Ποιο είναι το μαγαζί του Αραπκουλε;
Η λαβή περνάει μέσα από την κάνη;
Έξω από την Λάρισα. Φτιάχνει εξαρτήματα όπλων.Ποιο είναι το μαγαζί του Αραπκουλε;
Η λαβή περνάει μέσα από την κάνη;
Ποιο είναι το μαγαζί του Αραπκουλε;
Αυτό είναι το λάθος. Το ίδιο ισχύει και για επώνυμες αμερικανικές.Όχι δεν περνάει
Αυτό είναι το λάθος. Το ίδιο ισχύει και για επώνυμες αμερικανικές.
Βάζουμε την βούρτσα από την μεριά της θαλαμης, τρίβουμε με λαδι ή ότι άλλο, και είμαστε υποχρεωμένοι να την βγάλουμε πάλι από την θαλαμη. Έτσι πιτσιλαει με βρωμια την ουρά της κάννης στα αυτογεμη ή τους εξωλκεις και τριγύρω στα δικαννα. Καταλήγω λοιπόν ότι αν η λαβή ήταν διαμέτρου 17χιλ θα βγάζαμε την βέργα από μπροστά χωρίς να λερωνουμε τίποτα.
Έτσι έχω φτιάξει τις δικές μου βεργες, χωρίς χερούλι γιατί είναι προβληματικο.
Καμιά ίσια έχεις βρει ? όλες οι δικές μου στραβές είναιΙσχύει αυτό που λες. Και οι απλές ξύλινες βεργες περνάνε από μέσα. Έχω και τέτοια. Τώρα ζαχαρώνω μια άλλη βεργα ξύλινη που λέει ότι είναι από καρυδιά
Καμιά ίσια έχεις βρει ? όλες οι δικές μου στραβές είναι
Γερνει;Εντάξει και να γέρνει λίγο η βεργα δεν έγινε και τίποτα. Δεν το έχω τσεκάρει πάντως στις δικιες μου
Κακέ ...Γερνει;
Γ
Γερνει;
Της στραβιας βέργας της φταίνε ….Κακέ ...
Όλες οι φτηνές ξύλινες στραβές είναι Βασίλη. Έχει μια καλή χοντρή η napier αλλά είναι αλουμίνιο και κάνει κανα 30αρι, με αγγλικό σπέιρωμα.Καμιά ίσια έχεις βρει ? όλες οι δικές μου στραβές είναι
πολυ kinky σε βρισκω!Σαν την μονοκόμματη βέργα από κρανια δεν υπάρχει.