Έχω ενα τουφεκακι που δεν υπάρχει πρόσβαση στις οπές αλλα μόνο στον "σωλήνα" του συστήματος αεριων το οποίο και καθαριζω με πανί βρεγμένο με crub buster .Γιωργο για ποιο οπλο μιλας?
Έχω ενα τουφεκακι που δεν υπάρχει πρόσβαση στις οπές αλλα μόνο στον "σωλήνα" του συστήματος αεριων το οποίο και καθαριζω με πανί βρεγμένο με crub buster .Γιωργο για ποιο οπλο μιλας?
Τι όπλο είναι αυτό Γιώργο ?Έχω ενα τουφεκακι που δεν υπάρχει πρόσβαση στις οπές αλλα μόνο στον "σωλήνα" του συστήματος αεριων το οποίο και καθαριζω με πανί βρεγμένο με crub buster .
Ναι γιατί έχει οξύ όπως και το ξύδι. Επίσης και το Azax για τα τζαμια κάνει για σκουριασμένα μπουλόνια.Για σκουριασμένα μπουλόνια δεν κάνει και η coca cola? Μικρός (ακούγοντάς το φυσικά από κάπου), είχα βάλει με έναν φίλο μου μια σκουριασμένη βίδα σε μισό ποτήρι coca cola, και μετά από μια νύχτα, βγήκε σαν λαδωμένο και καθαρό
https://alagiannis.gr/el/katharismo...ier-bourtsa-katharismou-thalamhs-set-12g.htmlΒούρτσα θαλάμης χρησιμοποιεί κανείς;
Υπάρχουν και πολύ φθηνότερεςhttps://alagiannis.gr/el/katharismo...ier-bourtsa-katharismou-thalamhs-set-12g.html
Όχι αλλά είναι ακριβή, απ ότι βλέπω ...
Ο ορυχαλκος είναι πιο μαλακό μέταλλο από το ατσάλι της κάννης ακόμη και αν ειναι αχρωμίοτη οπότε δεν θα σου κάνει ζημιά. Εγώ πάντως την ελικοειδή την βρίσκω την πιο αποτελεσματική βούρτσα και έχω χρησιμοποιήσει κάθε λογής βούρτσα. Το ατσαλόμαλο προσωπικά μου σπάει τα νεύρα γιατί με 1-2 περάσματα διαλύεται και δεν μένει στην θέση που το έχεις τυλιγμένο και είναι πιο πολύ η ταλαιπωρία να το τυλίγεις κάθε φορά παρά το ώφελος.Κιαν σου σπάσει την ώρα που την βάζεις πως θα το καταλάβεις; Έχεις κάποιο ρίσκο...
Για εμένα το φάρμακο είναι : παλιά πυκνή βούρτσα τυλιγμένη με ψιλό ατσαλομαλλο. Καθαρίζει τα πάντα.
Εντάξει αυτό είναι μία σωστή λεπτομέρεια αλλά είσαι λίγο υπερβολικός. Αν καθαρίσεις πρώτα την κάννη και μετά όλα τα υπόλοιπα μέρη δεν έχεις τέτοιο θέμα. Εξάλλου θα θέλουν και αυτά καθάρισμα.Έτσι πιτσιλαει με βρωμια την ουρά της κάννης στα αυτογεμη ή τους εξωλκεις και τριγύρω στα δικαννα.
Και εγώ το ατσαλόσυρμα το δοκίμασα τη σεζόν που πέρασε αλλά δεν αξίζει τελικά τον κόπο. Δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω συν ότι διαλύεται και μπορεί να πάει παντού όπως λες. Μια χαρά κάνεις την δουλειά σου και με τα άλλα καλά βουρτσάκια.Ατσαλόσυρμα στο όπλο ΔΕΝ ΒΑΖΩ που να χτυπιέστε.
Έχω τον ενδόμυχο φόβο ότι κάποια κομματάκια θα πάνε να σφηνωθούνε κάπου και θα αρχίσει το σκούριασμα από εκεί.
Το έχω δοκιμάσει 2 φορές και μετά κοίταζα σαν χαζός μην έχει ξεφύγει τίποτα.
Είναι ψυχολογικό ...
Πολύ μου αρέσει αυτό. Φαντάζομαι έχει αμερικάνικο σπείρωμα έτσι; Είχα πάρει απο Κίνα ένα παρόμοιο αλλά έχει εντελώς διαφορετικό σπειιρωμα και δεν κάνουν οι βούρτσες που έχω ούτε τα ανταπτοράκια σπειρωματων. Έχουν δικό τους σπείρωμα οι κινέζοι. Εμένα στην Vinci για να καθαρίσω την κάννη με βέργα πρέπει να βγάλω οπωσδήποτε το κλειστρο το οποίο ειναι πάνω στην κάννη αλλιώς δεν γίνεται. Συνήθως βέβαια το λύνω και αυτό για καθάρισμα αλλά με βολεύει πάρα πολύ το boreSnake ή κάτι τέτοιο όταν θέλω μετά το κυνήγι να καθαρίσω μόνο την κάννη. Θα γίνει άμεσα η αγορά.https://vkaction.com/product/otis-patriot-series-set-katharismou-oplou-12ga-fg-701-12/
Η φωτο στην περιγραφή είναι παλιά. Αυτό που σου στέλνει είναι η καινούργια έκδοση και είναι αυτό:
Πήρα και έξτρα 100 πανάκια 13 ευρώ. Δουλεύει και με τα κλασικά τετράγωνα όμως.
Είναι pull through σύστημα όμως, δεν τρομπάρεις. Είναι υπό δοκιμή, μη το πάρεις ακόμα. Δεν το έχω δουλέψει πολύ και θέλω να βρω το συνδυασμό με τα χημικά και τελικά αν αξίζει.
View attachment 71320View attachment 71321
Σε ένα Desert Eagle που είχε στην κυριολεξία μπουκώσει από μόλυβδο ο σωλήνας των αερίων και είχε γίνει "μονόσφαιρο" βάλαμε την κάνη, για ένα βράδυ, μέσα σε υδράργυρο. Την άλλη μέρα τζάμι.Έχω ενα τουφεκακι που δεν υπάρχει πρόσβαση στις οπές αλλα μόνο στον "σωλήνα" του συστήματος αεριων το οποίο και καθαριζω με πανί βρεγμένο με crub buster .
Πρώτη φορά διαβάζω χρήση υδραργύρου για καθαρισμό. Τι προσέφερε ο υδράργυρος;Σε ένα Desert Eagle που είχε στην κυριολεξία μπουκώσει από μόλυβδο ο σωλήνας των αερίων και είχε γίνει "μονόσφαιρο" βάλαμε την κάνη, για ένα βράδυ, μέσα σε υδράργυρο. Την άλλη μέρα τζάμι.
Φυσικά το λάθος ήταν δικό μας γιατί ο κατασκευαστής προτείνει χρήση βλημάτων με τζάκετ, μόνο. Εμείς το είχαμε ξεσκίσει στα μολύβδινα.
Ο υδράργυρος διαλύει πολλά μέταλλα και σχηματίζει αμαλγάματα.Δεν ξέρω. Το είχε κάνει οπλουργός. Έγινε καινούριο.
Δεν ξέρω. Το είχε κάνει οπλουργός. Έγινε καινούριο.
Ναι , είναι πολύ καλο εργαλείο.Βούρτσα θαλάμης χρησιμοποιεί κανείς;
Οχι καμία πρόσβαση ... αλλα δεν μου έχει κάνει εμπλοκές εως τώρα πότε .Τι όπλο είναι αυτό Γιώργο ?
Η μια οπή είναι λογικά στην κάνη ... στην άλλη δεν έχεις καμία πρόσβαση από πουθενά ?
Την χρησιμοποιώ σε ολόκληρη την κάννη, όταν ρίξω πολλά μονόβολα και έχω πρόβλημα με τις επικαθήσεις μολύβδου.Βούρτσα θαλάμης χρησιμοποιεί κανείς;
Λευτερη εαν καποιος φοραει βαμβακερο σωβρακο και κανει πολλα χιλιομετρα την ημερα την πατησε δεν θα μεινει φλεβα,Πλακα κανω χωρις παρεξηγησηΓια το θέμα του υλικού της βουρτσας, να θυμόμαστε ότι όλα θέλουν <μέτρο >. Το ότι ένα υλικό είναι λιγότερο σκληρό από το ατσάλι των καννών δεν σημαίνει πως δεν προκαλεί αποτριβη, ΟΛΑ τα υλικά φθείρονται όταν τριβονται με ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ υλικό, το μέγεθος της φθοράς μόνο διαφέρει. Το σκληρότερο και ανθεκτικοτερο ατσάλι αν υποστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τριβή ακόμη και από ένα πολύ μαλακό υλικό όπως πχ βαμβάκι θα φθαρεί, η ταχύτητα φθοράς μόνο αλλάζει.
Δεν παρεξηγουμαι Βαγγέλη όταν ο άλλος είναι καλοπροαιρετος, ακόμα και αν διαφωνεί σε όλα. Ένα παράδειγμα τώρα για αυτό με το βαμβάκι και το ατσάλι είναι οι μηχανές που παράγουν ύφασμα, οι τροφοδοτες με κλωστή βαμβακερή, ακόμη και με τα ανθεκτικοτερα ατσαλια, δεν αντέχουν στην διαρκή τριβή και στα σημεία όπου η κλωστή τριβεται με τον σωλήνα έχουν ένθετα από κεραμικά στοιχεία, που και αυτά καταστρεφονται αλλά όχι τόσο γρήγορα.Λευτερη εαν καποιος φοραει βαμβακερο σωβρακο και κανει πολλα χιλιομετρα την ημερα την πατησε δεν θα μεινει φλεβα,Πλακα κανω χωρις παρεξηγηση