δεν τα εχω δουλεψει δεν ξερω τα διασπορας που ειπα πιο πανω ειναι τα κιτρινα τα λαμπρο 36 γρ. και του γουλφ το 38 αρι f-104Το γουλφ 36 γρ.διασπορας εχει σιπε....ειναι φυσηγγαραView attachment 25983
δεν τα εχω δουλεψει δεν ξερω τα διασπορας που ειπα πιο πανω ειναι τα κιτρινα τα λαμπρο 36 γρ. και του γουλφ το 38 αρι f-104Το γουλφ 36 γρ.διασπορας εχει σιπε....ειναι φυσηγγαραView attachment 25983
Τασο.....εχουμε σφαξει κανα μπλε?Ναι το είπα πιο πανω.... Για το μπλε λέμε...
Ναι ένα μπλε παπαγαλο που μου έσπαγε τα νευρα..χαχαχα..Τασο.....εχουμε σφαξει κανα μπλε?
Ευχαριστω Τασο.....πληροφοριακα ρωτησαΝαι ένα μπλε παπαγαλο που μου έσπαγε τα νευρα..χαχαχα..
Αν σε ενδιαφερουν τα τωρινά δεν έχω παρει προσφατα Αλέξη....
Άστο καλύτερα Αλέξη...καλύτερα να μη σφάξει γιατί είμαι σίγουρος πως θα αυτοκτονήσει ο Τασούλης με το ίδιο το μαχαίρι που θα σφάξει κ το (μπλε)....Τασο.....εχουμε σφαξει κανα μπλε?
Η περιέργεια σκοτώνει!!Άστο καλύτερα Αλέξη...καλύτερα να μη σφάξει γιατί είμαι σίγουρος πως θα αυτοκτονήσει ο Τασούλης με το ίδιο το μαχαίρι που θα σφάξει κ το (μπλε)....
Πεσμου ότι κοντεψες να την κανεις?Άστο καλύτερα Αλέξη...καλύτερα να μη σφάξει γιατί είμαι σίγουρος πως θα αυτοκτονήσει ο Τασούλης με το ίδιο το μαχαίρι που θα σφάξει κ το (μπλε)....
Άσε το ξέρω...στο τσακ πρόλαβε η μάνα μου κ μου πήρε το χαρτοκόπτη από τα χέρια μια χειμωνιάτικη μέρα που έσφαζα ένα μπλε......Η περιέργεια σκοτώνει!!
Τη light ρε και kinder έκπληξη;;;Πεσμου ότι ήταν light??
Άμα είναι το γνωστό μπλέ,μην κοιτάς σεταπ,ζυγια και πίνακα...Στο κυνήγι είναι θάνατοςΆσε το ξέρω...στο τσακ πρόλαβε η μάνα μου κ μου πήρε το χαρτοκόπτη από τα χέρια μια χειμωνιάτικη μέρα που έσφαζα ένα μπλε......
Θα έκανα τις αρτηρίες μου,κορδόνια για αρβύλια....
Κωστα με sipe ειναι?Τη light ρε και kinder έκπληξη;;;
Αυτό δν είχε τίποτα μέσα....με δουλεύεις;;;;
Ναι Αλέξη.Κωστα με sipe ειναι?
Ο Μαπακης έβγαζε πολύ καλά φυσίγγια, αλλά αλλαζε τα υλικά για πλάκα και δεν ενημερωνε ποτέ. Από ένα σημείο και μετά τα έριχνα στα μπασιματα και εάν μου άρεσαν όταν είχα χρήματα αγόραζα ποσότητα για να μην την πατήσω.Ο μαπακης ειχε κατι πολυ καλά αλλά δυστυχώς τελος κρίμα μεγάλος γομωτης καλα για μενα ειναι και τα 3α και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
Αλεξ σε βλεπω τα λαμπρο τα εχεις σε πολυ μεγαλη υποληψη !!!!! Τοσο μεγαλη φολα εχεις φαει ;;;Λάμπρο δαγκωτα!!Φυσιγγαρες!!
ακριβώςΆμα είναι το γνωστό μπλέ,μην κοιτάς σεταπ,ζυγια και πίνακα...Στο κυνήγι είναι θάνατος
Πριν σου απαντήσει ο Αλέξ να σου πω εγω τη δική μου φόλα;;;Αλεξ σε βλεπω τα λαμπρο τα εχεις σε πολυ μεγαλη υποληψη !!!!! Τοσο μεγαλη φολα εχεις φαει ;;;
Για μενα παντος μεχρι που ξεκινησα την ιδιογωμοση το καλητερο φυσιγγι ηταν το μπιτουρμπο ,το παραδοξο δε ειναι οτι σαν ιδιογωμοτης δεν μπορεσα να την βρω την τεκνα βεβαια ηταν οι χρονιες που την αλαξανε και δεν ξαναπηραΤα καλητερα εμπορικα που εχω δοκιμαση σε αυτες της συνθηκες ειναι wulf36 και gorilla 34/36/38γρ..