https://www.kalkantzakos.com/Produc...iko-katharistiko-kai-apo-lipantiko,-tetra-gunΑυτό είναι το καλύτερο? Κάνα οικονομικότερο υπάρχει?
https://www.kalkantzakos.com/Produc...iko-katharistiko-kai-apo-lipantiko,-tetra-gunΑυτό είναι το καλύτερο? Κάνα οικονομικότερο υπάρχει?
Κανόνισε να το κάνει κανένας να σε βρίζει μετάΠόσο πίσω είστε
μπιλαρα γαματα δεν θα μεινει ριγαΚανόνισε να το κάνει κανένας να σε βρίζει μετά
Σταματ!!!!! Ποιο είπαμε είναι αυτό για την μαυρίλα? Που το Ρίχνουμε και το αφήνουμε και φεύγει μόνη της?
Δεν έχω πάρει ποτέ, τέτοια βρώμα εχει;Και αν θες οικονομικό λάδι πάρε το βαλιστολ. Απλά θα την ακούς λίγο απ την μυρωδιά. Σε ανοιχτό χώρο είναι οκ
Δεν έχω πάρει ποτέ, τέτοια βρώμα εχει;
Δηλαδή σε ανοιχτό χώρο και καθιστός μην πέσεις και κάνεις καρούμπαλο;
Καλύτερα Ed's red που ξεβαφει και τη νικοτίνη από δάχτυλα και δόντια.
Τσίπουρο αλλά με γλυκάνισοΣταματ!!!!! Ποιο είπαμε είναι αυτό για την μαυρίλα? Που το Ρίχνουμε και το αφήνουμε και φεύγει μόνη της?
Εγώ πάντως το φοράω κ σαν άρωμαδιώχνει κουνούπια ,φέρνει γκόμενεςΤραι ιτ άουτΘα πάρεις το hoppe's για τα δύσκολα. Και αν θες οικονομικό λάδι πάρε το βαλιστολ. Απλά θα την ακούς λίγο απ την μυρωδιά. Σε ανοιχτό χώρο είναι οκ
Δηλαδή 24 ευρώ τα 400ml!Σχετικά οικονομικά (max 12 ευρώ τα 200ml)
Όλα είναι ακριβά Γιάννη. Αυτά είναι κάπου στη μέση.Δηλαδή 24 ευρώ τα 400ml!
Χρειάζεσαι επειγόντως λογιστή...ή έστω υπολογιστή τσέπης
Ω ρε! Ξέχασα την οδοντόβουρτσα ρε! Την είχα για τα δόντια μου!Εννοείται μια βέργα με ορειχάλκινη βούρτσα, μια οδοντόβουρτσα και πανάκι μικροινών και μπατονέτες
Γιατί όχι; διαλύει τη σκουριά και τις βρωμιές. Μοιάζει με το wd40.Εγώ για καθαρισμό χρησιμοποιο αυτό στα 8 ευρώ δεν έχει αντίπαλο για όσους δεν ενθουσιάζοντε από μάρκες και για λιπανση legia και singer
Όπως θα έχεις ίσως παρατηρήσει ένα άτομο εδώ μέσα χρησιμοποιεί σε DT10 (10.000ευρω) το Ac90 που είναι εγγλέζικο clp! Και αν δεν κάνω λάθος έχει τεχνικές γνώσεις...Πάντως ένα σπρέυ Q20 και ένα AC90 μου φάνηκαν ok. Τα παίρνω ακόμα αλλά όχι για όπλα. Σαν WD40