gvp9000
Banned
Απόσταση ?Ποια φυσιγγια προτεινεις για φασσα με skeet τσοκ;
Είσαι καλός, μέτριος ή κακός σκοπευτής σε φάσσες ?
Απόσταση ?Ποια φυσιγγια προτεινεις για φασσα με skeet τσοκ;
Πες μου για εμενα...Απόσταση ?
ΜονόβολοΠες μου για εμενα...
Αποστασεις long range shooting,70-80 μετρων...
Ειμαι γαμηστερος σκοπευτης...
Δεν με λες και snipper shooter να τις ντουφεκαω με μονοβολα..παντως κατι κανωΑπόσταση ?
Άμα θες άκουσε με! Πάρε 2 τσοκ beretta victory ,1 IM ,1 IC για αυτό το όπλο. Τέλος.Καλησπέρα.παιδες........ θα ήθελα τα "φώτα σας" .........
Θέλω για μια κανη Berretta Al 391 με mobile τσοκ και αυλό 18,3 δύο τσοκ ...... Ένα LM και ένα LF ...... Όχι τσοκ φρένου γιατί με περιορίζει ως προς τη χρήση μονοβολου......
Σκέφτομαι τα gemini ported η τα karlsons ported.............
Έχετε ανάλογες εμπειρίες από αυτά τα τσοκ η κάτι άλλο να προτείνετε?????
Τα έχεις δοκιμάσει????Άμα θες άκουσε με! Πάρε 2 τσοκ beretta victory ,1 IM ,1 IC για αυτό το όπλο. Τέλος.
ΝαιΤα έχεις δοκιμάσει????
Είναι και πολύ οικονομικά απ' ότι είδα.........
Όχι, αυτά τα απλά θα πάρεις.Είναι και πολύ οικονομικά απ' ότι είδα.........
Υπάρχει και εκδοχή ported ακριβότερα βέβαια...... Δεν ξέρω αν προσφέρουν κάτι παραπάνω......
με ενδιαφέρει και μένα το IM . μήπως μπορούμε να μάθουμε διάμετρο εξόδου ;Άμα θες άκουσε με! Πάρε 2 τσοκ beretta victory ,1 IM ,1 IC για αυτό το όπλο. Τέλος.
Εγώ θα πήγαινα με τα Karlson με κλειστά τα μάτια αφού θα πήγαινα για βελτίωση η ακόμα καλύτερα briley γενικά αυτό το τουφέκι που λες υστερει πολύ στα τσοκΚαλησπέρα.παιδες........ θα ήθελα τα "φώτα σας" .........
Θέλω για μια κανη Berretta Al 391 με mobile τσοκ και αυλό 18,3 δύο τσοκ ...... Ένα LM και ένα LF ...... Όχι τσοκ φρένου γιατί με περιορίζει ως προς τη χρήση μονοβολου......
Ποια είναι?????View attachment 74566 Εγώ αυτά θα έπαιρνα πάντως 70$ και τα δυο
Δεν υπάρχουν εδώ για φυσίγγια με βισμούθιο τουνγστενιο μεση και μεγάλη απόσταση (heavy shot) τσοκ είναιΠοια είναι?????
Παρε της benelli τα μομπιλ. ΓαζωνουνΚαλησπέρα.παιδες........ θα ήθελα τα "φώτα σας" .........
Το έχω πουλήσει το όπλο μαζί με τα τσοκ οπότε τώρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.με ενδιαφέρει και μένα το IM . μήπως μπορούμε να μάθουμε διάμετρο εξόδου ;
Το extended μόνο με ενδιαφέρει.
Σε ευχαριστώ, δεν πειράζει, θα βρω άκρη. Πολλά IM είναι 0,55 mm σύσφιξη. Εγώ θέλω να μου βγαίνει μεταξύ 0,60 - 0,70 , πιο πολύ κοντά στο 0,60 , σε αυλο 18,3 που έχω .Το έχω πουλήσει το όπλο μαζί με τα τσοκ οπότε τώρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Τι όπλο έχεις?Ποια φυσιγγια προτεινεις για φασσα με skeet τσοκ;