γιατι λοιπουν τα λοιπα στοιχεια νιονιο?Όσοι χρησιμοποιούν το "μαύρο" skin , ας μπουν στον κόπο να αλλάξουν στο Default Style Dark.
Αυτό θα είναι το νέο skin για όσους χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο Future black.
γιατι λοιπουν τα λοιπα στοιχεια νιονιο?Όσοι χρησιμοποιούν το "μαύρο" skin , ας μπουν στον κόπο να αλλάξουν στο Default Style Dark.
Αυτό θα είναι το νέο skin για όσους χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο Future black.
Μήπως εννοείς το banner;;;;;γιατι λοιπουν τα λοιπα στοιχεια νιονιο?
τα στοιχεια κατω απο το αβαταρ που λεει ποσα μνμ εχεις κ ποσα λαικΜήπως εννοείς το banner;;;;;
Σε μερικά tablet προς το παρόν δεν θα φαίνεται .Αν μπεις απο υπολογιστή θα φαίνεται κανονικά
Ααααα τώρα κατάλαβα τι λες !!!!Οκ,δεν θέλω να σε κουράσω άλλο,απλά στο προηγούμενο black skin έβγαζε ότι κ τα υπόλοιπα τώρα,δηλ. πότε ο καθένας έκανε εγγραφή, πόσα μηνύματα έχει, πόσα likes κτλ.
δεν πειράζει όμως...κ έτσι ωραίο είναι
Δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα που υπήρχε στην προηγούμενη έκδοση, να εξαφανίζεται από την δεξιά στήλη η εμφάνιση ενός νέου μηνύματος μόλις αυτό διαβαζόταν από το μέλος. Αναγκαστικά τα μέλη θα χρησιμοποιούν την επιλογή "Νέες δημοσιεύσεις" από το toolbar του forum. Εκεί συμβαίνει ακριβώς αυτό που συνέβαινε παλιότερα στην δεξιά στήλη.Δεν ξέρω αν είναι ακόμα σε επεξεργασία αλλά ήταν πολύ καλό όταν έβλεπες κάποιο θέμα από τη λίστα των νέων δημοσιεύσεων και μετά έφευγε μέχρι να έχει νέα δημοσίευση. Σήμερα έχει αλλάξει αυτό και κρατάει τις νέες δημοσιεύσεις ακόμα και αν τις έχω διαβάσει.
Μην ευχαριστείς ρε Γιώργο!!!Έχετε δίκιο, όσοι χρησιμοποιούσαν το style με την ονομασία FutureBlack θα πρέπει πλέον να επιλέξουν ένα εκ των υπολοίπων, το FutureBlack κρίνεται ως παλιό και μη συμβατό με την τελευταία αναβάθμιση. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη των στοιχείων που λείπουν, θα προστεθούν το συντομότερο δυνατόν, τόσο στο νέο σκούρο style, όσο και στα υπόλοιπα.
Άστα ρε Βίκτωρα και ηταν το αγαπημένο μου. Εσύ όμως είσαι μπαξές, όχι και "σκοταδόψυχος". ..Kαι μεις οι "σκοταδοψυχοι" τωρα τι θα γινουμε χωρις black skin?
Επανήλθαν όλα Κωστή !!!!!Χωρίς τα λοιπά στοιχεία στο avatar;
Άστα ρε Βίκτωρα και ηταν το αγαπημένο μου. Εσύ όμως είσαι μπαξές, όχι και "σκοταδόψυχος". ..
Υπάρχει το dark όμως, δώστου μια ευκαιρία.
Είσαι εντάξει Ανδρέα , δεν θα σου έρθουν ξανάκαλημερα στα κοπελια..
να ρωτησω κατη εκανα σημερα την εγραφη και καθε λιγο και λιγακη ερχονται email απο τις απαντησεις και τις αναρτησεις οπου εκανα και ενω στις ρηθμησεις τα ξετσεκαρα ολλα πρεπει να κανω κατη αλλο;
respect.Είσαι εντάξει Ανδρέα , δεν θα σου έρθουν ξανά