Άστα αυτά εμείς θέλουμε να βλέπουμε δουλειές σου.δεν υπαρχει λογος φιλε αφου μαλακιες ανεβαζουμε
Άστα αυτά εμείς θέλουμε να βλέπουμε δουλειές σου.δεν υπαρχει λογος φιλε αφου μαλακιες ανεβαζουμε
Έτσι έτσι πεσταΆστα αυτά εμείς θέλουμε να βλέπουμε δουλειές σου.
Τι του λες ρε? Ατριχα πουλακια προαλλες, πισω μερος κτλ.....Εγω δεν ειπα κατι...Μόνο με γυμνοστηθες!
Καλημέρα, πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον 200 δημοσιεύσειςΚαλημέρα ξέρεις κάνεις που μπορώ να απευθυνθώ γιατί δεν ανεβαίνει μια αγγελία μου;
Σε ευχαριστώΚαλημέρα, πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον 200 δημοσιεύσεις
Θα το κοιτάξω, αν και μάλλον είναι bugΚαλημέρα! Τυχαία, χαζεύοντας το ημερολόγιο με τα γεννέθλια των μελών, είδα οτι κάπου έχει γίνει κάποιο λάθος και από τον Μάρτιο δεν συμβαδίζουν οι μέρες της βδομάδας με τις ημερομηνίες. Π.χ. σήμερα 9 Απριλίου, το δείχνει Τετάρτη. Έσπασα το κεφάλι μου, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ από πότε ξεκίνησε το λάθος.
δεν γινεται. Μόνο αν είναι πολυ μικρο. Αν δεν είναι το ανεβάζεις σε άλλη πλατφόρμα και εδω βάζεις το linkΠώς μπορώ,να ανεβάσω,βίντεο;
Δηλαδή μέχρι ποιό μέγεθος;Μόνο αν είναι πολυ μικρο
2mbΔηλαδή μέχρι ποιό μέγεθος;
Θα μπει τις επόμενες μέρεςΚαλησπέρα! Παλαιότερα θυμάμαι υπήρχε μία αντίστροφη μέτρηση που υπολόγιζε τον χρόνο μέχρι την έναρξη. Νομίζω ήταν πολύ ωραίο, υπάρχει περίπτωση να επανέλθει;
ΜπήκεΘα μπει τις επόμενες μέρες
Μη γίνεσαι πρόστυχος..Μπήκε
Πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον 200 δημοσιεύσεις, αν εχεις κανει, θα το δει η διαχειρηση και θα σε ενημερωσει.Καλησπέρα, προσπάθησα να ανεβάσω μία αγγελία που δεν ανέβηκε. Υπήρχε κάποιο πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων