Το έχω ξαναγράψει, η διείσδυση , λάθος η διάτρηση είναι το πιο σημαντικό.Σου βαζω ενα πινακα δοκιμης
Οι πολυ γρηγορες ταχυτητες στο μεσο φυσιγγι να θυμασει προκαλουν ανεξελεκυη κατανομη και δεν ικανοποιουν σε αποδοση
View attachment 48320
Το έχω ξαναγράψει, η διείσδυση , λάθος η διάτρηση είναι το πιο σημαντικό.Σου βαζω ενα πινακα δοκιμης
Οι πολυ γρηγορες ταχυτητες στο μεσο φυσιγγι να θυμασει προκαλουν ανεξελεκυη κατανομη και δεν ικανοποιουν σε αποδοση
View attachment 48320
...τώρα μιλάς σωστά! ...είμαι γνώστης...πάλιωσα πια...θέλω δεν θέλω άσπρισα......Σου βαζω ενα πινακα δοκιμης
View attachment 48320
Θέλει κεντράρισμα ο στόχος στον πίνακα. Θα στραβοτουφεκάτε.Σου βαζω ενα πινακα δοκιμης
View attachment 48320
......Θέλει κεντράρισμα ο στόχος στον πίνακα. Θα στραβοτουφεκάτε.
Να το διορθώσετε!
...καλογυναικάς και μερακλής, κατοχυρώθηκες ...τυχερή που σ' έχει!Μόνο εγω προσεξα την μπλουζα; ...zara summer collection...
Μπορει αν εχει καλυτερη διατρηση σε μακρινη βολη........αρκεί ο Πίνακας για την σωστή αξιολόγηση μιας τουφεκιάς;
...μπορεί μια «χειρότερη» τουφεκιά ( που μειονεκτεί οπτικά ) στον Πίνακα να σκοτώνει καλυτέρα στον κυνηγότοπο από μια «καλύτερη» (που πλεονεκτεί οπτικά ); αν ναι , γιατί;
...ποια είναι τα δυο σημαντικότατα στοιχειά που λείπουν από την υποτύπωση στον Πίνακα;
Οι μενουσες ρε παιδιά τα έχουμε χιλιοειπωμενα....αυτές ορίζουν το ΓκειμΜπορει αν εχει καλυτερη διατρηση σε μακρινη βολη.....
Αν το σκεφτομαι σωστα.....
...όντως η διάτρηση είναι το ένα στοιχείο, και δεν αφορά απαραίτητα μόνον μακρινές βολές...Μπορει αν εχει καλυτερη διατρηση σε μακρινη βολη.....
Αν το σκεφτομαι σωστα.....
Ναι, τα σκαγια να βρουν στοχο...........όντως η διάτρηση είναι το ένα στοιχείο, και δεν αφορά απαραίτητα μόνον μακρινές βολές...
...υπάρχει άλλο ένα......
...εκτός του να καλοσημαδεύεις αν εννοείς αυτό...Ναι, τα σκαγια να βρουν στοχο........
Εεε, αντε πεστο!!!!...εκτός του να καλοσημαδεύεις αν εννοείς αυτό...
φονικηηη τουφεκιααα καπτεν για 16αρη… αξιολόγηση τουφεκιάς με πυρίτιδα MG2 σε Cal.16, συμφ. με την μέθοδο OBERFELL & THOMSON… ...
View attachment 60397
View attachment 60398
View attachment 60399
- Πίνακας ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ αποτέλεσμα : NORMAL, Κανονικό ( με 85 σκάγια στον κύκλο των ~50 εκατοστών , λόγος ισοκατανομής για 65% συγκέντρωση ~ 1,8 ) &
- Πίνακας ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ~12,5 εκατοστών αποτέλεσμα: GOOD , Καλό ( με ~4 κενά στα 150 σκάγια )…
Υ.Γ …Ταχύτητα V1 ~400 m/s / Pmax 600 bar….
Κλειδαμπαρωσουστέλνει εκτελεστέςΓίνεται όταν τουφεκαμε πιο κοντά από την απόσταση της δοκιμής τόσο απλό.
Ο Greener που αναφέρεις είναι ο οπλοκατασκευαστης;
Ναι, αν δεν κάνω λάθος...Γίνεται όταν τουφεκαμε πιο κοντά από την απόσταση της δοκιμής τόσο απλό.
Ο Greener που αναφέρεις είναι ο οπλοκατασκευαστης;