Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Εγώ παλι έχω θέμα με τα mail. ενω είναι απενεργοπ.συνεχίζουν να έρχονται.οι ειδοποιήσεις δε με χαλανε
Εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο :D
Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail εδώ και ένα μήνα :(

όταν βρείς χρόνο Γιώργο φιαξε και μένα να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις
το email εγγραφής μου είναι του γιού μου και με κυνηγάει .sarcastic.
βλεπω τον υιο να αρπαζει μια καλογυαλισμενοπλυμενη sx3 black shadow και να γινεται χαμος!!!!!!.sarcastic..sarcastic.

Εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο :D
Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail εδώ και ένα μήνα :(
Κώστα από αυτά που είδα δεν βλέπω τον λόγο που δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει watch τα θέματα που σε ενδιαφέρουν να παρακολουθείς και ότι για κάποιο λόγο το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο δεν βλέπει σαν spam τα emails από το HL.
όταν βρείς χρόνο Γιώργο φιαξε και μένα να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις
το email εγγραφής μου είναι του γιού μου και με κυνηγάει .sarcastic.
Μάκη λογικά δεν πρέπει να σου ξανάρθει ειδοποίηση. Βεβαιώσου ότι δεν πατάς την επιλογή watch thread ίσως εκ παραδρομής σε κάποια θέματα. Πες στον πιτσιρικά, αν δει mail να μου το κάνει copy-paste και να μου το στείλει με ενα pm.

Μάκη λογικά δεν πρέπει να σου ξανάρθει ειδοποίηση. Βεβαιώσου ότι δεν πατάς την επιλογή watch thread ίσως εκ παραδρομής σε κάποια θέματα. Πες στον πιτσιρικά, αν δει mail να μου το κάνει copy-paste και να μου το στείλει με ενα pm.
.well done.

Σε μενα ερχονται ακομα παντως.
Συγκεκριμενα ερχονται στο "Κυνηγετικη Γωνια", "Συμβουλες και συνταγες ιδιογομωσης" και "Φυσιγγια για τσιχλες"
Πως θα δω αν τα συγκεκριμενα θεματα τα εχω επιλεγμενα ως watch?

Δεν μπορώ να σου απαντήσω άμεσα γιατί αυτές τις μέρες μπαίνω περισσότερο από τηλέφωνο. Ωστόσο κοίτα τι επιλογή υπάρχει στο "παρακολουθηση θέματος " για τα θέματα που λαμβάνεις email.

Και
Εγώ παλι έχω θέμα με τα mail. ενω είναι απενεργοπ.συνεχίζουν να έρχονται.οι ειδοποιήσεις δε με χαλανε
Και σε μενα το ιδιο.
Επι 2 το πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολυ εαν μπορεί να φτιαχτει.

Κουραστικό κ αχρειαστο ειναι να γεμιζει το εμαιλ συνεχως.

Λοιπον
1) Παταμε πανω δεξια στην επιλογη "Ειδοποιησεις"
2) Δεξια στην στηλη, οταν ανοιξει η σελιδα, στην επιλογη "Θεματα που παρακολουθητε
3) Κατω δεξια, μετα το τελευταιο θεμα που δειχνει η λιστα, "Δειτε ολα τα θεματα που παρακολουθητε"
4) Βγαζει μια λιστα με τα θεματα, και τσεκαρουμε οσα μας ενδιαφερουν (εχει ενα μικρο ασπρο check box αριστερα απο τον τιτλο
5) Παμε κατω αριστερα που εχει μια επιλογη With Selected. Διαλεγουμε τι θελουμε να κανουμε απο το μενου που εμφανιζεται και παταμε Go.

Κώστα από αυτά που είδα δεν βλέπω τον λόγο που δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει watch τα θέματα που σε ενδιαφέρουν να παρακολουθείς και ότι για κάποιο λόγο το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο δεν βλέπει σαν spam τα emails από το HL.
.
Τώρα Γιώργο έκανες την τύχη σου :D
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα γρι θα το πιστεψεις ? .sarcastic.
Τεσπα δεν βαριέσαι αστο έτσι
άμα γουσταρει ας επανέλθει όπως η ανάπτυξη .my man.

Τώρα Γιώργο έκανες την τύχη σου :D
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα γρι θα το πιστεψεις ? .sarcastic.
Τεσπα δεν βαριέσαι αστο έτσι
άμα γουσταρει ας επανέλθει όπως η ανάπτυξη .my man.
Την βρήκα την άκρη ;)
Είχα βαλει κατά λάθος το φόρουμ στα ανεπιθύμητα στο email γιαυτό δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις .vah.
Όλα οκ τώρα .well done.

Παιδια απο χθες μου ερχονται ειδοποιησεις με email ενω πριν οχι. Πως μπορω να ακυρωσω αυτο; να μην ερχονται τα email;

Το ίδιο και σε μένα.
Και σε μένα παρακαλώ.
Kωσταντινε και Μυρο, πρεπει να ειστε οκ...
Νικο απο οτι ειδα εσενα ειναι απενεργοποιημενα...
Ενημερωστε με οπως και να εχει...
Ευχαριστω

Back