Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό Πόσο έχει?
6.5 € περίπου το μικρο μπουκαλάκι. Οικονομικό είναι
Και κρατάει πολύ. Ελάχιστο θες κάθε φορά. Ένα πανάκι στη βέργα με λίγο και περνάς την κάννη και το αφήνεις να δράσει μέχρι να κάνεις το υπόλοιπο όπλο. Μετά τρομπάρισμα με βούρτσα και μετά στουμπώνεις κωλόχαρτο στην κάννη και το σπρώχνεις με τη βέργα να φύγει η γλίτσα. Στο τέλος λίγο λαδάκι.

Και κρατάει πολύ. Ελάχιστο θες κάθε φορά. Ένα πανάκι στη βέργα με λίγο και περνάς την κάννη και το αφήνεις να δράσει μέχρι να κάνεις το υπόλοιπο όπλο. Μετά τρομπάρισμα με βούρτσα και μετά στουμπώνεις κωλόχαρτο στην κάννη και το σπρώχνεις με τη βέργα να φύγει η γλίτσα. Στο τέλος λίγο λαδάκι.
Κώστα αν πέσει σε πλαστικό ή βάση αλουμινίου βαμένη τι γίνεται ?

Κώστα αν πέσει σε πλαστικό ή βάση αλουμινίου βαμένη τι γίνεται ?
Τίποτα φίλε. Σκουπισε το και είσαι εντάξει. Έτσι κι αλλιώς αυτό δεν το αφήνεις πάνω σαν το λάδι. Για όσο διάστημα καθαρίζεις, αν στάξει πάνω, που θα στάξει έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει τίποτα. Αυτό καρατσεκαρισμένο. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, φόρα γάντια. Προκαλεί φαγούρα.

Τίποτα φίλε. Σκουπισε το και είσαι εντάξει. Έτσι κι αλλιώς αυτό δεν το αφήνεις πάνω σαν το λάδι. Για όσο διάστημα καθαρίζεις, αν στάξει πάνω, που θα στάξει έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει τίποτα. Αυτό καρατσεκαρισμένο. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, φόρα γάντια. Προκαλεί φαγούρα.
Έτσι... Προσοχή κυρίως στα ξύλα.

Έτσι ακριβώς. Ειδικά όταν τερματίσει η βεργα στην άκρη της κάννης θα κάνει σπρέι και θα πάει πάνω στην κάννη εξωτερικά. Καλό σκούπισμα και λαδάκι μετά

Αυτό έχω, κάνει ? ... νομίζω είναι σπρέι.
Δεν το χρησιμοποιούσα γιατί φοβόμουν τα πλαστικά και το αλουμίνιο.
Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

20230610_204245.jpg

Αυτό έχω, κάνει ? ... νομίζω είναι σπρέι.
Δεν το χρησιμοποιούσα γιατί φοβόμουν τα πλαστικά και το αλουμίνιο.
Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

View attachment 73203

Κάνει. Απλά είναι σε σπρέι. Ψεκαζεις εσωτερικά και κανεις την δουλειά σου. Αν πέσει κάπου εξωτερικά της κάννης το σκουπιζεις καλά και μετά λαδακι

Το hoppe's εγώ το έχω χρησιμοποιήσει και σε μέταλλο ατσάλι μελανισμενο η βαμενο και σε αλουμινένια βαση σε επιμονή λιγδα και σε όλα τα όπλα που είχα. Έχω καθαρίσει και σκανδαλοθηκη με συνθετικό καβούκι. Το έχω βάλει και σε ο ριγκ, σε πιστόνια αερίων. Δεν έπαθε τίποτα κανένα. Αν το σκουπίσεις μετά, no problem. Τα ο ριγκ μετά τα πέρναγα ένα ballistol για το φόβο των Ιουδαίων.

Με το σπρέι χαλάς ποιο πολύ ποσότητα χωρίς να χρειάζεται. Ενώ με το μπουκαλάκι βάζεις λίγο σε ένα πανάκι και είναι υπέρ αρκετό
Ότι λέει ο sam Βασίλη. Παρεμπιπτόντως το otis 085 clp είναι πολύ καλό. Αν δεν σας φαίνεται ακριβό (που είναι), πάρτε το άφοβα.
Οκ θένκς μπόιζ 😍

Status
Not open for further replies.
Back