Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν πλάκα πλάκα πανί παίρνει ok. Μπορείς να τυλίξεις και ατσαλόσυρμα αν θες και είσαι κομπλέ. Δεν πληγώνει και την κάννη. Είναι ξύλινο αφού.
Ατσαλόσυρμα στο όπλο ΔΕΝ ΒΑΖΩ που να χτυπιέστε.
Έχω τον ενδόμυχο φόβο ότι κάποια κομματάκια θα πάνε να σφηνωθούνε κάπου και θα αρχίσει το σκούριασμα από εκεί.
Το έχω δοκιμάσει 2 φορές και μετά κοίταζα σαν χαζός μην έχει ξεφύγει τίποτα.
Είναι ψυχολογικό ...

Καθαρίζει καλά πάντως αλλά προτιμώ να τρομπάρω. 🤣

https://vkaction.com/product/otis-patriot-series-set-katharismou-oplou-12ga-fg-701-12/
Η φωτο στην περιγραφή είναι παλιά. Αυτό που σου στέλνει είναι η καινούργια έκδοση και είναι αυτό:
Πήρα και έξτρα 100 πανάκια 13 ευρώ. Δουλεύει και με τα κλασικά τετράγωνα όμως.
Είναι pull through σύστημα όμως, δεν τρομπάρεις. Είναι υπό δοκιμή, μη το πάρεις ακόμα. Δεν το έχω δουλέψει πολύ και θέλω να βρω το συνδυασμό με τα χημικά και τελικά αν αξίζει.
View attachment 71320View attachment 71321

Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά. Είμαι παραδοσιακός εγώ θέλω κλασική βεργα. Άσε γιατί πρέπει να κάνω συνδυαστική παραγγελία από δύο καταστήματα. Δεν τα έχει ένα μαγαζί όλα να ξεμπερδεψω

Έχω τον ενδόμυχο φόβο ότι κάποια κομματάκια θα πάνε να σφηνωθούνε κάπου και θα αρχίσει το σκούριασμα από εκεί.
Είναι ψυχολογικό ...

Τελικά είσαι χειρότερος από μένα και τον @sam13

Είναι ψυχολογικό ...

Που να κολλήσει ; Μια νερό σωλήνα είναι όλη και όλη .

Που να κολλήσει ; Μια νερό σωλήνα είναι όλη και όλη .
Στον εξωστήρα, στις υποδοχές της περιστρεφόμενης κεφαλής, στο αυλάκι στην ουρά, στα τσοκ ... φτάνουν ?
Γεμίζει ο τόπος απο μικρά συρματίδια ρε συ και τρελαίνομαι.
Με 5-10 τρομπιές με την ελικοειδή είμαι κομπλέ και προπάντων ήρεμος και δεν ασχολούμαι με τριχίδια 🤪

Στον εξωστήρα, στις υποδοχές της περιστρεφόμενης κεφαλής, στο αυλάκι στην ουρά, στα τσοκ ... φτάνουν ?
Με 5-10 τρομπιές με την ελικοειδή είμαι κομπλέ και προπάντων ήρεμος και δεν ασχολούμαι με τριχίδια 🤪
Πλαστική βούρτσα εκεί και τρίψιμο με λαδακι να καθαρίζει από καπνιές και οτιδήποτε.

Για λέγε..

Θέλω να πάρω μια ξύλινη βεργα που λέει ότι είναι καρυδιά, ένα πλαστικό εξάρτημα σαν αυτά των οδοντιάτρων γιατί μου έσπασε το δικό μου στις οπές αερίων της 302, πανάκια Birchwood, μια Πάρκερ βούρτσα και μια ορειλχάλκινη σαν την οδοντοβουρτα που είναι γιατί την χάλασα την δικιά μου στο πιστόνι της 302.

Και εμένα μου την σπάει αυτό. Αφήνει ρινισματα το ατσαλομαλλο. Εκτός κι αν δεν είναι καλή ποιότητα αυτό που έχω εγώ τουλάχιστον

Όταν έφτιαχνα κάποτε τα ξύλα σε ένα baikal με tru oil, μεταξύ των στρώσεων με tru oil, χαιδευα τα ξύλα με στεγνό ατσαλόμαλλο 0000 για να φύγει η πολύ γυαλάδα. Έβγαινε σκόνη ασταλόμαλλου σε απίστευτη ποσότητα μιλάμε.

Έβγαινε σκόνη ασταλόμαλλου σε απίστευτη ποσότητα μιλάμε.
Ναι ρε συ ... το όπλο το καθαρίζω σαλονάτο, τρομπάρισμα στην βεράντα ... άσε καλύτερα με τα σύρματα και τις μαλακίες αχαχαχα
Πολύ ατσαλιά ...

Ναι ρε συ ... το όπλο το καθαρίζω σαλονάτο, τρομπάρισμα στην βεράντα ... άσε καλύτερα με τα σύρματα και τις μαλακίες αχαχαχα
Πολύ ατσαλιά ...

Πάρε μια τσόχα να βάζεις σαν καλλυμα στο τραπέζι και τρομπαρισε και στο σαλόνι

Status
Not open for further replies.
Back