Εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετοΕγώ παλι έχω θέμα με τα mail. ενω είναι απενεργοπ.συνεχίζουν να έρχονται.οι ειδοποιήσεις δε με χαλανε
Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail εδώ και ένα μήνα
Εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετοΕγώ παλι έχω θέμα με τα mail. ενω είναι απενεργοπ.συνεχίζουν να έρχονται.οι ειδοποιήσεις δε με χαλανε
βλεπω τον υιο να αρπαζει μια καλογυαλισμενοπλυμενη sx3 black shadow και να γινεται χαμος!!!!!!όταν βρείς χρόνο Γιώργο φιαξε και μένα να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις
το email εγγραφής μου είναι του γιού μου και με κυνηγάει
Για email εγγραφής έπρεπε να δώσεις αυτό του Ζολώ... .ha ha ha.όταν βρείς χρόνο Γιώργο φιαξε και μένα να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις
Κώστα από αυτά που είδα δεν βλέπω τον λόγο που δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει watch τα θέματα που σε ενδιαφέρουν να παρακολουθείς και ότι για κάποιο λόγο το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο δεν βλέπει σαν spam τα emails από το HL.Εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο
Δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο mail εδώ και ένα μήνα
Μάκη λογικά δεν πρέπει να σου ξανάρθει ειδοποίηση. Βεβαιώσου ότι δεν πατάς την επιλογή watch thread ίσως εκ παραδρομής σε κάποια θέματα. Πες στον πιτσιρικά, αν δει mail να μου το κάνει copy-paste και να μου το στείλει με ενα pm.όταν βρείς χρόνο Γιώργο φιαξε και μένα να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις
Μάκη λογικά δεν πρέπει να σου ξανάρθει ειδοποίηση. Βεβαιώσου ότι δεν πατάς την επιλογή watch thread ίσως εκ παραδρομής σε κάποια θέματα. Πες στον πιτσιρικά, αν δει mail να μου το κάνει copy-paste και να μου το στείλει με ενα pm.
Και σε μενα το ιδιο.Εγώ παλι έχω θέμα με τα mail. ενω είναι απενεργοπ.συνεχίζουν να έρχονται.οι ειδοποιήσεις δε με χαλανε
Τώρα Γιώργο έκανες την τύχη σουΚώστα από αυτά που είδα δεν βλέπω τον λόγο που δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει watch τα θέματα που σε ενδιαφέρουν να παρακολουθείς και ότι για κάποιο λόγο το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο δεν βλέπει σαν spam τα emails από το HL.
.
Την βρήκα την άκρηΤώρα Γιώργο έκανες την τύχη σου
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα γρι θα το πιστεψεις ?
Τεσπα δεν βαριέσαι αστο έτσι
άμα γουσταρει ας επανέλθει όπως η ανάπτυξη
Παιδια απο χθες μου ερχονται ειδοποιησεις με email ενω πριν οχι. Πως μπορω να ακυρωσω αυτο; να μην ερχονται τα email;
Το ίδιο και σε μένα.
Kωσταντινε και Μυρο, πρεπει να ειστε οκ...Και σε μένα παρακαλώ.