Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πουλάει διαφήμιση στο συγκεκριμένο λάδι ο μάστορας, γι'αυτό τηγανίζει και πατάτες με ελαιον Browning 😂
Εμ τι κάνει ...
Ο άλλος με το έλαιο λιπάνσεως δεν πλήρωσε τα γαμησιάτικα και τον έκοψε στο βίντεο. 🤣

Άγγλοι ...

1681772220686.png

Πάντως συμφωνώ ότι δεν απαιτείται γρασσο για λίπανση. Το λάδι καλύπτει τις ανάγκες. Το έχω εφαρμόσει κιόλας. Καλό λάδι όμως. Ανάλογα πως θα μου έρθει. Τώρα σε κανένα όπλο δεν έχω βάλει γρασσο. Όταν καθαρίσω την επόμενη φορά μπορεί να βάλω γρασσο.

Το γράσο παίδες για μένα είναι αναντικατάστατο εργαλείο για χρήση εξωτερικά της κάννης του πιστολιού. Δεν έχει μπιχλιμπιδια εκεί για να υπάρξει δυσλειτουργία. Και μετά από κάθε χρήση καθαρισμός και ανανέωση. Μεγάλη διαφορά από το λάδι. Το καταλαβαίνεις. Και στα κλειδιά του δικαννου θα έβαζα ελάχιστο και στο σίδερο της πάπιας, εκεί που ακουμπάει στη βάση. Λίγο, δεν χρειάζεται υπερβολές.

Εμ τι κάνει ...
Ο άλλος με το έλαιο λιπάνσεως δεν πλήρωσε τα γαμησιάτικα και τον έκοψε στο βίντεο. 🤣

Άγγλοι ...

View attachment 70539
Μπορεί να είναι και κάνα απλο λαδι ραπτομηχανής και να μη θέλει να το δείξει...

Παρεμπιπτόντως μια χαρα κάνει για λίπανση το λαδάκι ραπτομηχανής και οικονομικότατο...

Γράσο χρησιμοποιώ μόνο στις επιφάνειες κλειδώματος στο δίκανο. Ένα πολύ λεπτό στρώμα.
Καλό είναι λίγο γράσο στα σημεία τριβής του σπαστου οπλου...αλλά...κάθε που βγαίνει το όπλο έξω...ασχέτως αν έριξε ή όχι...θέλει καλό καθάρισμα και επαναλιπανση...

Επισης και ένα λαδάκι λιπανσης κάνει καλά τη δουλειά του αρκεί να το ανανεώνουμε σε κάθε χρήση...

Είναι καλό. Το έβαλα στα κλειδιά και στο σίδερο της πάπιας στο δίκανο. Ανοιγοκλείνει βουτυρενια. Ελάχιστο έβαλα.
View attachment 70554
Φυσικά ανοιγοκλείνει βουτυρενια όμως μακροπρόθεσμα θα σου ποτίσει τα ξύλα. Δεν είναι τυχαίο που στα κλειδιά των δικαννων επιβάλλεται το γρασσο. Έχει διάρκεια και δεν τρέχει.

Είναι καλό. Το έβαλα στα κλειδιά και στο σίδερο της πάπιας στο δίκανο. Ανοιγοκλείνει βουτυρενια. Ελάχιστο έβαλα.
View attachment 70554

Το δοκίμασες για καθάρισμα φίλε μου ? Πάντως στα τσοκ θεωρώ ότι είναι καλύτερο το γράσο. Για λίπανση σε αυτογεμες οκ καλύτερο ένα καλό λάδι

Το δοκίμασες για καθάρισμα φίλε μου ? Πάντως στα τσοκ θεωρώ ότι είναι καλύτερο το γράσο. Για λίπανση σε αυτογεμες οκ καλύτερο ένα καλό λάδι
Καθάρισε ικανοποιητικά, αλλά μη νομίζεις ότι το τέσταρα καλά. Στο δίκανο το δοκίμασα που έχει πολύ καλά λειασμένες κάννες. Δεν είχε πολύ πράγμα όπως πχ ένα πιστόνι. Στα τσόκ τα βρήκε σκούρα, όπως ήταν αναμενόμενο. Ήθελε τρίψιμο μέχρι να σβήσει ο ήλιος για να βγεί το πλαστικό, οπότε εκεί έπεσε hoppe's 9, γιατί ήθελα να τελειώνω

Φυσικά ανοιγοκλείνει βουτυρενια όμως μακροπρόθεσμα θα σου ποτίσει τα ξύλα. Δεν είναι τυχαίο που στα κλειδιά των δικαννων επιβάλλεται το γρασσο. Έχει διάρκεια και δεν τρέχει.
Έβαλα ίσα που. Το είχα 3 μέρες όρθιο και δεν έτρεξε πουθενά. Έκανα μετάγγιση σε ένα μπουκαλάκι με μύτη βελόνας και έβαζα από κει

Καθάρισε ικανοποιητικά, αλλά μη νομίζεις ότι το τέσταρα καλά. Στο δίκανο το δοκίμασα που έχει πολύ καλά λειασμένες κάννες. Δεν είχε πολύ πράγμα όπως πχ ένα πιστόνι. Στα τσόκ τα βρήκε σκούρα, όπως ήταν αναμενόμενο. Ήθελε τρίψιμο μέχρι να σβήσει ο ήλιος για να βγεί το πλαστικό, οπότε εκεί έπεσε hoppe's 9, γιατί ήθελα να τελειώνω

Στο πιστόνι της 302 που είχε κάπνα φουλ έκανε τρομερή δουλειά το hoppes 9. Άμα έρθει ο ξάδερφος από Αμερική φέτος θα του πω να φέρει κανα γαλόνι hoppe's 9 να κάνουμε δουλειά μας :cool:

Στο πιστόνι της 302 που είχε κάπνα φουλ έκανε τρομερή δουλειά το hoppes 9. Άμα έρθει ο ξάδερφος από Αμερική φέτος θα του πω να φέρει κανα γαλόνι hoppe's 9 να κάνουμε δουλειά μας :cool:
Δεν νομίζω ότι μπορεί να το βάλει σε αεροπλάνο, είναι εύφλεκτο υλικό.

Μόνο έτσι θα βρούμε γαλήνη. Θα τριφτώ και ο ίδιος

Status
Not open for further replies.
Back