Διευθυντης ορχηστρας στα μπασιματα.Ερώτηση ! Αυτό το μαρκούτσι τι το κάνουνε? ( παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις )
View attachment 74074
Διευθυντης ορχηστρας στα μπασιματα.Ερώτηση ! Αυτό το μαρκούτσι τι το κάνουνε? ( παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις )
View attachment 74074
Στο επάνω, περνάς πανάκι στο γάτζο του.Ερώτηση ! Αυτό το μαρκούτσι τι το κάνουνε? ( παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις )
View attachment 74074
Στο επάνω, περνάς πανάκι στο γάτζο του.
Στο κάτω, δένεις σκοινάκι στο κρίκο του και τραβάς και στο τέλος το σφουγγαράκι του κάνει γυάλισμα (για τελείωμα).
Για γυάλισμα είναι. Αφού καθαρίσεις την κάννη τρομπαρεις με δαυτο. Καθαρή κάννη όμως. Αν έχει πάνω από 30€, πάρε καλύτερα ένα boresnake. Είναι πιο χρηστικό.Ερώτηση ! Αυτό το μαρκούτσι τι το κάνουνε? ( παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις )
View attachment 74074
Αγόρι μου, τής στραβης ψ@λ@ς της φταίνε οι τρίχες. Γυαλίζουν καθαρίζουν,ούτε 22 πουλάκια στο κουτίΚαλά ρε σεις τι κάνετε στις κάννες ;Εγώ έχω μια ξύλινη βέργα από το 2007 και μια μεταλλική με πλαστική επένδυση στη κυνηγετική τσάντα που δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτέ.
Καλά ρε σεις τι κάνετε στις κάννες ;Εγώ έχω μια ξύλινη βέργα από το 2007 και μια μεταλλική με πλαστική επένδυση στη κυνηγετική τσάντα που δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτέ.
Είναι θέμα αρχής Κύριοι. Είμαστε σπορτσμεν. Δεν μας ενδιαφέρει η επίδοση. (Λέμε τώρα)Αγόρι μου, τής στραβης ψ@λ@ς της φταίνε οι τρίχες. Γυαλίζουν καθαρίζουν,ούτε 22 πουλάκια στο κουτί
Τώρα αν τους πω ότι κάποιες κάνες δουλεύουν καλύτερα καθαρές παρά βρώμικες να δεις τι θα γίνειΑγόρι μου, τής στραβης ψ@λ@ς της φταίνε οι τρίχες. Γυαλίζουν καθαρίζουν,ούτε 22 πουλάκια στο κουτί
Πιο πολλά λεφτά στα καθαριστικά παρά στα φυσίγγια.Είναι θέμα αρχής Κύριοι. Είμαστε σπορτσμεν. Δεν μας ενδιαφέρει η επίδοση. (Λέμε τώρα)
Αφαίρεση δακτυλικών αποτυπωμάτωνΣύντομα διαθέσιμο. Καινούργια μαλακία. Στο επίσημο site έχει 7,69$. Εδώ πόσο θα έχει άραγε?
https://www.kalkantzakos.com/Product/8411/-ladi-oplou-mil-spec-clp,-kleen-bore-break-free-
Ωραίο μπουκαλάκι ,πουλάνε πουθενά άδεια;Σύντομα διαθέσιμο. Καινούργια μαλακία. Στο επίσημο site έχει 7,69$. Εδώ πόσο θα έχει άραγε?
https://www.kalkantzakos.com/Product/8411/-ladi-oplou-mil-spec-clp,-kleen-bore-break-free-
Κάτι παρόμοια με βελόνα έχουν τα μαγαζιά που πουλάνε ατμιστικά υγρά για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Είναι σε διάφορα μεγέθη, πάμφθηνα και κάνουν δουλειά.Ωραίο μπουκαλάκι ,πουλάνε πουθενά άδεια;
Έχουν τόσο μακριά βελόνα;Κάτι παρόμοια με βελόνα έχουν τα μαγαζιά που πουλάνε ατμιστικά υγρά για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Είναι σε διάφορα μεγέθη, πάμφθηνα και κάνουν δουλειά.
Ποιο θα ήθελες να έχεις; Αυτό η Edd's red;Σύντομα διαθέσιμο. Καινούργια μαλακία. Στο επίσημο site έχει 7,69$. Εδώ πόσο θα έχει άραγε?
Απο αυτά τα 2 το kleen bore. Το άλλο είναι ματζουνι.Ποιο θα ήθελες να έχεις; Αυτό η Edd's red;
Λίγο πιο κοντή.Έχουν τόσο μακριά βελόνα;
Το μαντζούνι το έχεις δει πως καθαρίζει και δεν σου άρεσε ή έτσι το λες;Απο αυτά τα 2 το kleen bore. Το άλλο είναι ματζουνι.
Είμαι σίγουρος ότι καθαρίζει και καλά μάλιστα, αφού έχει διαλύτη μέσα. Home made ματζουνι είναι όμως.Το μαντζούνι το έχεις δει πως καθαρίζει και δεν σου άρεσε ή έτσι το λες;