Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί chrome και τρέχει σε windows XP ή Vista?
Για ρίξτε μια ματιά εδώ
https://chrome.googleblog.com/2015/11/updates-to-chrome-platform-support.html
Λοιπόν το ξέρω αυτό γιατί πράγματι στη δουλειά στο δικό μου υπολογιστή έχουνε (ακόμη)
Windows XP !!! Όμως δεν βγαίνει συμπέρασμα, γιατί και στο σπίτι που έχω
Windows 10 το έκανε χθες το βράδυ, όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά το έκανε, και όπως θυμήθηκα μου το έχει κάνει κι άλλες φορές συνήθως βράδυ αργά, αλλά δεν είχα δώσει σημασία γιατί υπέθετα ότι ήταν πρόβλημα στη γραμμή του ΟΤΕ ή το wifi, και απλώς τα παράταγα και πήγαινα για ύπνο ... Παρόλο που, υποτίθεται ότι, έχω σχετικά καλή σύνδεση "Home Double Play 24 XL" ...
Το πρωί μπήκα λίγο από το
κινητό (LG με το μαμίσιο browser), με το wifi ... χάλια μαύρα !!! Πάω στη δουλειά, μπαίνω από τον υπολογιστή, τα "γνωστά" ... τα ίδια και χειρότερα !!! Με το Firefox κάτι γινόταν αλλά και πάλι ήταν αργό, τουλάχιστον δεν έκανε τις διακοπές ... Και όλα αυτά μόνο στο HL, άλλα site ήταν ΟΚ.
Το απόγευμα στο σπίτι, ανοίγω το wifi και μπαίνω στο φόρουμ αρχικά από το κινητό για δοκιμή ... και περιέργως πως έτρεχε σφαίρα !!! Ανοίγω και το laptop, και εκεί κανένα πρόβλημα !!! Και τώρα που ξαναμπήκα, επίσης όλα μια χαρά !!!
Τα γράφω αναλυτικά (και γίνομαι κουραστικός) μήπως βοηθήσω να καταλάβεις που ήταν τελικά το πρόβλημα ... στα XP, στον Chrome, στον OTE-COSMOTE, στον server του HL ... ή σε όλα αυτά μαζί ;;; .xm.Αν βγάλεις συμπέρασμα ... γράψε μου