Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

υπαρχει καποιο προβλημα στο φορουμ νομιζω εχουν χαθει καποια post στα οποια ειχα απαντησει η ιδεα μου ειναι?
Γιάννη η σχετική ανακοίνωση είναι και λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα που έγραψες την ερώτησή σου ;)
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ερωτήσεις-Απορίες-Τεχνικά-θέματα.95/page-28#post-171602

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Πώς μπορώ να μεταφέρω την απάντηση σε ένα ή και περισσότερα μελοι απο διαφορετικές σελιδες σε μια απάντηση;
Επίσης γίνεται να απαντήσω σε μέλος αλλά να μεταφέρω την απάντηση σε άλλο θέμα;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Πώς μπορώ να μεταφέρω την απάντηση σε ένα ή και περισσότερα μελοι απο διαφορετικές σελιδες σε μια απάντηση;
Με το κουμπί QUOTE αν δεν κάνω λάθος Γιάννη, διαλέγεις ότι θέλεις αλλά περίμενε να απαντήσει κάποιος από την διαχείριση γιατί δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας .sarcastic.

Στο δεύτερο ερώτημά σου Γιάννη θα σου πω πως γίνεται.Πατας το Quote στο post η τα posts που θέλεις να απαντήσεις .Πας στο θέμα που θέλεις να μεταφέρεις την απαντησή σου και πατας το insert Quotes που είναι κάτω αριστερά .Τοτε θα σου ανοίξει ενα παράθυρο κατω κατω θα εχει την επιλογή Quote these messages.Κλικάρεις εκει και το εχεις μεταφέρει.Στη συνεχεία γράφεις την απάντηση σου .
Το πρωτο ερώτημα σου δεν το κατάλαβα .

Γιάννη ότι σου είπε ο Κωνσταντίνος .sarcastic.
Θα κανεις quote οπου θες και όταν τελειωσεις πατας insert quotes

καλησπερα βασιλη. διαβασα την αλλαγη αλλα υπαρχει θεμα στο κινητο οταν μπαινω στο φορουμ τουλαχιστον στο δικο μου. δεν ξερω αν καποιος αλλος το εχει αυτο. μου τα δειχνει μικρα και αν μεγαλωσω την οθονη πρεπει να πηγαινω δεξια αριστερα για να επιλεγω ειδοποιησεις κ. αλλα θεματα. η κατασταση φτιαχνει αν επιλεξω snapshot αλλα χανω το μαυρο φοντο. επειδη ειμαι ανιδεος απο τεχνολογια οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη

καλησπερα βασιλη. διαβασα την αλλαγη αλλα υπαρχει θεμα στο κινητο οταν μπαινω στο φορουμ τουλαχιστον στο δικο μου. δεν ξερω αν καποιος αλλος το εχει αυτο. μου τα δειχνει μικρα και αν μεγαλωσω την οθονη πρεπει να πηγαινω δεξια αριστερα για να επιλεγω ειδοποιησεις κ. αλλα θεματα. η κατασταση φτιαχνει αν επιλεξω snapshot αλλα χανω το μαυρο φοντο. επειδη ειμαι ανιδεος απο τεχνολογια οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη
Αυτό που έκανα δεν έχει σχέση με αυτό που μου λες. Άσε να το ψάξω λίγο ακόμα σε παρακαλώ. Υπάρχει και κάποιος άλλος που έχει κάποιο πρόβλημα?

βασιλη μια και θα το ψαξεις και στο laptop οταν μπαινω σαν να εχει πλατυνει η οθονη του site.δεν ξερω παλι αν καποιος αλλος εχει θεμα

βασιλη μια και θα το ψαξεις και στο laptop οταν μπαινω σαν να εχει πλατυνει η οθονη του site.δεν ξερω παλι αν καποιος αλλος εχει θεμα
Μπορείς να στείλεις ένα screenshot σε παρακαλώ?

Αγαπητά μέλη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως πλέον κάτω από το άβαταρ θα φαίνεται μόνο η πληροφορία του ονόματος και της περιοχής σας. Για να φαίνονται αυτά τα δύο πεδία θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα στο μενού Προσωπικές Λεπτομέρειες. Όλα τα υπόλοιπα πεδία θα είναι ορατά στο προφίλ του κάθε μέλους. Όπως πάντα η διαχειριστική ομάδα είναι στην διάθεσή σας.

Καλό να φαίνονται η περιοχή και το όνομα αλλά κατά τη γνώμη μου δε νομίζω να ενοχλούσε κανέναν που εμφανιζόταν κάτω από το avatar τα σύνολα των posts και των likes και ειδικά η ημερομηνία εγγραφής του μέλους...

Αγαπητά μέλη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμα αλλαγή στο φόρουμ. Η υπογραφή του κάθε μέλους πλέον θα είναι ορατή μόνο στο προφίλ του. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος η google να θεωρεί μη ασφαλές το φόρουμ λόγω των διάφορων συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στις υπογραφές. Επίσης, αυτό κάνει πολύ πιο ευανάγνωστα όλα τα θέματα της σελίδας μας.
Όλες οι αλλαγές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες είναι καθαρά για το καλό του φόρουμ. Σκεφτείτε πως αν η google θεωρεί ασφαλές το φόρουμ μας τότε σε αναζητήσεις που θα γίνονται σε μηχανές αναζήτησης το φόρουμ θα είναι ψηλά στη λίστα. Αυτό είναι ένα κέρδος για όλους μας αφού θα μας διαβάζουν περισσότερα μέλη. Υπάρχει πολύ πληροφορία χρήσιμη στις σελίδες μας και με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο.
Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτές τις κινήσεις. Εκ της διαχείρισης.

Βασίλη, νομίζω πως έχεις λάθος εδώ. Το ότι δεν φαίνονται οι υπογραφές δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν στο site και κατά συνέπεια δεν αλλάζει κάτι. Οι διάφοροι σύνδεσμοι των υπογραφών εξακολουθούν να υπάρχουν και δεν αλλάζει τίποτα ως προς την πλευρά της google. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι τις υπογραφές δεν τις βλέπουμε εμείς... :)
Βέβαια όπως αναφέρεις στο τέλος, εννοείται πως θα σεβαστούμε τις κινήσεις και τις επιλογές σας.
Πάντα φιλικά

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.απο κινητό πώς μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες στο forum.είναι δύσκολο;εχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει....

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.απο κινητό πώς μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες στο forum.είναι δύσκολο;εχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει....

Χρήστο όπως ανεβάζεις και μέσω υπολογιστή ουσιαστικά. Πρέπει να μπεις σε κάποιο image host να ανεβάσεις εκεί τη φωτογραφία, έπειτα να κοπιάρεις το Link και να το βάλεις εδώ πατώντας στο κουμπί που έχουμε για την εισαγωγή εικόνας...

Back