Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα Γιάννη μην πεταχτείς και πεις τίποτα για πινέλα και πετρέλαια ...
Άμα τα δει η Νικολέτα στο σαλόνι θα έχω στέρηση sex για 12 μήνες.

Να προτείνετε σαλονάτα καθαριστικά σας παρακαλώ.
Εεεε τοτε παρε G96 με αιθέρια έλαια τσίχλας big babol που κάνει κ για αποσμητικό χώρου.... 😂😂😂

Τώρα Γιάννη μην πεταχτείς και πεις τίποτα για πινέλα και πετρέλαια ...
Άμα τα δει η Νικολέτα στο σαλόνι θα έχω στέρηση sex για 12 μήνες.

Να προτείνετε σαλονάτα καθαριστικά σας παρακαλώ.
Ρε φίλε η Νικολέτα δεν ξεβαφει τα νύχια με ασετόν; Άρα ξέρει...
Άμα μυρίσει νίτρο και ασετόν θα θέλει κανένα σφηνάκι για δοκιμή. Μετά να δεις σεξ με το τσόκαρο!

Παλιός φίλος πήγε πριν 25 χρόνια στην Αργεντινή για τρυγόνια και λίγα παπια. Πήρε μαζί τον πρώτο Black Eagle και μια Raffaello. Ερριξε απροβληματιστα σχεδόν 8.000 φυσίγγια με τα οπλα ακαθάριστα. Τα έδωσε εδώ στον Κούρκουλο θυμάμαι για γενικό καθάρισμα. Δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο. 😍
Και συ ωρε σκιαχτηκες με 150 28αρια;🙉
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθαρίσω όπλο ακόμα και μετά από 1 φυσίγγι.
Εσωτερικό κάνης, τσοκ και πέρασμα με ένα λαδωμένο πανάκι εξωτερικά.
Έχω τικ.

Μπορεί να μην κάνω τον σούπερ καθαρισμό αλλά κάνω ΠΑΝΤΑ τα ελάχιστα τα οποία θεωρώ απαραίτητα και βασικά.

Last edited:
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθαρίσω όπλο ακόμα και μετά από 1 φυσίγγι.
Εσωτερικό κάνης και πέρασμα με ένα λαδωμένο πανάκι εξωτερικά.
Έχω τικ.

Μπορεί να μην κάνω τον σούπερ καθαρισμό αλλά κάνω ΠΑΝΤΑ τα ελάχιστα τα οποία θεωρώ απαραίτητα.
Με λίγα φυσίγγια μια χρωμειωμενη κάννη δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξωτερικά θα συμφωνήσω ότι το πέρασμα με λαδωμένο πανί είναι απόλυτα απαραίτητο!

Με λίγα φυσίγγια μια χρωμειωμενη κάννη δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξωτερικά θα συμφωνήσω ότι το πέρασμα με λαδωμένο πανί είναι απόλυτα απαραίτητο!
Ξεφεύγεις αρκετά για κάτοχος benelli....
Ασε να περάσει κάνας χρόνος... 😂

Να πας να κάνεις παρέα με τον Σταμ.... 😂
Μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικά αυτή η παλιοRem 🤣 🤣 🤣
Γιατί νομίζετε δεν θέλω να την βλέπω.

Με λίγα φυσίγγια μια χρωμειωμενη κάννη δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Σάμπως το θυμάμαι ότι έχω πλέον χρωμιωμένη ? 🤪
Το τικ που έλεγα.
Εξωτερικά θα συμφωνήσω ότι το πέρασμα με λαδωμένο πανί είναι απόλυτα απαραίτητο!
και καθάρισμα τσοκ επίσης ... το συμπλήρωσα παραπάνω.
Ξεβίδωμα, καθάρισμα, λίγο Remoil στο τσοκ, ψέκασμα με Remoil στην υποδοχή του τσοκ, πέρασμα με ένα πανί για να πάρει τα περίσσια λάδια και βίδωμα όχι μέχρι τέρμα. Αυτό κάνω.

Γράσσο δεν βάζω στα τσοκ, έχω φάει κάμποσο στον στρατό, ... δεν θέλω άλλο. 🤣

συνιστά για τις αχρωμειωτες κάννες της nitro solvent μια δυο φορές, αναμονή και πέρασμα με πανάκια μέχρι να καθαρίσουν τέλεια.
Γιάννη, τι εννοεί μια δυο φορές. Περνάς το πανάκι μια δυο φορές ή περνάς καθαρίζεις και ξαναπερνάς δεύτερη φορά.

Όχι μούργα, πατέρας φίλου, έβαλε σε μονόκανο άγνωστης ποιότητας λαδι μπορεί και ελαιόλαδο και η κάννη έγινε κόκκινη
Προφανώς έβαλε ότι χειρότερο είχαν που δεν έκανε ούτε για καντήλι, με καμμια οξύτητα 4-5!

Γράσσο δεν βάζω στα τσοκ, έχω φάει κάμποσο στον στρατό, ... δεν θέλω άλλο. 🤣
Γράσσο τέλος και για μένα. Βάζω μόνο στο μάνταλο που ασφαλίζει η πάπια στο δίκανο και πολύ ελάχιστο στα σημεία που χτυπάνε οι σφύρες των εξολκέων. Και αυτό γιατί σε εκείνα τα σημεία είναι πολύ κοντά στα ξύλα και δε θέλω να έχουν επαφή με λάδι.

Γράσσο τέλος και για μένα. Βάζω μόνο στο μάνταλο που ασφαλίζει η πάπια στο δίκανο και πολύ ελάχιστο στα σημεία που χτυπάνε οι σφύρες των εξολκέων. Και αυτό γιατί σε εκείνα τα σημεία είναι πολύ κοντά στα ξύλα και δε θέλω να έχουν επαφή με λάδι.
Στα κλειδιά του δικαννου δεν βάζεις;

Status
Not open for further replies.
Back