Πηγαινε το ΑΖ-20 γονατο.Απο τσιχλα μεχρι καρκαμπαλες τα απογευματα,ασε με τωρα...Ρε φίλε αυτό το sipe με το κίτρινο κόκκινο κουτί καλύτερο φυσίγγι σε μπεκάτσα πέρδικα κ τσίχλα δεν έχω ρίξει!!!!
Πηγαινε το ΑΖ-20 γονατο.Απο τσιχλα μεχρι καρκαμπαλες τα απογευματα,ασε με τωρα...Ρε φίλε αυτό το sipe με το κίτρινο κόκκινο κουτί καλύτερο φυσίγγι σε μπεκάτσα πέρδικα κ τσίχλα δεν έχω ρίξει!!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΕΙ...και οποιος πει το αντηθετο απλος δεν ξερει τι ειναι ιδιογωμοσηΜπορεί κάποιος να γράψει ένα εμπορικό φυσιγγι το οποίο οι ιδιογομωτες δεν φτάνουν με τίποτα ;;;;; μην γραφτεί το νιτρο γιατί έχει πατηθει πριν 10 χρόνια
Yπαρχουν πολυ καλα εμπορικα φυσιγγια , και για ολες τις καιρικες συνθηκες....υπαρχουν εμπορικα
φυσιγγια....που οι ιδιογομωτες δεν τα ''φτανουν'' με τιποτα ....μονο και μονο....λογω υλικων...κατασκευης....
καλυκες πυριτιδες βυσματα σκαγια.....βεβαια ο καθε ενας εχει τις αποψεις του....
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΕΙ...και οποιος πει το αντηθετο απλος δεν ξερει τι ειναι ιδιογωμοση
Μα εγω δεν σε κατηγορησα για κατιΙσως και μην ξερω Ηλια....ψαχνω για εναν καλο δασκαλο...να ερθω να μου κανεις μαθηματα......
δεν το λεω ειρωνικα...μην το παρεις απο την ''αναποδη''....
Μα εγω δεν σε κατηγορησα για κατι
Λαμπρό καφέ και μπλεΣτα εμπορικά το πρόβλημα είναι η αλλαγή των υλικών ανάλογα με διάφορα θέματα που προκύπτουν στον κατασκευαστή.
Ξέμεινε από σκάγια, βάζει άλλα, μάλωσε με τον προμηθευτή της πυρίτιδας βάζει άλλη κοκ
Αν είναι σωστός το κανονάκι θα του δείξει την ίδια ταχύτητα αλλά στο κρύο τι γίνεται ?
Το καλύτερο φυσίγγι φέτος μπορεί να είναι το χειρότερο του χρόνου.
Προσωπικά πλέον ρίχνω μόνο τα αμερικάνικα RWF αλλά θα ήθελα να μάθω έναν Έλληνα κατασκευαστή με ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙ στο κρύο.
Δεν με ενδιαφέρει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ απλά ένα σταθερό (να μην αλλάζουν τα υλικά του) και να ακολουθεί όλα τα standards ασφαλείας.
Για σταθερά λέμε..Λαμπρό καφέ και μπλε
Παπια μικράΤη είναι τα βαρβαράκια;;;
Αυτό το Άριστον κένταγε....τώρα του άλλαν τα πάντα...καψούλι 616 με βύσμα S.G και Csb 1.....πρώτα είχε βύσμα Diamante κ Αquila...η μέρα με τη νύχτα πλέον.
Σε μένα σταθερά είναι.Για σταθερά λέμε..
..
τοτε το maionchi tordo γεμίζονταν με συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου κ ίσως εκεί να ωφειλονται οι τρομερές καταβολες..Έχω δεί τρομερές καταβολές από το παλιό Maionchi tordo. Νομιζω πλέον έχει αλλάξει η συνταγή δεν είναι όσο καλό ήταν τότε.