Εγώ όχι,τις ντουφεκιες των άλλων βλέπω.Αλεξ σε βλεπω τα λαμπρο τα εχεις σε πολυ μεγαλη υποληψη !!!!! Τοσο μεγαλη φολα εχεις φαει ;;;
Έπρεπε στην κούτα να δίνει και μια μαξιλαροθήκη δώρο για τα πούπουλα.Εγω θα τα λέω...
Εγώ όχι,τις ντουφεκιες των άλλων βλέπω.Αλεξ σε βλεπω τα λαμπρο τα εχεις σε πολυ μεγαλη υποληψη !!!!! Τοσο μεγαλη φολα εχεις φαει ;;;
Δεν φτενε τα φυσηγγια δεν εχουν καλο κοντακιΕγώ όχι,τις ντουφεκιες των άλλων βλέπω.
Έπρεπε στην κούτα να δίνει και μια μαξιλαροθήκη δώρο για τα πούπουλα.Εγω θα τα λέω...
Α ναι ξέχασα...Με κοντάκι τα κατεβάζεις και με άμμο λατομείου,όχι σκάγια...Δεν φτενε τα φυσηγγια δεν εχουν καλο κοντακι
ok φιλε σε καμια περιπτωση δεν φτανει το εμπορικο ενα καλο σεταπ που φτιαχνει με μερακι και σταθεροτητα ενας καλος ιδιογομωτης. δεν θελω να επαναλαβω οτι επαναλαμβανεται απο αρκετους εδω για το συγκεκριμενο ΕΜΠΟΡΙΚΟ φυσιγγι. μπορει να ετυχε... στο κουτι...Πριν σου απαντήσει ο Αλέξ να σου πω εγω τη δική μου φόλα;;;
1 κουτάκι πήρα αναγκαστικά,επιδή δν βρήκα σε Ν6 του Κουτουμάνου το 34άρι ΤΟΤΕ που τα γέμιζε με G3000
(το 2016)...
Το πήρα κ την άλλη μέρα πήγα για παπιά με -3 σε πρωινό πέρασμα....
Τουφέκισα 7 κιρκίρια εκείνο το πρωί....τα 5 ΚΑΘΗΣΤΑ στα 30-35m....τα βούλιζε η τουφεκιά κ τα παπιά...γειά σας...όσα τουφέκισα στο φτερό,μόνο ελιγμούς κ βιδώματα κάνανε....το χάρησα το υπόλοιπο κουτί.
εντελώς φιλικαΕγω ξαναθετω τον προβληματισμο μου..
..ρε παιδια....παραγετε χιλιαδες φυσιγγια.....δεν παιρνετε ενα ρημαδοπαχυμετρο και ενα μαχαιρι να σφαζετε καμια 10αρια να δειτε που κυμαινονται οι διαφορες??....και ας πουμε οτι ολα πανε καλα......δεν κανετε καμια δοκιμη επι χαρτου και επι τενεκε????
Ευχαριστω Τασο.....πληροφοριακα ρωτησα
Κωστα με sipe ειναι?
Ναι Αλέξη.
Ωραίο φυσίγγι αλλά για παγωνιές και μείον. Με θερμοκρασίες πάνω από 10 βαθμούς το overkill πάει γόνα. Τουλάχιστον για μπεκάτσα και σε Νο 9 που το δούλεψα μια σαιζόν.Το γουλφ 36 γρ.διασπορας εχει σιπε....ειναι φυσηγγαραView attachment 25983
Απ'όλα έχει το πανέρι και σ'όλα τα νομίσματα ....Αλεξ εχω σφαξει το ΜΠΛΕ και σε Ν6 και σε Ν7....Τα φυσιγγια αγορασμενα με δραχμες....εχω ακομα .
Κωστη μαλλον ς4 φιλε τα γεμιζε....ηταν λιγο αλαλουμ... σε αλλο η συσκευασια ειχε 688-1,50Χ33,5 -34 -GT24-N6
το ελεγε και το εγραφε,,,,,,δεν ηταν ομως Ν6, Η διαμετρος σκαγιων απο 2,4 εως 2,6.
Σε αλλα βρηκα CX2000-1,55X34 . Oλα σε Τ5 καλυκα 6πτυχα στα 58 χιλιοστα κλεισμενα και με κεντρικη
συντηξη.
Εχω και σε Ν7,5 ετσι το λεει...DEMI MAGNUM μαυρος καλυκας και αυτο με κεντρικη συντηξη....εαν σας
ενδιαφερει το σφαζω. Και αυτο με δραχμες αγορασμενο...τιμη 2.150 δραχμες.
Ναι Νίκο τα παλια Λάμπρου που λες είχαν s4 στα χοντρά, στο ν7 όμως (αν άνοιξες) υποτιθεται ότι έπρεπε να βρεις την sidna....Αλεξ εχω σφαξει το ΜΠΛΕ και σε Ν6 και σε Ν7....Τα φυσιγγια αγορασμενα με δραχμες....εχω ακομα .
Κωστη μαλλον ς4 φιλε τα γεμιζε....ηταν λιγο αλαλουμ... σε αλλο η συσκευασια ειχε 688-1,50Χ33,5 -34 -GT24-N6
το ελεγε και το εγραφε,,,,,,δεν ηταν ομως Ν6, Η διαμετρος σκαγιων απο 2,4 εως 2,6.
Σε αλλα βρηκα CX2000-1,55X34 . Oλα σε Τ5 καλυκα 6πτυχα στα 58 χιλιοστα κλεισμενα και με κεντρικη
συντηξη.
Εχω και σε Ν7,5 ετσι το λεει...DEMI MAGNUM μαυρος καλυκας και αυτο με κεντρικη συντηξη....εαν σας
ενδιαφερει το σφαζω. Και αυτο με δραχμες αγορασμενο...τιμη 2.150 δραχμες.
Ναι Νίκο τα παλια Λάμπρου που λες είχαν s4 στα χοντρά, στο ν7 όμως (αν άνοιξες) υποτιθεται ότι έπρεπε να βρεις την sidna....
το 7,5. καποτε εβγαιναν ασημι μέταλλο. παντα με τεκνα τα γεμιζαν?Εχω Ν7 Τασο μου. Αυριο θα σφαξω και θα σου πω φιλε.
Θα σφαξω και το Ν7,5 - demi magnum .
Μάλλον εννοείς ασημί βιολετί καλυκα που ήταν τα πρωτα...το 7,5. καποτε εβγαιναν ασημι μέταλλο.
Από γεννησιμιου......παντα με τεκνα τα γεμιζαν?
Οχι έχω μεγάλο λαθος Νικο κ το διορθώνω.. Δεν ήταν με sidna τότε αυτό έγινε πολυ αργοτερα, το κατάλαβα από την πολυ χαμηλή δόση που ανεφερες κ το τσεκαρα......Τασο ειχες δικιο φιλε !!! SIDNA ειχε....τωρα οσον αφορα την δοσολογια...αυτη που γραφω ειναι.....και ας
μην την συζητησουμε....
Τα σημερινα δεν ξερω με τι ειναι γεμισμενα.....Τα φυσιγγια ειναι αγορασμενα το 1996 με δραχμες.
Μάλλον εννοείς ασημί βιολετί καλυκα που ήταν τα πρωτα...
Από γεννησιμιου......
Οχι έχω μεγάλο λαθος Νικο κ το διορθώνω.. Δεν ήταν με sidna τότε αυτό έγινε πολυ αργοτερα, το κατάλαβα από την πολυ χαμηλή δόση που ανεφερες κ το τσεκαρα......
Τοτε στα νουμερα 7,8 ήταν με c7ν και ταιριάζει κ απο την δόση που λες γιατί η ίδια έχει βρεθεί στο πρασινο κ Βεργίνα που γεμιζονταν με αυτήν στα ψιλά νουμερα...
Μπλε 2,270δρχ-Demi 2,460 δρχ... Τιμές Λαμπρου το 1995......
Δηλαδή αν ειχε φασσες(που τότε πιθανον να ειχε) ήταν κάποιο κόστος....
Και τώρα έχει αλλά τώρα δεν μας φαίνεται κ τόσο.......
Για το 36αρι έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια.Σε τι κυνήγια το έχεις ρίξει φίλε και τι νούμερο;σε ελαχιστα φυσιγγια του κυργια θα πηγαινα με ανεση. να μην ξεχασω να αναφερω το 40γρ. παλια (εχω πολλα χρονια να αγορασω) θεριζε υπο του 0 αλλα και το 36.
απο την αντιπροσωπεία ολα τα βρίσκω τσιμπημένα σε τιμες.
τωρα τασο που ανεφερες την sidna βγαζει κατι ομώνυμο, εχεις υποψην?
παλια τα εριχνα σε 5Για το 36αρι έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια.Σε τι κυνήγια το έχεις ρίξει φίλε και τι νούμερο;