κυλινδροΤι τσοκ προτείνετε ανάλογα των δοκιμών σας για 15-25 μέτρα!!
Όπλο maxus one
κυλινδροΤι τσοκ προτείνετε ανάλογα των δοκιμών σας για 15-25 μέτρα!!
Όπλο maxus one
Ένα skeet (4,5*) θα έλεγα εγώΤι τσοκ προτείνετε ανάλογα των δοκιμών σας για 15-25 μέτρα!!
Όπλο maxus one
Συμφωνώ με skeet νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα για το σκοπό που το θέλω (πρωινό παπί- κλειστό μέρος φασσα)Ένα skeet (4,5*) θα έλεγα εγώ
Από 33-34 γρμ. και πάνω, όσο μικρότερο νούμερο σκάγια για το θήραμα που προορίζεται να έχεις μια γεμάτη ροζέτα!Συμφωνώ με skeet νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα για το σκοπό που το θέλω (πρωινό παπί- κλειστό μέρος φασσα)
Ο φίλος μου εχει το ίδιο και έχει αφήσει επάνω το 3* και κάνει όλα τα κυνήγια να υπολογίζεις ότι είναι λίγο ανοιχτά τα τσοκ της.Τι τσοκ προτείνετε ανάλογα των δοκιμών σας για 15-25 μέτρα!!
Όπλο maxus one
Εγώ στην duck blind που έχω μονημα το 5αρι είναι σκούπαΤι τσοκ προτείνετε ανάλογα των δοκιμών σας για 15-25 μέτρα!!
Όπλο maxus one
Κάννη από ΜπενέλιΤι τσοκ προτείνετε ανάλογα των δοκιμών σας για 15-25 μέτρα!!
Δεν αξίζει για μένα το είχα πάρει , ότι έπαιρνα με το σκιτ η κύλινδρο έπαιρνα και με αυτό.Καλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, θέλω γνώμες από anaconda short για την sx3
Απ'ότι έχω δει το κάτι διαφορετικό στα anaconda το δίνει το mind range.Δεν αξίζει για μένα το είχα πάρει ότι έπαιρνα με το σκιτ η κύλινδρο έπαιρνα και με αυτό.
Πάρε mid h long να πεις ότι θα σου δώσει κάτι
Θα σου πρότεινα carlson lm ...εγώ με το anaconda mind...δεν τα βρηκα .... μπορεί να είναι διαφορετικό το short όμως....η επιλογή δική σουΚαλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, θέλω γνώμες από anaconda short για την sx3