Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά έκανες, μαζί σου. Λαδακι σιλικόνης έχεις να αλείψεις το buffer;
Μόλις βγήκα από τον οδοντίατρο και μου φτιαξες το κέφι. 150€ έσκασα. Γαμω το κωλοδοντα γαμω.
Πταίσμα εγώ έσκασα χθες 550 δίσκο πλατό ιμαντες μέσα έξω.

Εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα καθαρισμού. Αυτος θέλει ένα λίτρο λάδι την φορά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόσο πολύ. Υπερβολή μου κάνει. Και αυτό που λέει για τα ξύλα ότι είναι σφραγισμένα και δεν εχουν πρόβλημα να έρθουν σε επαφή με λάδι, δεν ξέρω εγώ δεν θα το έκανα πάντως κι ας μην υπαρχει πρόβλημα. Έχεις ένα τόσο όμορφο κοντάκι και το λούζεις στο λάδι?
Αν έχετε δει όλα τα video του αυτός ειναι ο ίδιος ο κατασκευαστής του όπλου αυτού. Πιστεύω ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει απο εμάς. Πάντως και εγώ της ίδια φιλοσοφίας είμαι. Τα λούζω στο λαδι ώστε όχι μόνο να καθαρίσουν καλά αλλά να πάει το λάδι και σε δύσκολα σημεία τα οποία δεν ειναι ευκολο να πάει με πανί προκειμένου να διώξει την υγρασία και να αποφευχθούν οξειδώσεις. Επίσης είμαι της λογικής ότι το υπερβολικό λάδι στα μέταλλα μόνο καλό κάνει σε αντίθεση με την ελλειπή λίπανση που μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα. Ακόμη και βρωμιά να έχει μαζί με το λάδι και να έχει δημιουργήσει σαν λάσπη (κάτι που ποτέ δεν αφήνω να συμβεί αφού το καθαρίζω μετά απο κάθε χρήση) και πάλι καλύτερα είναι από το να είναι εντελώς ξερό χωρίς λίπανση. Στα ξύλα όμως αποφεύγω να τα λαδώνω με λάδι που δεν ειναι φιλικό προς τα ξύλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Είμαι σε φάση δοκιμής αυτού του σετ. Δε μπορώ ακόμα να βγάλω πόρισμα.
Τα πάει ψιλοκαλά μέχρι στιγμής. Δουλεύει και με τετράγωνα πανάκια όμως.
Ψάχνω να βρω το συνδυασμό με τα χημικά.
Θα ενημερώσω προσεχώς.

https://otistec.com/gauge-patriot-gun-cleaning-kit/

Αν έχετε δει όλα τα video του αυτός ειναι ο ίδιος ο κατασκευαστής του όπλου αυτού. Πιστεύω ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει απο εμάς. Πάντως και εγώ της ίδια φιλοσοφίας είμαι. Τα λούζω στο λαδι ώστε όχι μόνο να καθαρίσουν καλά αλλά να πάει το λάδι και σε δύσκολα σημεία τα οποία δεν ειναι ευκολο να πάει με πανί προκειμένου να διώξει την υγρασία και να αποφευχθούν οξειδώσεις. Επίσης είμαι της λογικής ότι το υπερβολικό λάδι στα μέταλλα μόνο καλό κάνει σε αντίθεση με την ελλειπή λίπανση που μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα. Ακόμη και βρωμιά να έχει μαζί με το λάδι και να έχει δημιουργήσει σαν λάσπη (κάτι που ποτέ δεν αφήνω να συμβεί αφού το καθαρίζω μετά απο κάθε χρήση) και πάλι καλύτερα είναι από το να είναι εντελώς ξερό χωρίς λίπανση. Στα ξύλα όμως αποφεύγω να τα λαδώνω με λάδι που δεν ειναι φιλικό προς τα ξύλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Μάνο εγώ τείνω να καταργήσω το γράσο.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μας έκανε εντύπωση το βίντεο. Ο τύπος δεν είναι κάνας τυχαίος. Θεωρείται απ τους τοπ. Για τα ξύλα λέει ότι αφού είναι σφραγισμένα δεν πειράζει. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό στα ξύλα. Ούτε στα μέταλλα όμως βάζω με το κιλό γιατί θεωρώ ότι δεν χρειάζεται τόσο πολύ.

Είμαι σε φάση δοκιμής αυτού του σετ. Δε μπορώ ακόμα να βγάλω πόρισμα.
Τα πάει ψιλοκαλά μέχρι στιγμής. Δουλεύει και με τετράγωνα πανάκια όμως.
Ψάχνω να βρω το συνδυασμό με τα χημικά.
Θα ενημερώσω προσεχώς.

https://otistec.com/gauge-patriot-gun-cleaning-kit/

Δεν ειναι ποιο δύσχρηστο σε σχέση με μια κλασική βεργα ?

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μας έκανε εντύπωση το βίντεο. Ο τύπος δεν είναι κάνας τυχαίος. Θεωρείται απ τους τοπ. Για τα ξύλα λέει ότι αφού είναι σφραγισμένα δεν πειράζει. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό στα ξύλα. Ούτε στα μέταλλα όμως βάζω με το κιλό γιατί θεωρώ ότι δεν χρειάζεται τόσο πολύ.
Στα ξύλα συμφωνώ αλλά στα μέταλλα είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι το λάδι θα πάει παντού ειδικά στα πιο δυσπρόσιτα σημεία ώστε να διώξει το νερό και την υγρασία. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ πιο πολύ λάδι σε γωνίες, ενώσεις και γενικότερα δυσπροσιτα σημεία κλπ παρά στις ίσιες επιφάνειες για αυτόν τον λόγο. Μετά ασφαλώς τα αφαιρώ με πανί τα λάδια αυτά δεν το αφήνω τόσο λαδωμένο όχι γιατί κάνει κακό αλλά για να μην στάζει στα ξύλα στα ρούχα μου και στα χέρια μου κατα την χρήση.

Δεν ειναι ποιο δύσχρηστο σε σχέση με μια κλασική βεργα ?
Για καθαρισμό στο σπίτι είναι ναι. Βολεύει μόνο αν το καθαρίζεις στον κυνηγότοπο χωρίς να θέλεις να το λύσεις ολόκληρο ή για όπλα που δεν είναι εύκολα στο λύσε δέσε ειδικά στο κλείστρο.

Status
Not open for further replies.
Back