full?
με τα φυσιγγια της federal με flight control πώς συμπεριφερεται το kicks full
Νομίζω ότι η federal πλεων τροποποιησε τον συγκεντρωτηρα ώστε να μπορούν να βληθούν από όλα τα τσοκ?ισχύει?και αν ναι γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα φυσιγγια?Δε ριχνουμε flight control με φρενατα τσοκ καπιοι ριχνουν μια φορα θαγινει η στραβη
Φιλε τωρα μιλας για ενα φυσιγηινπου κανει τη δουλεια το φρενατου τσοκ κατα καπιο βαθμο! Εχω ακουσει για την τροποπιηση αυτη αλλα την εκανε γτ οι αμερικανοι ειναι ολιγον dumbΝομίζω ότι η federal πλεων τροποποιησε τον συγκεντρωτηρα ώστε να μπορούν να βληθούν από όλα τα τσοκ?ισχύει?και αν ναι γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα φυσιγγια?
Οποτε?Φιλε τωρα μιλας για ενα φυσιγηινπου κανει τη δουλεια το φρενατου τσοκ κατα καπιο βαθμο! Εχω ακουσει για την τροποπιηση αυτη αλλα την εκανε γτ οι αμερικανοι ειναι ολιγον dumb
Οποτε...μη ριχνεις federall, υπηρχουν τοσα και τοσα φυσιγγια για ολα τα θυραματαΟποτε?
Σου έχω στείλει μήνυμα δεν ξέρω αν το είδες!!!!Νομίζω ότι η federal πλεων τροποποιησε τον συγκεντρωτηρα ώστε να μπορούν να βληθούν από όλα τα τσοκ?ισχύει?και αν ναι γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα φυσιγγια?
Το είδα φίλε και σ'ευχαριστω.επικοινωνισα και περιμένω νέα.Σου έχω στείλει μήνυμα δεν ξέρω αν το είδες!!!!
Ίσως εκεί βρείς kick's!!!
Και αν κάποια στιγμή βγάλει και άλλη εταιρία φυσιγγίων έναν αντίστοιχο συγκεντρωτηρα,τι θα γίνει?θα τα αποριψουμε και αυτά?αξίζει να απορρίπτω φυσιγγια( αρκετά ποιοτικά) για το τσοκ?Οποτε...μη ριχνεις federall, υπηρχουν τοσα και τοσα φυσιγγια για ολα τα θυραματα
Έχουν βγάλει πολλές εταιρίες τέτοιο συγκεντρωτηρα που εγώ έχω ρίξει δεκάδες φυσίγγια και με κικς και με ανακοντα.Τα αμερικανικα δεν τα έχω δοκιμάσει.Και αν κάποια στιγμή βγάλει και άλλη εταιρία φυσιγγίων έναν αντίστοιχο συγκεντρωτηρα,τι θα γίνει?θα τα αποριψουμε και αυτά?αξίζει να απορρίπτω φυσιγγια( αρκετά ποιοτικά) για το τσοκ?
Ισχύει για όλα τα τσοκ φρενου?
Και?εντυπώσεις?Έχουν βγάλει πολλές εταιρίες τέτοιο συγκεντρωτηρα που εγώ έχω ρίξει δεκάδες φυσίγγια και με κικς και με ανακοντα.Τα αμερικανικα δεν τα έχω δοκιμάσει.
Όταν λες στραβή?Οποτε...μη ριχνεις federall, υπηρχουν τοσα και τοσα φυσιγγια για ολα τα θυραματα
Δεν είδα κάτι σαν διαφορά βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 36 γραμμάρια αν αυτό σημαίνει κάτιΚαι?εντυπώσεις?
Φιλε τωρα μιλας για ενα φυσιγηινπου κανει τη δουλεια το φρενατου τσοκ κατα καπιο βαθμο! Εχω ακουσει για την τροποπιηση αυτη αλλα την εκανε γτ οι αμερικανοι ειναι ολιγον dumb
Οποτε ακυρωνετε η ιδιοτητα του συγγεντρωτηρα με φρενατο τσοκ συν τον κυνδινοΟποτε?
Να σου μεινει ο συγγεντροτηρας στο τσοκ και με την επομενη βολη αντιο τσοκ κανη η τπτ αλλοΌταν λες στραβή?
Τι μπορεί να συμβεί?
Το αν αξιζει εσυ θα το κρινεις...εγω δεν εχω προβλημα που δεν ριχνω τετοια φυσιγγια...Και αν κάποια στιγμή βγάλει και άλλη εταιρία φυσιγγίων έναν αντίστοιχο συγκεντρωτηρα,τι θα γίνει?θα τα αποριψουμε και αυτά?αξίζει να απορρίπτω φυσιγγια( αρκετά ποιοτικά) για το τσοκ?
Ισχύει για όλα τα τσοκ φρενου?
Ηλια δεν λεμε για τον αποσπωμενο πατο αλλα για τον flight control που εχουν τα federallΡε παιδιά εγώ χρησιμοποιώ nsi χωρίς πρόβλημα με κικς.
Ρε Τόλη μπορεί να τον ακυρώνει τον συγκεντρωτηρα οκ θα συμφωνήσω μαζί σου το επικίνδυνο που βλέπεις?Οποτε ακυρωνετε η ιδιοτητα του συγγεντρωτηρα με φρενατο τσοκ συν τον κυνδινο
Βλητικα?Δεν είδα κάτι σαν διαφορά βέβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 36 γραμμάρια αν αυτό σημαίνει κάτι
Εγω αυτο το θεωρω λιγο δυσκολο να συμβει παντως...Να σου μεινει ο συγγεντροτηρας στο τσοκ και με την επομενη βολη αντιο τσοκ κανη η τπτ αλλο