Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Μετα την αναβαθμιση δεν παιρνω πλεον email απο εσας. Το email μου λειτουργει κανονικα. Μηπως πρεπει να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις?

Παύλο κάνε λίγο υπομονή .
Οι τεράςτιες αλλά και απαραίτητες αλλαγές που εγιναν στην δομή της λειτουργίας του φορουμ και η μετάβαση σε νεο host εχει σαν αποτέλεσμα τις πρώτες 24 έως 72 ώρες να εχουμε καποια "τεχνικά" θέματα.
Αν απο Δευτέρα συνεχίζεις να μην λαμβάνεις μηνύματα απο το φόρουμ τότε θα το δούμε.
Ωστόσο μόλις δω οτι συνδεθηκες θα σου στειλω πμ να το δοκιμάσουμε.

Αγαπητά μέλη και επισκέπτες του HuntersLife.gr

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, ενεργοποιήθηκε μια νέα υποκατηγορία στην κατηγορία "Γενικά" με τίτλο "Επαγγελματίες". Στην συγκεκριμένη υποκατηγορία μπορεί ο καθένας από εσάς να δημιουργήσει το δικό του θέμα και να παρουσιάσει την επαγγελματική του ή επιχειρηματική του δραστηριότητα, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή αρκεί να συνάδει με τους γενικούς κανόνες και όρους χρήσης του HuntersLife.gr, με σκοπό να την γνωστοποιήσει στα μέλη και στους επισκέπτες του Forum. Προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι ο συγγραφέας του εκάστοτε thread ( θέματος) να εμπλέκεται άμεσα επαγγελματικά στην παρουσίαση είτε ως ιδιοκτήτης, είτε έχοντας οποιασδήποτε είδους υπαλληλικής για γενικότερα επαγγελματικής σχέσης με αυτήν. Η "υποχρέωση" που θα έχει είναι να απαντάει άμεσα σε ερωτήσεις, απορίες ή παρατηρήσεις μελών.

Η διαχειριστική ομάδα του HuntersLife.gr

Ζητούμε συγνώμη για την τόσο μεγάλη διακοπή .
Ενα εξαιρετικά πολύπλοκο τεχνικό πρόβλημα του σέρβερ προκάλεσε την κατάρρευση του συστήματος.
Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια περιστατικά.

Last edited by a moderator:
παιδες χρονια πολλλα σε ολους.
μηπως γινετε να προσθεσετε σε ποστ που εχουν γινει κουοτ, επιλογη για να να κλικαρεις και να σε πηγαινει εκει οπου ειχε γινει το ποστ που εγινε κουοτ?

Υπάρχει Γιάννη.
Στα ποστ που εχει γινει quot υπαρχει ενα βελακι δίπλα απο το μέλος που εκανε το αρχικο ποστ πχ dionisis said (βελακι) .......πατας πανω στο βελακι και σε παει στο αρχικό ποστ

Τις τρεις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να μπω στο forum κανονικά από το κινητό από το εικονίδιο hunterslife.gr όταν έχω το αγγλικό πληκτρολόγιο ούτε λαμβάνω email άμα ποσταρει κάποιος όπως πριν άμα προσπαθώ να μπω έτσι βγαίνει αυτό.
http://hunterslife.gr/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
Επειδή δεν τα χω καλά με την τεχνολογία τι τρέχει ρε παιδιά, νόμιζα ότι είχε κάποιο πρόβλημα ή σελίδα αλλά μπαίνω κανονικά άμα την ψάξω στο Google.

Γιώργο ευχαριστώ, προσπάθησα με ένα φίλο που ξέρει πέντε πράγματα από τέτοια αλλά κάτι δεν τον αφήνει να το κάνει, τελικά κατέβασα το forum σαν app στο κινητό και τώρα μπαίνω χωρίς προβλήματα και πονοκεφαλους ευτυχώς γιατί τρεις τέσσερις μέρες είχα αρχίσει να παθαίνω στέρηση.

καλησπέρα στους διαχειριστές και χρόνια πολλά
απο την ημέρα που το σαιτ ηταν εκτός λειτουργίας δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση από εκείνες που έχω επιλέξει να έρχονται και σε mail .
πρέπει να κάνω κάτι?
ευχαριστώ

Παιδιά μια απορία: Στο κάθε θέμα (τόπικ) που έμπαινα έβλεπα στο τέλος της σελίδας (κάτω από τον κειμενογράφο, αν θυμάμαι καλά) τα μέλη που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο συγκεκριμένο τόπικ. Από χθες το βράδυ πρόσεξα ότι αυτό πλέον δεν υπάρχει. Δοκίμασα και από το κινητό, αλλά και σήμερα από το κομπιούτερ στη δουλειά, αλλά ούτε εκεί φαίνονται.
Όχι πως με απασχολεί ιδιαίτερα, απλώς αναρωτιέμαι μήπως έκανα εγώ καμιά μ@...κία και άλλαξα τίποτα ρυθμίσεις στο προφίλ μου ....xm.

Παιδιά μια απορία: Στο κάθε θέμα (τόπικ) που έμπαινα έβλεπα στο τέλος της σελίδας (κάτω από τον κειμενογράφο, αν θυμάμαι καλά) τα μέλη που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο συγκεκριμένο τόπικ. Από χθες το βράδυ πρόσεξα ότι αυτό πλέον δεν υπάρχει. Δοκίμασα και από το κινητό, αλλά και σήμερα από το κομπιούτερ στη δουλειά, αλλά ούτε εκεί φαίνονται.
Όχι πως με απασχολεί ιδιαίτερα, απλώς αναρωτιέμαι μήπως έκανα εγώ καμιά μ@...κία και άλλαξα τίποτα ρυθμίσεις στο προφίλ μου ....xm.
Οκ Στέλιο , ευχαριστούμε για την παρατήρηση!!!!!
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα:)

καλησπέρα στους διαχειριστές και χρόνια πολλά
απο την ημέρα που το σαιτ ηταν εκτός λειτουργίας δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση από εκείνες που έχω επιλέξει να έρχονται και σε mail .
πρέπει να κάνω κάτι?
ευχαριστώ

και εγω το ιδιο προβλημα. Δεν παιρνω ειδοποιησεις με email

Παρακαλώ ελέγξτε αν λαμβάνετε πλέoν ειδοποιήσεις και ενημερώστε μας.

Back