A
AltairLusso
Δεν θα έπρεπε, για σβήστα και δες αν συνεχίζουν να σου έρχονται. Αν σου έρθει άλλο email προωθησε το μας σε παρακαλώ εδώ info@hunterslife.gr
Εννοείται ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση, ίσα ίσα που σε ευχαριστούμε για την παρατήρησηΧωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι θα ήταν καλό να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στις αγγελίες που υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα. Υπάρχουν πολλές αγγελίες που έχουν κλείσει και παραμένουν εκεί, οπότε δεν μπορείς να ψάξεις εύκολα και βέβαια χάνονται όσες είναι ακόμα ανοιχτές.
Keep up the good job!
Και γω Κώστα , μάλλον μας ετοιμάζουν για έξοδό από το eurogroup..Καλησπερα Αρχοντες
Εδω και μια εβδομαδα δεν παιρνω ειδοποιησεις στο gmail μου
Λετε να εχω κανει καμια πατατα ?
Σε θελω ετοιμοπολεμοΚαι γω Κώστα , μάλλον μας ετοιμάζουν για έξοδό από το eurogroup..
Και εγώ το ίδιοΚαλησπερα Αρχοντες
Εδω και μια εβδομαδα δεν παιρνω ειδοποιησεις στο gmail μου
Λετε να εχω κανει καμια πατατα ?
Παυλο καλησπερα..παιδιά τσεκάρετε λίγο το φόρουμ
εδώ και 3-4 μέρες βγάζει αδυναμία σύνδεσης και έχουν σταματήσει να μου έρχονται ειδοποιήσεις,,,λογικά το πρόβλημα το έχουν και άλλα μέλη
επίσης καλό θα ήταν μιας και υπάρχει ομάδα στο facebook να ενημερώνατε και εκεί για τυχόν εργασίες ή προβλήματα και να αφήνατε ελέυθερη την ομάδα να γράφουν και τα μέλη της
Βίκτωρα πρέπει να είσαι εντάξει τώρα και να μην σου ξανάρθει ειδοποίηση.
Λογικά δεν θα σου ξανάρθει ειδοποίηση, ίσως να σου έρχεται μία κάθε πρώτη του μήνα.Εγώ παλι έχω θέμα με τα mail. ενω είναι απενεργοπ.συνεχίζουν να έρχονται.οι ειδοποιήσεις δε με χαλανε