Μούπε ένας φίλος ότι τρώνε 70-80 μέλισσες την μέρα ο καθένας !τους
τους βλεπει ο πατερας μου και του γυριζουν τα ματια αναποδα
του τρωνε λεει τις μελισες
Δέν γνωρίζω αν αληθεύει ή έκανε κάποιο λάθος .
Μούπε ένας φίλος ότι τρώνε 70-80 μέλισσες την μέρα ο καθένας !τους
τους βλεπει ο πατερας μου και του γυριζουν τα ματια αναποδα
του τρωνε λεει τις μελισες
Το όνομα δεν είναι τυχαίο, όπου έχει μελλίσια εκεί θα τα βρεις σίγουρα ! Τώρα αν τρώνε τόσες δεν ξέρω.Μούπε ένας φίλος ότι τρώνε 70-80 μέλισσες την μέρα ο καθένας !
Δέν γνωρίζω αν αληθεύει ή έκανε κάποιο λάθος .
Και ειχα μια χαρά πως θα μου έβαζες να θαυμάσω το baikal...
Πως τη λέτε αυτή την σπηλιά;Η σπηλιά.Δεν είχα πάει ποτέ και περάσαμε κοντά και έλα να την δεις μου λέει ο παππούς.Πάει μέσα αρκετά αλλά πρέπει να ξέρεις γιατί έχει βάθος και νερό μετά μέσα.Άλλοι λένε ότι βγαίνει 2 χωριά πιο κάτω.Τότε είχε πέσει ένα κατσίκι και το βρήκαν κάτω.Τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω.Είχαν πάει καια αρχαιολόγοι τότε, θα είχαν φάει καλά εκεί μέσα.
View attachment 32724View attachment 32725View attachment 32727View attachment 32728
Σκοτεινή.Πως τη λέτε αυτή την σπηλιά;
Το νερό βγαίνει σε 2-3 χωριά παρακάτω και πάει σε ποτάμι που βγαίνει Αιγαίο ή Ευβοικό;Σκοτεινή.
Ευβοικό.Το νερό βγαίνει σε 2-3 χωριά παρακάτω και πάει σε ποτάμι που βγαίνει Αιγαίο ή Ευβοικό;
Που ειναι αυτη η τρουπα? Γυμνου?Ευβοικό.
Όχι πιο ψηλά !Που ειναι αυτη η τρουπα? Γυμνου?
Αυτή είναι και μισόξερη... θα βγάλω άλλη φορά από μια στον Πάρνωνα που πέρα από το ότι είναι πιο χοντρή, είναι καταπράσινη και κατάφορτη με καρπό και πιάνει μια πεζούλα μόνη της ... το τι χαμός γίνεται από όλων των ειδών τα πουλιά πάνω της είναι ασύλληπτο....Γίγας γκορτσιά !View attachment 33651