Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει μια καλή χοντρή η napier αλλά είναι αλουμίνιο και κάνει κανα 30αρι, με αγγλικό σπέιρωμα.

Την έχει σε προσφορά τώρα 23€ Napier economy. Αλλά δεν βολεύει το αγγλικό σπείρωμα. Έχεις λίγες επιλογές σε βουτσακια. Εγώ έχω ανταπτορακι που μου είχε φτιάξει ο Χρήστος που έγραφε παλιά εδώ, και άμα θέλω αγγλικά βουτσακια τα βιδωνω σε ιταλικές βεργες

Την έχει σε προσφορά τώρα 23€ Napier economy. Αλλά δεν βολεύει το αγγλικό σπείρωμα. Έχεις λίγες επιλογές σε βουτσακια. Εγώ έχω ανταπτορακι που μου είχε φτιάξει ο Χρήστος που έγραφε παλιά εδώ, και άμα θέλω αγγλικά βουτσακια τα βιδωνω σε ιταλικές βεργες
Οι Αγγλικές βούρτσες όμως είναι πολύ καλές. Τέτοιο αντάπτορα νομίζω έχει και ο Καλκαντζακος.

Οι Αγγλικές βούρτσες όμως είναι πολύ καλές. Τέτοιο αντάπτορα νομίζω έχει και ο Καλκαντζακος.

Είναι όντως καλές. Ο καλκατζακος έχει από ιταλικό σε αμερικανικό σπείρωμα. Βολικό κι αυτό όμως για να έχεις επιλογές

Το airgunshop εχει σε προσφορα για οποιον ενδιαφέρεται την bisley βουρτσα την πυκνή στα 13€ ενω οι περισσότεροι την εχουν 20€. Δεν υπαρχει ομως διαθέσιμη η κλασικη ορειλχάλκινη βουρτσα η ποιο αραιή της napier. Την εχει ωστόσο σε cal 10. Ξερουμε διαστασεις που εχει το cal 10?

Το airgunshop εχει σε προσφορα για οποιον ενδιαφέρεται την bisley βουρτσα την πυκνή στα 13€ ενω οι περισσότεροι την εχουν 20€. Δεν υπαρχει ομως διαθέσιμη η κλασικη ορειλχάλκινη βουρτσα η ποιο αραιή της napier. Την εχει ωστόσο σε cal 10. Ξερουμε διαστασεις που εχει το cal 10?
Κάνει η cal 10 σε 12. Το κιτ που πήρα της otis δίνει την ιδια για 12 και 10. Το 10 είναι λίγο πιο μεγάλο. Θα είναι σφιχτή η βούρτσα, ακόμα καλύτερα.

Κάνει η cal 10 σε 12. Το κιτ που πήρα της otis δίνει την ιδια για 12 και 10. Το 10 είναι λίγο πιο μεγάλο. Θα είναι σφιχτή η βούρτσα, ακόμα καλύτερα.

Αυτό είχα στο μυαλό μου μήπως βολεύει τελικά. Ποιο πήρες από otis ?

πολυ kinky σε βρισκω!
Υπάρχουν καβίλιες ξύλινες του μέτρου όπως και σωλήνες η βέργες αλουμινίου-σιδερένιες.
Για πιο μερακλήδες,ντύσιμο με θερμοσυστελομενο.🙂
Βρε Σατανιασμενιιοιιιι .... .sarcastic.

Αυτό είχα στο μυαλό μου μήπως βολεύει τελικά. Ποιο πήρες από otis ?
https://vkaction.com/product/otis-patriot-series-set-katharismou-oplou-12ga-fg-701-12/
Η φωτο στην περιγραφή είναι παλιά. Αυτό που σου στέλνει είναι η καινούργια έκδοση και είναι αυτό:
Πήρα και έξτρα 100 πανάκια 13 ευρώ. Δουλεύει και με τα κλασικά τετράγωνα όμως.
Είναι pull through σύστημα όμως, δεν τρομπάρεις. Είναι υπό δοκιμή, μη το πάρεις ακόμα. Δεν το έχω δουλέψει πολύ και θέλω να βρω το συνδυασμό με τα χημικά και τελικά αν αξίζει.
IMG_20230428_163000.jpgIMG_20230428_162952.jpg

Βρε για κοίτα 207 σελίδες καθάρισμα . Αυτός ο Κόλλιας φταίει που θέλει να τα δοκιμάσει όλα.
Παναγιώτη το καθάρισμα το γουστάρω τρελά. Με χαλαρώνει και μου διώχνει το άγχος.
Θέλω να πάρω κάτι πραγματάκια ακόμα, αλλά κάνω κράτει γιατί θέλω να πάρω τουφέκι.
Παρεμπιπτόντως αν πέσει στην αντίληψη σας καμία maxus 1 ρίξτε σήμα. Τα άλλα υποψήφια τα έχω βρει.

Κώστα κάτσε μην πάθεις κανένα έμφραγμα
.sarcastic.
Η καλύτερη βέργα ever.

View attachment 71322
Λοιπόν πλάκα πλάκα πανί παίρνει ok. Μπορείς να τυλίξεις και ατσαλόσυρμα αν θες και είσαι κομπλέ. Δεν πληγώνει και την κάννη. Είναι ξύλινο αφού.

Status
Not open for further replies.
Back