Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
3.Το έχω αφήσει.
Δεν παίρνει χαμπάρι τπτ.
Το μόνο ελάτωμα:λερώνει.
Τέλεια όπως τα λέω για χρόνια.
Δεν ταιριάζει όμως σε απροσεχτους τυπους... Εγω δεν έχω πρόβλημα ειδικά σε εσω/έξω τσοκ να τα αλλάζω πανεύκολα στο κυνήγι ή στο σκοπευτήριο.
Από την άλλη είναι εξαιρετική λύση ειδικά για ψαγμένους και κατασταλαγμενους που ρίχνουν συνεχώς με τα ίδια τσοκ. Ξέρω μερικούς που ρίχνουν παντού με LM/LM ή άλλους με IM/IM.Εχεις τα τσοκ λιπασμενα και σφιγμένα και δεν ξανασχολεισαι μαζί τους, καθαρίζεις τις κάννες σαν να έχουν σταθερά τσοκαρισματα. Και έχεις την σιγουριά ότι και μετά δέκα χρόνια να αποφασίσεις να τα ξεβιδωσεις θα βγουν αμέσως!
Το έχω κάνει, δεν είναι σχήμα λόγου...

Όποιος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά στο όπλο του το έχει για προιον clp...
Και οι παλιοι αυτό έκαναν...

Πολλές φορές το εχω βάλει (και) για καθαρισμό με την διαφορά πως δεν σου επιτρεπει να βάλεις "ποσοτητα"...
Λίγες σταγονες στην κάννη κ μετα περασμα με την ορειχάλκινη..
Λίγες σταγονες σε ένα πανι κ καθαρισμα εξωτερικά στην αποθηκη, πιστονι, ελατήριο( καραμπινα αεριων) κλπ...
Όλα καλά.....
Με υπομονή και στην ανάγκη θα τηγανισεις και πατάτες 😄!
Φυσικά καθαρίζει αλλά δεν είναι γρήγορο ούτε κάνει για μολυβδωσεις και υπόλοιπα πλαστικού.
Οποιος θέλει μπορεί να αναμειξη λάδι και διαλυτικό νιτρου σε άλλο μπουκαλάκι σε ίσες ποσότητες και να έχει το σωστό υλικό καθαρισμού. Προτιμάμε μπουκαλάκι με πατητη κεφαλή τύπου σπρευ.

Φυσικά καθαρίζει αλλά δεν είναι γρήγορο ούτε κάνει για μολυβδωσεις και υπόλοιπα πλαστικού.
Δεν εχω τέτοια θέματα Γιάννη...
Ας είναι καλά η bisley.....

Εχω πει πως όλα τα σπρει καθαρισμου μου είναι ίδια.....
Μαγικό δεν είναι κανένα..
Όλα θέλουν τον κόπο τους...

Αν μιλάμε για λάδια συντήρησης τότε ναι, εκεί υπάρχουν διάφορες......

Τέλεια όπως τα λέω για χρόνια.
Δεν ταιριάζει όμως σε απροσεχτους τυπους... Εγω δεν έχω πρόβλημα ειδικά σε εσω/έξω τσοκ να τα αλλάζω πανεύκολα στο κυνήγι ή στο σκοπευτήριο.
Από την άλλη είναι εξαιρετική λύση ειδικά για ψαγμένους και κατασταλαγμενους που ρίχνουν συνεχώς με τα ίδια τσοκ. Ξέρω μερικούς που ρίχνουν παντού με LM/LM ή άλλους με IM/IM.Εχεις τα τσοκ λιπασμενα και σφιγμένα και δεν ξανασχολεισαι μαζί τους, καθαρίζεις τις κάννες σαν να έχουν σταθερά τσοκαρισματα. Και έχεις την σιγουριά ότι και μετά δέκα χρόνια να αποφασίσεις να τα ξεβιδωσεις θα βγουν αμέσως!
Το έχω κάνει, δεν είναι σχήμα λόγου...

Εγγύηση το γρασο φίλε μου επιβεβαιώνω και εγω. Εγώ το βάζω με ψιλό πινέλο στο τσοκ για να μην λερώνει. Και σκουπιζω το περίσσευμα με χαρτί κουζίνας.

Άλλος gvp9000 μας προέκυψε 🤪 🤣 .yel.

ps
😍😍😍
Αυτή την στιγμή απο σπρει έχω τέσσερα μπουκάλια ΤFC( 2,90€ έκαστο),ενα Rem oil pro, κ ενα G96....

Πολλοί θα πουν ότι το τελευταιο είναι κ το καλυτερο....
Εγω δεν λεω τίποτα....

Μόλις βγει κάποιο καθαριστικό που θα το αφήνεις για λίγο μέσα στην κάννη κ μετα θα το σκουπίζεις με σκέτο πανι κ θα είναι ....καθρέφτης τότε θα πω..........

Αυτή την στιγμή απο σπρει έχω τέσσερα μπουκάλια ΤFC( 2,90€ έκαστο),ενα Rem oil pro, κ ενα G96....

Πολλοί θα πουν ότι το τελευταιο είναι κ το καλυτερο....
Εγω δεν λεω τίποτα....

Μόλις βγει κάποιο καθαριστικό που θα το αφήνεις για λίγο μέσα στην κάννη κ μετα θα το σκουπίζεις με σκέτο πανι κ θα είναι ....καθρέφτης τότε θα πω..........
Τάσο τα παλιά χρόνια καθάριζα τις κάνες με ένα απλό ίσιο ξύλο από λυγαριά και ένα πανί στην άκρη του.
Λάδια, άστο καλύτερα ... θα γελάσεις.

Ούτε μολυβδώσεις έβλεπα ούτε πλαστικά που δεν έβγαιναν με λίγο περισσότερο τρομπάρισμα.
Να βοηθούσε το μαλλινόταπο ?
Να ήταν από καλύτερο υλικό τα βύσματα ?
Να ήταν καλύτερης ποιότητας τα σκάγια ?
Δεν ξέρω φίλε.

Θυμάμαι επίσης ότι αραιά και που, αν κάτι δεν αφαιρούταν εύκολα έβαζα αντί για πανί κάτι σε μάλλινο.
1 φορά τον χρόνο και αν ...

Τάσο τα παλιά χρόνια καθάριζα τις κάνες με ένα απλό ίσιο ξύλο από λυγαριά και ένα πανί στην άκρη του.
Λάδια, άστο καλύτερα ... θα γελάσεις.

Ούτε μολυβδώσεις έβλεπα ούτε πλαστικά που δεν έβγαιναν με λίγο περισσότερο τρομπάρισμα.
Να βοηθούσε το μαλλινόταπο ?
Να ήταν από καλύτερο υλικό τα βύσματα ?
Να ήταν καλύτερης ποιότητας τα σκάγια ?
Δεν ξέρω φίλε.

Θυμάμαι επίσης ότι αραιά και που, αν κάτι δεν αφαιρούταν εύκολα έβαζα αντί για πανί κάτι σε μάλλινο.
1 φορά τον χρόνο και αν ...

Για clp ξηγιοσουν Άλτις ? .yel.
0797535_ALTIS-ELAIOLADO-3L-KLASIKO-1.png

Βασίλη το ραβδί της λυγαριας ήτανε το μυστικό. Τέτοιο αν θυμάσαι ήτανε και το τόξο του Οδυσσέα!
Τώρα αυτά που δεν έβλεπες ήτανε θέμα ηλικίας. Άμα πέρναγε κάνα ωραίο γκόμενάκι στα 200 μέτρα τοβλεπες; Άμα κιαυτο δεν τοβλεπες γρασσο απο το στρατό στα μάτια είχε μπει. 😂

Κούκλα είναι.😍
Οι κάννες μέσα τι λένε; Αν είναι σαν χαλικοστρωτο μονοπάτι γιαυτό δεν έβλεπες τίποτε! 🐵
Ελάχιστο pitting κοντά στους κώνους (φαίνεται λίγο στην φωτό).
Προσωπικά δεν έχω δει άλλο όπλο τέτοιας ηλικίας με τόσο λίγη φθορά.
Όταν ξαναβρεθούμε θα σου πω τι είχε περάσει αυτό το όπλο.

1688296659086.png

Βασίλη το ραβδί της λυγαριας ήτανε το μυστικό. Τέτοιο αν θυμάσαι ήτανε και το τόξο του Οδυσσέα!
Τώρα αυτά που δεν έβλεπες ήτανε θέμα ηλικίας. Άμα πέρναγε κάνα ωραίο γκόμενάκι στα 200 μέτρα τοβλεπες; Άμα κιαυτο δεν τοβλεπες γρασσο απο το στρατό στα μάτια είχε μπει. 😂

Τότε κοίταγε τα γκομενακια δεν έδινε σημασία στα όπλα. Τώρα........ με το μικροσκόπιο την ελέγχει την μπενελλα 🧐

Στο manual της 1100 μου, η ρεμ συνιστά για τις αχρωμειωτες κάννες της nitro solvent μια δυο φορές, αναμονή και πέρασμα με πανάκια μέχρι να καθαρίσουν τέλεια. Το ίδιο κάνει και το Ed's red λόγω νίτρου και ασετόν.
Ένας φίλος με αχρωμειωτο Perazzi το καθαρίζει πρόχειρα στο σκοπευτήριο, μετά ξαναψεκαζει και ταπωνει τις κάννες στις δύο άκρες τους. Έτσι μέχρι να φθάσει σπίτι έχει περάσει μια ώρα και έχουν μαλακώσει οι επικαθισεις οπότε καθαρίζει πανεύκολα. Με αυτόν τον τρόπο δεν εξατμιζονται τα πτητικά διαλυτικά και δρουν συνεχώς.

Τότε κοίταγε τα γκομενακια δεν έδινε σημασία στα όπλα. Τώρα........ με το μικροσκόπιο την ελέγχει την μπενελλα 🧐
Σήμερα έφαγε καλό καθάρισμα μετά από 150 φυσίγγια χθες.
Αλλά βαρέθηκα να λύσω το κλείστρο και το άφησα έτσι .sarcastic.

Σήμερα έφαγε καλό καθάρισμα μετά από 150 φυσίγγια χθες.
Αλλά βαρέθηκα να λύσω το κλείστρο και το άφησα έτσι .sarcastic.
Παλιός φίλος πήγε πριν 25 χρόνια στην Αργεντινή για τρυγόνια και λίγα παπια. Πήρε μαζί τον πρώτο Black Eagle και μια Raffaello. Ερριξε απροβληματιστα σχεδόν 8.000 φυσίγγια με τα οπλα ακαθάριστα. Τα έδωσε εδώ στον Κούρκουλο θυμάμαι για γενικό καθάρισμα. Δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο. 😍
Και συ ωρε σκιαχτηκες με 150 28αρια;🙉

Που να είχες και κάνα πολύπλοκο όπλο 🤣
Εμ γιατί νομίζεις πήρα απλό ... μόλις μεγαλώσετε όλοι στις Benellες θα καταλήξετε.
Άκου εκεί αερίων αχαχαχαχαχα ούτε να μου το χαρίζανε.

Άκου εκεί να θες μυτοτσίμπιδο για να βάλεις το δίχαλο στην κεφαλή του επανατατικού και να θες σετ με oring σαν να είσαι υδραυλικός.
Βρε ούρτα .... 🤣

Τώρα Γιάννη μην πεταχτείς και πεις τίποτα για πινέλα και πετρέλαια ...
Άμα τα δει η Νικολέτα στο σαλόνι θα έχω στέρηση sex για 12 μήνες.

Να προτείνετε σαλονάτα καθαριστικά σας παρακαλώ.

Status
Not open for further replies.
Back