Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

συνεχίζουν να μου έρχονται maill κανονικά.....

Πήγαινε δεξιά πάνω,
Ειδοποιήσεις --->Επιλογές ειδοποιήσεων---> Θέματα που παρακολουθείτε
Αν σου βγάλει κάποια λίστα με θέματα, πάτα επάνω στο καθένα ξεχωριστά και επέλεξε ---> unwatch thread --->yes
Μετά πάλι ...
Ειδοποιήσεις --->Επιλογές ειδοποιήσεων---> Forums που παρακολουθείτε ---> (Πάτα τον κέρσορα να σου ανοίξουν οι επιλογές) Disable email notifications.

Επίσης μην μπερδεύετε τα email που αφορούν ειδοποιήσεις, με τα ενημερωτικά email του Forum, τα οποία είναι το πολύ ένα τον μήνα. Τα ενημερωτικά email του forum προτείνουμε να μην τα απενεργοποιείτε γιατί μπορεί να ενημερωθείτε κάποια στιγμή για κάτι που σας ενδιαφέρει (ένα event κτλ) .

Εγώ πάντως συνεχίζω να λαμβάνω ήμειλ για κάθε απάντηση που υπάρχει στα δύο νήματα που έχω συμμετάσχει.

Πως μπορώ να τα σταματήσω;

Εγώ πάντως συνεχίζω να λαμβάνω ήμειλ για κάθε απάντηση που υπάρχει στα δύο νήματα που έχω συμμετάσχει.

Θαλη κάνε αυτό που γράφτηκε στην προηγούμενη σελίδα. Εμένα σταμάτησαν προς το παρόν

Πήγαινε δεξιά πάνω,
Ειδοποιήσεις --->Επιλογές ειδοποιήσεων---> Θέματα που παρακολουθείτε
Αν σου βγάλει κάποια λίστα με θέματα, πάτα επάνω στο καθένα ξεχωριστά και επέλεξε ---> unwatch thread --->yes
Μετά πάλι ...
Ειδοποιήσεις --->Επιλογές ειδοποιήσεων---> Forums που παρακολουθείτε ---> (Πάτα τον κέρσορα να σου ανοίξουν οι επιλογές) Disable email notifications.

Ενημερώνουμε τα μέλη ότι στις 12.00 , σήμερα το μεσημέρι,
θα διακοπεί η δυνατότητα πρόσβασης στη σελίδα , σε όλους.
Έχουμε προγραμματίσει μια ποιοτική αναβάθμιση στη σελίδα, και θα μας κρατήσουν εκτός σύνδεσης, μέχρι νωρίς το απόγευμα, σήμερα.
Οι "τεχνικοί" που συνεργαζόμαστε, μας λένε ότι η διαδικασία αλλαγής θα είναι συνεχής και μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί.
Κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν πιό σύντομα, κάποιοι λίγο αργότερα....
Συγγνώμη προκαταβολικά για την ενόχληση αλλά η διαδικασία είναι άκρως απαραίτητη για την ομαλή και απρόσκοπτη συνέχεια της σελίδας.....
Ευχαριστούμε

Διαπιστώσαμε ότι κάποια από τα μέλη μας ενώ είναι συνδεδεμένα δεν είναι ορατά στο φόρουμ. Αν κάποιοι φίλοι επιθυμούν να το αλλάξουν αυτό και να φαίνονται ως συνδεδεμένοι, μπορούν να πάνε στο επάνω μέρος της οθόνης τους στο σημείο όπου φαίνεται το username τους (όνομα χρήστη δίπλα από τα "εισερχόμενα") και αφού ανοίξει το μενού να τσεκάρουν την επιλογή "εμφάνιση ως συνδεμένος" στο κάτω μέρος.
Όσο έχουν δυσκολίες παρακαλώ να το ζητήσουν σε αυτό εδώ το θέμα και θα το τακτοποιήσουμε εμείς.
Ευχαριστούμε

Last edited by a moderator:
Το τελευταίο διάστημα,όποτε μπαίνω να διαβάσω ένα θέμα ή αλλάζω σελίδα μου εμφανίζει συνεχώς κάτω δεξιά μηνύματα π.χ.για καιρό,αρναούτογλου,hot thread και κατι τέτοια.
Θα ήθελα αν είναι εφικτό να μου απενεργοποιηθούν ή να μου πείτε αν χρειάζεται να κάνω εγώ κατί...Δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά είναι λιγάκι ενοχλητικό!
Ευχαριστώ πολύ..

Το τελευταίο διάστημα,όποτε μπαίνω να διαβάσω ένα θέμα ή αλλάζω σελίδα μου εμφανίζει συνεχώς κάτω δεξιά μηνύματα π.χ.για καιρό,αρναούτογλου,hot thread και κατι τέτοια.
Θα ήθελα αν είναι εφικτό να μου απενεργοποιηθούν ή να μου πείτε αν χρειάζεται να κάνω εγώ κατί...Δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά είναι λιγάκι ενοχλητικό!
Ευχαριστώ πολύ..
Πατωντας μια φορα στο χ θα φυγει η υπενθυμιση. Επειδη βαζουμε νεες υπενθυμισεις καθε λιγο θα στο ξαναβγαλει καποια στιγμη. Και παλι ομως μια φορα κλικ στο χ και θα φυγει. Αν θες να μη σου βγει ποτε ξανα οποιαδηποτε υπενθυμιση μου πες το μας :)

Bασιλη δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να βγαινουν τελειως αυτες οι ειδοποιησεις, αλλα αν υπαρχει θα το ηθελα κ εγω...
Αρι ξαναλεω οτι με ενα απλο χ δεν ξαναβγαινει. Μονο σε νεα υπενθυμιση θα βγει παλι. Αν ειναι να βγουν τελειως θα πρεπει να γινει ατομικη επιλογη. Επομενως το πιο πιθανο ειναι να τα βγαλιυμε τελειως για ολους αν ειναι οντως τοσο κουραστικο!

Πατωντας μια φορα στο χ θα φυγει η υπενθυμιση. Επειδη βαζουμε νεες υπενθυμισεις καθε λιγο θα στο ξαναβγαλει καποια στιγμη. Και παλι ομως μια φορα κλικ στο χ και θα φυγει. Αν θες να μη σου βγει ποτε ξανα οποιαδηποτε υπενθυμιση μου πες το μας :)
Βασίλη θα κάνω αυτό που μου λες,πατώντας χ στα "notices",και αν δω να με ενοχλεί ακόμη θα σου το αναφέρω!:)
Ευχαριστώ!

Έλαβα μια ειδοποίηση για προσθήκη τόπου κατοικίας στην υπογραφή μου. Το πρόσθεσα, αλλά δεν βλέπω να έχει γίνει και από πολλούς, ούτε καν από διαχειριστές. Ισχύει;

Στείλε μου σε παρακαλώ ένα πμ με πιό συγκεκριμένες τις παρατηρήσεις σου, να το ψάξω.....
Το μνμ που πήραμε όλοι, αφορά σε μια παράκληση εκ μέρους της Διαχ Ομάδας ώστε να γίνει λίγο πιό εύκολη η μεταξύ όλων, επικοινωνία
Ευχαριστώ

Έλαβα μια ειδοποίηση για προσθήκη τόπου κατοικίας στην υπογραφή μου. Το πρόσθεσα, αλλά δεν βλέπω να έχει γίνει και από πολλούς, ούτε καν από διαχειριστές. Ισχύει;

Κ. Γιάννη έγινε πρόταση στα μέλη του φόρουμ αν θέλουν να προσθέσουν στην υπογραφή τους το μικρό τους όνομα ώστε να γίνεται πιο άνετα η επικοινωνία μεταξύ μας. Πολλοί φίλοι μαζί με το μικρό τους όνομα στην υπογραφή έχουν προσθέσει και την περιοχή τους (όπως κι εσείς). Στο μήνυμα που εστάλη προτεινόταν όσοι θέλουν να προσθέσουν την περιοχή τους στο αντίστοιχο πεδίο του προφίλ τους. Αυτό φαίνεται στα στοιχεία του καθενός κάτω από την ημερ. εγγραφής, το avatar, τον αριθμό μηνυμάτων και τα likes. Οπότε η περιοχή μπορεί να δηλωθεί με δυο εναλλακτικούς τρόπους.
Όπως και να χει ήταν προτάσεις και όχι υποχρεωτικές κινήσεις.

Back