Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ νόμιζα ότι είναι το η ιστοσελίδα του καλκατζακος με τα προϊόντα καθαρισμού.Σου λείπει ο τροχός δοντιών που αλαζει μπροστά και βάζει μέχρι πέτρες λείανσης.Και μίνι ντίσκ για να κόψεις αν θες.
Έχω και τέτοια...
Απλά μου αρέσει να μην είμαι βρωμιαρης, εγώ και τα οπλα μου.

Εγώ νόμιζα ότι είναι το η ιστοσελίδα του καλκατζακος με τα προϊόντα καθαρισμού.Σου λείπει ο τροχός δοντιών που αλαζει μπροστά και βάζει μέχρι πέτρες λείανσης.Και μίνι ντίσκ για να κόψεις αν θες.

Dremel λέγεται και είναι και γαμω τα εργαλειακια. Έχουμε και απ'αυτο 🤣 🤣

Μόνον αυτός έχει στην Κάσο, αλλά όμως με τα μεταφορικά δεν.......... Μόνον όταν κάνει την εισαγωγή ο Κύργιας. Περιμένω 6 μήνες τώρα!.
Αν δεν εχεις τιποτα και θες να περιμενεις μεχρι να φερει και δε θες να ξοδευτεις, παρε κανα λαδακι ραπτομηχανης. Εχει ο Πεππας denol με 3,5 ευρω.

Dremel λέγεται και είναι και γαμω τα εργαλειακια. Έχουμε και απ'αυτο 🤣 🤣
Με το Dremmel και στρογγυλό συρμάτινο βουρτσάκι καθαρίζω τέλος της σεζόν την πατουρα που κλειδώνει η περιστροφική κεφαλή στις μπενελλες μου. Εκεί δεν μπαίνει άλλο εργαλείο...

Με το Dremmel και στρογγυλό συρμάτινο βουρτσάκι καθαρίζω τέλος της σεζόν την πατουρα που κλειδώνει η περιστροφική κεφαλή στις μπενελλες μου. Εκεί δεν μπαίνει άλλο εργαλείο...
nano, περιμένεις, πινελάκι, μπατονέτα ... κομπλέ.

Αν δεν εχεις τιποτα και θες να περιμενεις μεχρι να φερει και δε θες να ξοδευτεις, παρε κανα λαδακι ραπτομηχανης. Εχει ο Πεππας denol με 3,5 ευρω.
Αγόρασα το καλοκαίρι που είχα πάει στην Πολωνία, ένα Brunox και ένα Napier. Δεν υπήρχε ούτε εκεί το Hoppe's 9, και μάλλον δεν το ξέρουν και καθόλου!.

Πολύ σωστά. Έχω γράψει στην αρχή του νήματος ότι εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ ειδικά στις σκανδαλοθηκες και στους μηχανισμούς των δικαννων απολιπαντικό σπρευ για δισκόφρενα. Αν βιάζεσαι το στεγνωνεις με πιστολάκι για μαλλιά και επαναλιπαινεις.
Ειναι φτηνό, κάτω από 10 ευρώ, και σε ποσότητα 400-500ml.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Καθαρισμός.211/post-14094
Σημ. Όταν χρησιμοποιούμε οργανικους διαλύτες όπως βενζίνη, ασετον, απολιπαντικα κλπ επειδή οι ατμοι τους είναι πιθανά καρκινογονοι επιβάλλεται καλός εξαερισμός!
Γιάννη ομολογώ ότι στο καθάρισμα είσαι πολύ προσεκτικός και μπροστά, και τα εφαρμόζω κατά γράμμα, ιδικά αυτό το μίγμα το κόκκινο υγρό, κάνει τέλια δουλειά μετά από κάθε κυνήγι ρίξω δεν ρίξω, πάντα καθάρισμα, γιατί είμαι και ψείρας με το καθάρισμα, και το σημαντικότερο με πάρα πολύ χαμηλό κόστος.😍

Το πιο μαμημενο καταλοιπο ειναι το πλαστικο του συγκεντρωτηρα.
Θελει βουρτσα τρελή. Εκτος κι αν μπουκωσεις την καννη με κανα νιτρο τουρμπο και τα λιωσει ολα.
Προσπαθησα με legia και bore snake αλλα δε καθαριζανε. Μολις εβαλα βουρτσα οκ.
Την επομενη φορά θα προσπαθησω με hoppe's 9 και bore snake. Το hoppe's 9 ανηκει στην κατηγορια νιτρο τουρμπο ιντερκουλερ.

Το πιο μαμημενο καταλοιπο ειναι το πλαστικο του συγκεντρωτηρα.
Θελει βουρτσα τρελή. Εκτος κι αν μπουκωσεις την καννη με κανα νιτρο τουρμπο και τα λιωσει ολα.
Προσπαθησα με legia και bore snake αλλα δε καθαριζανε. Μολις εβαλα βουρτσα οκ.
Την επομενη φορά θα προσπαθησω με hoppe's 9 και bore snake. Το hoppe's 9 ανηκει στην κατηγορια νιτρο τουρμπο ιντερκουλερ.
Τα snakes είναι για χρήση στο "πεδίο" και οχι για βαθύ καθαρισμό.

Status
Not open for further replies.
Back