Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Παλικάρια , εσείς που έχετε τα κατσαβίδια και τις ταναλιες , προφανώς κατά λάθος έχετε απαγορεύσει την περιήγηση στο φόρουμ σε όλους τους επισκέπτες.

Είναι εφικτό σε μια παράθεση να εμφανίζεται η ημερομηνία, το θέμα και η σελίδα του post που παρατίθεται ή τουλάχιστον μόνο η ημερομηνία;

ερώτηση : το φορουμ στο tapa talk είναι εύκολο να μπει η δεν το επιτρέπει η πλατφόρμα στην οποία τρέχει ;
Αγαπητέ Παύλο,
Το λογισμικό που "τρέχει" το forum είναι σχετικά νέο με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εταιρία (tapatalk) να βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο σχεδιαστικά για την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Παρακολουθούμε αυτή την εξέλιξη σε διεθνή forum και παρατηρούμε τις αξιολογήσεις που κάνουν όσοι έχουν προσπαθήσει να εφαρμόσουν την συγκεκριμένη εφαρμογή σε λογισμικό σαν το δικό μας, οι οποίες είναι πολύ άσχημες και για την ώρα δημιουργούν πολλά προβλήματα στους χρήστες. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν το λογισμικό xenforo στο οποίο "τρέχει" το forum μας, διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα προσαρμογής του user interface σε διάφορα portable devices όπως κινητά τηλέφωνα, smart phones, tablets κτλ. Δεν κρίνουμε αναγκαία για την ώρα την χρήση tapatalk, ειδικά την στιγμή που δεν αξιολογείται θετικά από τους ιδιοκτήτες και χρήστες του δικού μας λογισμικού παγκοσμίως.
Με εκτίμηση,
HuntersLife Team

Αγαπητά μέλη,
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς έχετε σταματήσει τον τελευταίο καιρό να δέχεστε ειδοποιήσεις, στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο forum, να ελέγξετε το φάκελο spam ή junk του προσωπικού σας ταχυδρομείου και σε περίπτωση που λαμβάνετε ειδοποιήσεις εκεί, να τις επαναφέρετε στο inbox του ταχυδρομείου σας. Πατώντας πάνω σε ένα τέτοιο μήνυμα και ανάλογα πάντα με τον provider του καθενός, θα δείτε κάποιες επιλογές όπως π.χ. "wait, its safe" ή "i want to receive email from HuntersLife.gr", εναλλακτικά μπορείτε να ελέγξετε την λίστα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και αν τυχόν δείτε την διεύθυνση μας, να την αφαιρέσετε από εκεί.
Για περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε προσωπικά με κάποιον από τους διαχειριστές του forum.
Καλή συνέχεια ...

Είναι εφικτό σε μια παράθεση να εμφανίζεται η ημερομηνία, το θέμα και η σελίδα του post που παρατίθεται ή τουλάχιστον μόνο η ημερομηνία;
Χρήστο καλησπερα,
Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά έχουν μαζευτεί πολλά.
Λοιπόν, η δυνατότητα που περιγράφεις δεν υπάρχει αλλά το λογισμικό διαθέτει μια πιο "έξυπνη" λειτουργία για να δίνει την πληροφορία που ζητας.
Κάνοντας μια παράθεση είτε με την μορφή απάντησης, είτε με την μορφή παράθεσης (insert quote), το σύστημα εμφανίζει ένα βελάκι δίπλα στο username του συγγραφέα. Αν το πατήσεις αυτό, αυτομάτως μεταβαίνεις στο original μήνυμα του συγγραφέα, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται σε άλλο θέμα.
Σε καλύπτει αυτή η λειτουργία;

Με αφορμή την αναφορά στο Tapatalk που έγινε παραπάνω, θάθελα να πω κι εγώ κάτι. Πράγματι πιστεύω ότι δεν χρειάζεται. (Το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα σε άλλο φόρουμ, αλλά δεν μου άρεσε και το απεγκατέστησα).
Το φόρουμ HL εμφανίζεται μια χαρά και στα κινητά, προσωπικά το βρίσκω πολύ βολικό και εύχρηστο. Εγώ το δουλεύω κυρίως με το "κουμπί" [Νέες δημοσιεύσεις] που εμφανίζει μόνο τα θέματα με αδιάβαστα μηνύματα, και επιλέγοντας το θέμα με πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα, και είμαι ικανοποιημένος από αυτό.
Μόνο μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω: Στο κινητό, στο τέλος της σελίδας δεν υπάρχει το κουμπί [Top], που υπάρχει όταν βλέπουμε τη σελίδα σε οθόνη PC, και που σε πάει άμεσα στην κορυφή της σελίδας, οπότε πρέπει να κάνουμε κύλιση όλης της σελίδας προς τα κάτω με το δάχτυλο, για να ξαναπάμε στην κορυφή να επιλέξουμε [Νέες δημοσιεύσεις] για να συνεχίσουμε σε άλλο θέμα.
Βέβαια ως άσχετος με αυτά, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι ώστε να εμφανίζεται και στα κινητά αυτό το κουμπί [Top] ή έστω να μπει το [Νέες δημοσιεύσεις] και στο τέλος της σελίδας, ώστε να επιλέγεται από εκεί και να αποφύγουμε την κύλιση της σελίδας ...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διαχειριστές του HL forum που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόταση μου, και πρόσθεσαν το κουμπί [Νέες δημοσιεύσεις] και στο τέλος της σελίδας (τώρα μόλις το είδα) στο κινητό! !!!
.well done. .congrats.
Αν είχε και η COSMOTE καλό σήμα (3G ) εδώ στο χωριό, να μη μου σπάει τα νεύρα... :mad::(

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διαχειριστές του HL forum που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόταση μου, και πρόσθεσαν το κουμπί [Νέες δημοσιεύσεις] και στο τέλος της σελίδας (τώρα μόλις το είδα) στο κινητό! !!!
.well done. .congrats.
Αν είχε και η COSMOTE καλό σήμα (3G ) εδώ στο χωριό, να μη μου σπάει τα νεύρα... :mad::(
Δώσε τους λίγο χρόνο και θα φτιάξουν και αυτό φίλε .sarcastic.

Ρε παιδιά, κάτι δεν πάει καλά σήμερα με το site HL ;;;;;; ... Σέρνεται, διακόπτεται και βγάζει μηνύματα ότι "ο κεντρ. υπολογιστής αργεί να ανταποκριθεί" ... και διάφορα τέτοια ... .what. μπαίνω κι από το κινητό, κι από κει πάλι τα ίδια !!! :(
Πείτε μου πως είναι γενικό, και δεν συμβαίνει μόνο σε μένα ... .asking. .hair.

Back