Δε θέλω μαλακίες. Αντε μην κατέβω κατω ....Εκεί που πήγες επιτρέπονται η περδικες? Δεν είναι καταφύγιο?
Αυριο πρωι θα κατέβω δηλαδη
Δε θέλω μαλακίες. Αντε μην κατέβω κατω ....Εκεί που πήγες επιτρέπονται η περδικες? Δεν είναι καταφύγιο?
Γιάννη Εύβοια είναι ;
Ναι.Γιάννη Εύβοια είναι ;
Είδα και κάτι ομορφούλικα με κέρατα
Από το 36:00 μέχρι το 48:00 είναι θείοι μου αδέρφια της μάνας μου,στη Ζήρεια περνούσα κάθε καλοκαίρι όταν ήμουν παιδίΜιάς και πιάσατε την κουβέντα, για τα κοπάδια:Το πρώτο "Οδοιπορικό"του Νίκου Τομαρά,ήταν, πρίν, δεκατρία χρόνια!
Αυτό, είναι, το πιό πρόσφατο.
Δημήτρη, σε αυτά τα μέρη, δεν μπορείς να μην είσαι ΚΥΝΗΓΟΣ!
Μου έφτιαξες τη μέραΠήγαινα σχεδόν κάθε μέρα για ψάρεμα ή για βόλτα με αγωνία να δω μήπως έχει συμβεί κάτι στη φωλιά ...
Ψάρευα και κοίταζα προς το δρόμο μήπως δω κάτι πολύ επικίνδυνο και το προλάβω ...
Τη φωλιά την εντόπισα στις 17 Απριλίου, μέσα καθόταν το θηλυκό το οποίο τις 2-3 πρώτες φορές που κατάλαβε ότι το είδα, σηκώθηκε από τη φωλιά και απομακρύνθηκε τρέχοντας. Τις επόμενες φορές όμως νομίζω πως με εμπιστεύτηκε !!! και δεν σηκωνόταν. Αρσενικό δεν είχα δει. Φυσικά απέφευγα να πλησιάζω πολύ, ούτε πήγαινα συχνά κοντά, ούτε σταμάταγα (να μη δίνω στόχο σε άρπαγες κουρούνες, τσικνιάδες, γλάρους ...)
Στις 29 Απριλίου το πρωί μια πολύ μεγάλη χαρά με περίμενε ... οι νεοσσοί με το αρσενικό !!!
View attachment 77990View attachment 77991
View attachment 77989
Καλημέρα Άρη σ΄ευχαριστώ, εσύ μας την έχεις φτιάξει δεκάδες φορές !!! μακάρι και εγώ να μπορώ να φτιάχνω τη μέρα σαςΜου έφτιαξες τη μέρα