Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Ειμαι λίγο τσοπανης με την τεχνολογια μπορει καποιος διαχειριστης να με προσθεσει; Νικος Ζωγραφου καταγωγη Φωκιδα;
το τσοπάνης με φοβίζει.....θα την πετσοκόβεις την προβατίνα .sarcastic.

Last edited:
Στείλε μου σε παρακαλώ ένα πμ με πιό συγκεκριμένες τις παρατηρήσεις σου, να το ψάξω.....
Το μνμ που πήραμε όλοι, αφορά σε μια παράκληση εκ μέρους της Διαχ Ομάδας ώστε να γίνει λίγο πιό εύκολη η μεταξύ όλων, επικοινωνία
Ευχαριστώ
Θα θέλαμε να κάνουμε δύο προτάσεις στα μέλη μας:
Α.

Να προσθέσετε αν θέλετε στην υπογραφή σας το μικρό σας όνομα ώστε η επικοινωνία μεταξύ όλων μας να γίνεται πιο εύκολη.
Β.
Επίσης θεωρούμε πως θα ήταν χρήσιμο αν θέλετε να προσθέσετε και την περιοχή σας.

Συμφωνώ, εξ άλλου ανέκαθεν οι υπογραφές μου φέρουν το όνομα και το επώνυμό μου. Για την διεύθυνση ρώτησα αν ισχύει γιατί είδα πως ελάχιστοι συμμετείχαν, ούτε καν όλοι οι διαχειριστές που προτείνουν την αναγραφή. Αντιλαμβάνομαι πως "προτάσεις" δεν σημαίνει "υποχρεωτικά". Δεν αντιλαμβάνομαι πώς οι προτείνοντες μια θετική πρόταση δεν την υποστηρίζουν. Τελικώς ισχύει ή όχι δεν το ξαναλλάζω.

Στο μήνυμα που εστάλη προτεινόταν όσοι θέλουν να προσθέσουν την περιοχή τους στο αντίστοιχο πεδίο του προφίλ τους.
Α.

Να προσθέσετε αν θέλετε στην υπογραφή σας το μικρό σας όνομα ώστε η επικοινωνία μεταξύ όλων μας να γίνεται πιο εύκολη.
Β.
Επίσης θεωρούμε πως θα ήταν χρήσιμο αν θέλετε να προσθέσετε και την περιοχή σας.

Αυτό έλαβα, είναι σαφές πως αναφέρεται στην υπογραφή. Τουλάχιστον αυτό νομίζω, κάνω λάθος;

Στο μήνυμα που εστάλη προτεινόταν όσοι θέλουν να προσθέσουν την περιοχή τους στο αντίστοιχο πεδίο του προφίλ τους. Αυτό φαίνεται στα στοιχεία του καθενός κάτω από την ημερ. εγγραφής, το avatar, τον αριθμό μηνυμάτων και τα likes.

Α.

Β.

Αυτό έλαβα, είναι σαφές πως αναφέρεται στην υπογραφή. Τουλάχιστον αυτό νομίζω, κάνω λάθος;
Κ. Γιάννη αναφερόταν στο πεδίο της περιοχής στο προφίλ του κάθε μέλους.
Αν δείτε στο μήνυμα που είχε σταλεί και τις οδηγίες που δινόταν για την κάθε περίπτωση (Α και Β), πιστεύω πως θα σας λυθεί η απορία.
Ίσως η διατύπωση της Β πρότασης σε συνδυασμό με πιθανής μη ανάγνωσης των οδηγιών να ήταν λόγοι να σας παραπλανήσουν...

Last edited:
Χρήστο, ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με ενημερώσεις αλλά δεν είναι έτσι. Η προτάσεις ήταν δύο (όνομα και τόπος) και αφορούν την υπογραφή. Για το πως θα το επιτύχει ο καθένας υπάρχουν 2 παραδείγματα, ή το ένα ή το άλλο, για τον ίδιο σκοπό δηλαδή την προσθήκη στην υπογραφή. Εμένα ο πρώτος απέδωσε και δεν προσπάθησα με τον δεύτερο.
Για να είναι όπως το λες θα έπρεπε να αρχίζει:Θα ήταν χρήσιμο να προσθέσετε τον τόπο σας ή στην υπογραφή σας με τον Α τρόπο ή στο προφίλ σας με τον Β τρόπο.
Επειδή πρέπει να κοιμηθώ γιατί στις 4 φεύγω για Αρκαδία μπας και βρω κάτι βελουδομάτες φιλενάδες, σε καληνυχτίζω.

Χρήστο, ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με ενημερώσεις αλλά δεν είναι έτσι. Η προτάσεις ήταν δύο (όνομα και τόπος) και αφορούν την υπογραφή. Για το πως θα το επιτύχει ο καθένας υπάρχουν 2 παραδείγματα, ή το ένα ή το άλλο, για τον ίδιο σκοπό δηλαδή την προσθήκη στην υπογραφή. Εμένα ο πρώτος απέδωσε και δεν προσπάθησα με τον δεύτερο.
Για να είναι όπως το λες θα έπρεπε να αρχίζει:Θα ήταν χρήσιμο να προσθέσετε τον τόπο σας ή στην υπογραφή σας με τον Α τρόπο ή στο προφίλ σας με τον Β τρόπο.
Επειδή πρέπει να κοιμηθώ γιατί στις 4 φεύγω για Αρκαδία μπας και βρω κάτι βελουδομάτες φιλενάδες, σε καληνυχτίζω.
Γι΄αυτό αναφέρθηκα στην διατύπωση. Η πρώτη πρόταση αναφερόταν στην υπογραφή και στο μικρό όνομα και η δεύτερη πρόταση αναφερόταν στο πεδίο της περιοχής στου προφίλ... Προφανώς θα έπρεπε να προστεθεί η φράση "στο προφίλ σας" και να γινόταν "Β. Επίσης θεωρούμε πως θα ήταν χρήσιμο αν θέλετε να προσθέσετε και την περιοχή σας στο προφίλ σας."
Πάντως σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Κάθε παρατήρηση από όλους είναι καλοδεχούμενη γιατί θα μας δώσει το κίνητρο να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.
Καληνύχτα και καλή αυριανή έξοδο...

Last edited:
Μου ερχονται πολλά μειλ δεν εχω χώρο παρακαλώ τους διαχειριστας να κάνουν κάτι δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές.
Ευχαριστώ,φιλικά Γιάννης.

Παιδια καλημερα δυσκολευομαι απο τον υπολογιστη να μπω στο φορουμ και με πεταει συνεχεια μονο απο το κινητο μπαινω ....μπορειτε να βοηθησετε γιατι ειμαι λιγο σκραπας.με αυτα..

Αργύρη έκανα διάφορα τεστ με υπολογιστή και laptop και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Μάλλον το πρόβλημα είναι με την σύνδεση ή με τον υπολογιστή σου.

Αργύρη έκανα διάφορα τεστ με υπολογιστή και laptop και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Μάλλον το πρόβλημα είναι με την σύνδεση ή με τον υπολογιστή σου.
Διονυση με το που μπηκα μου ζητησε συνδεση και δεν με αναγνωριζει σαν χρηστη οσες φορες και αν προσπαθησα

Back