Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποιο είναι το μαγαζί του Αραπκουλε;

Στην Λάρισα έχει μαγαζί. Την είχα παρει την βεργα από την έκθεση το 2017 απ τον ίδιο. Και μου είχε πει ότι την βγάζει ο ίδιος. Είχε 10€ και είχε 4 βουτσακια. Πανινο, ορειχαλκινο, συρματινο , πλαστική τρίχα. Και είχα παρει καβατζα ένα σετ ανταλλακτικά βουρτσακια.

Όχι δεν περνάει
Αυτό είναι το λάθος. Το ίδιο ισχύει και για επώνυμες αμερικανικές.
Βάζουμε την βούρτσα από την μεριά της θαλαμης, τρίβουμε με λαδι ή ότι άλλο, και είμαστε υποχρεωμένοι να την βγάλουμε πάλι από την θαλαμη. Έτσι πιτσιλαει με βρωμια την ουρά της κάννης στα αυτογεμη ή τους εξωλκεις και τριγύρω στα δικαννα. Καταλήγω λοιπόν ότι αν η λαβή ήταν διαμέτρου 17χιλ θα βγάζαμε την βέργα από μπροστά χωρίς να λερωνουμε τίποτα.
Έτσι έχω φτιάξει τις δικές μου βεργες, χωρίς χερούλι γιατί είναι προβληματικο.

Αυτό είναι το λάθος. Το ίδιο ισχύει και για επώνυμες αμερικανικές.
Βάζουμε την βούρτσα από την μεριά της θαλαμης, τρίβουμε με λαδι ή ότι άλλο, και είμαστε υποχρεωμένοι να την βγάλουμε πάλι από την θαλαμη. Έτσι πιτσιλαει με βρωμια την ουρά της κάννης στα αυτογεμη ή τους εξωλκεις και τριγύρω στα δικαννα. Καταλήγω λοιπόν ότι αν η λαβή ήταν διαμέτρου 17χιλ θα βγάζαμε την βέργα από μπροστά χωρίς να λερωνουμε τίποτα.
Έτσι έχω φτιάξει τις δικές μου βεργες, χωρίς χερούλι γιατί είναι προβληματικο.

Ισχύει αυτό που λες. Και οι απλές ξύλινες βεργες περνάνε από μέσα. Έχω και τέτοια. Τώρα ζαχαρώνω μια άλλη βεργα ξύλινη που λέει ότι είναι από καρυδιά

Ισχύει αυτό που λες. Και οι απλές ξύλινες βεργες περνάνε από μέσα. Έχω και τέτοια. Τώρα ζαχαρώνω μια άλλη βεργα ξύλινη που λέει ότι είναι από καρυδιά
Καμιά ίσια έχεις βρει ? όλες οι δικές μου στραβές είναι :rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back