ΕυχαριστωωωωΕτοιμος
ΕυχαριστωωωωΕτοιμος
το τσοπάνης με φοβίζει.....θα την πετσοκόβεις την προβατίναΕιμαι λίγο τσοπανης με την τεχνολογια μπορει καποιος διαχειριστης να με προσθεσει; Νικος Ζωγραφου καταγωγη Φωκιδα;
Ενω οτι εχω καταγωγη απο Φωκιδα και γεννημενος Βοιωτια οχι ε;το τσοπάνης με φοβίζει.....θα την πετσοκόβεις την προβατίνα
δυό φορές φοβάμαι τώραΕνω οτι εχω καταγωγη απο Φωκιδα και γεννημενος Βοιωτια οχι ε;
Θα θέλαμε να κάνουμε δύο προτάσεις στα μέλη μας:Στείλε μου σε παρακαλώ ένα πμ με πιό συγκεκριμένες τις παρατηρήσεις σου, να το ψάξω.....
Το μνμ που πήραμε όλοι, αφορά σε μια παράκληση εκ μέρους της Διαχ Ομάδας ώστε να γίνει λίγο πιό εύκολη η μεταξύ όλων, επικοινωνία
Ευχαριστώ
Θα θέλαμε να κάνουμε δύο προτάσεις στα μέλη μας:Στο μήνυμα που εστάλη προτεινόταν όσοι θέλουν να προσθέσουν την περιοχή τους στο αντίστοιχο πεδίο του προφίλ τους.
Στο μήνυμα που εστάλη προτεινόταν όσοι θέλουν να προσθέσουν την περιοχή τους στο αντίστοιχο πεδίο του προφίλ τους. Αυτό φαίνεται στα στοιχεία του καθενός κάτω από την ημερ. εγγραφής, το avatar, τον αριθμό μηνυμάτων και τα likes.
Κ. Γιάννη αναφερόταν στο πεδίο της περιοχής στο προφίλ του κάθε μέλους.Θα θέλαμε να κάνουμε δύο προτάσεις στα μέλη μας:
Α.
Να προσθέσετε αν θέλετε στην υπογραφή σας το μικρό σας όνομα ώστε η επικοινωνία μεταξύ όλων μας να γίνεται πιο εύκολη.
Β.
Επίσης θεωρούμε πως θα ήταν χρήσιμο αν θέλετε να προσθέσετε και την περιοχή σας.
Αυτό έλαβα, είναι σαφές πως αναφέρεται στην υπογραφή. Τουλάχιστον αυτό νομίζω, κάνω λάθος;
Γι΄αυτό αναφέρθηκα στην διατύπωση. Η πρώτη πρόταση αναφερόταν στην υπογραφή και στο μικρό όνομα και η δεύτερη πρόταση αναφερόταν στο πεδίο της περιοχής στου προφίλ... Προφανώς θα έπρεπε να προστεθεί η φράση "στο προφίλ σας" και να γινόταν "Β. Επίσης θεωρούμε πως θα ήταν χρήσιμο αν θέλετε να προσθέσετε και την περιοχή σας στο προφίλ σας."Χρήστο, ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με ενημερώσεις αλλά δεν είναι έτσι. Η προτάσεις ήταν δύο (όνομα και τόπος) και αφορούν την υπογραφή. Για το πως θα το επιτύχει ο καθένας υπάρχουν 2 παραδείγματα, ή το ένα ή το άλλο, για τον ίδιο σκοπό δηλαδή την προσθήκη στην υπογραφή. Εμένα ο πρώτος απέδωσε και δεν προσπάθησα με τον δεύτερο.
Για να είναι όπως το λες θα έπρεπε να αρχίζει:Θα ήταν χρήσιμο να προσθέσετε τον τόπο σας ή στην υπογραφή σας με τον Α τρόπο ή στο προφίλ σας με τον Β τρόπο.
Επειδή πρέπει να κοιμηθώ γιατί στις 4 φεύγω για Αρκαδία μπας και βρω κάτι βελουδομάτες φιλενάδες, σε καληνυχτίζω.
Όλα ΟΚ , στην διάθεση σου για ότι χρειαστείς !!!!Μου ερχονται πολλά μειλ δεν εχω χώρο παρακαλώ τους διαχειριστας να κάνουν κάτι δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές.
Ευχαριστώ,φιλικά Γιάννης.
Διονυση με το που μπηκα μου ζητησε συνδεση και δεν με αναγνωριζει σαν χρηστη οσες φορες και αν προσπαθησαΑργύρη έκανα διάφορα τεστ με υπολογιστή και laptop και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Μάλλον το πρόβλημα είναι με την σύνδεση ή με τον υπολογιστή σου.
Να ξεματιάσεις τον υπολογιστή σου και δεν θα έχεις πρόβλημα ξανά , είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη λύση,Ok ..εφτιαξε...xm.
Και δεν ξερω να ξεματιαζω...Να ξεματιάσεις τον υπολογιστή σου και δεν θα έχεις πρόβλημα ξανά , είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη λύση,