Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σταματ!!!!! Ποιο είπαμε είναι αυτό για την μαυρίλα? Που το Ρίχνουμε και το αφήνουμε και φεύγει μόνη της?

Θα πάρεις το hoppe's για τα δύσκολα. Και αν θες οικονομικό λάδι πάρε το βαλιστολ. Απλά θα την ακούς λίγο απ την μυρωδιά. Σε ανοιχτό χώρο είναι οκ

Και αν θες οικονομικό λάδι πάρε το βαλιστολ. Απλά θα την ακούς λίγο απ την μυρωδιά. Σε ανοιχτό χώρο είναι οκ
Δεν έχω πάρει ποτέ, τέτοια βρώμα εχει; 🙉
Δηλαδή σε ανοιχτό χώρο και καθιστός μην πέσεις και κάνεις καρούμπαλο; 🤔
Καλύτερα Ed's red που ξεβαφει και τη νικοτίνη από δάχτυλα και δόντια. 😝

Δεν έχω πάρει ποτέ, τέτοια βρώμα εχει; 🙉
Δηλαδή σε ανοιχτό χώρο και καθιστός μην πέσεις και κάνεις καρούμπαλο; 🤔
Καλύτερα Ed's red που ξεβαφει και τη νικοτίνη από δάχτυλα και δόντια. 😝

Καλημέρα Γιάννη. Εγώ το βαλιστολ και σε κλειστό χώρο το χρησιμοποιούσα αλλά μυρίζει. Έχει έντονη μυρωδιά. Είναι καλό όμως και φιλικό σε ξύλα και πλαστικά

legia και ballistol θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα all around clp σπρευ.
Καθαρίζουν καλά.
Προστατεύουν από τη διάβρωση και λιπαίνουν.
Τα χρησιμοποιείς άφοβα σε πλαστικά και ξύλα. Μάλιστα ενδείκνυνται για αυτά.
Τα βρίσκεις εύκολα.
Σχετικά οικονομικά (max 12 ευρώ τα 200ml)
Προσωπικά προτιμώ το legia.
Αν έχεις καραμπίνα αδρανείας και είσαι τακτικός και επιμελής στο καθάρισμα, δεν θέλεις τίποτα άλλο.

Θα πάρεις το hoppe's για τα δύσκολα. Και αν θες οικονομικό λάδι πάρε το βαλιστολ. Απλά θα την ακούς λίγο απ την μυρωδιά. Σε ανοιχτό χώρο είναι οκ
Εγώ πάντως το φοράω κ σαν άρωμα‼️διώχνει κουνούπια ,φέρνει γκόμενες😆Τραι ιτ άουτ😆

Εγώ για καθαρισμό χρησιμοποιο αυτό στα 8 ευρώ δεν έχει αντίπαλο για όσους δεν ενθουσιάζοντε από μάρκες και για λιπανση legia και singer
Γιατί όχι; διαλύει τη σκουριά και τις βρωμιές. Μοιάζει με το wd40.
Το σκουπίζεις, μετα βάζεις το λαδάκι και είσαι κύριος!

Πάντως ένα σπρέυ Q20 και ένα AC90 μου φάνηκαν ok. Τα παίρνω ακόμα αλλά όχι για όπλα. Σαν WD40
Όπως θα έχεις ίσως παρατηρήσει ένα άτομο εδώ μέσα χρησιμοποιεί σε DT10 (10.000ευρω) το Ac90 που είναι εγγλέζικο clp! Και αν δεν κάνω λάθος έχει τεχνικές γνώσεις...
Το ίδιο χρησιμοποιεί εδώ και 4-5 χρόνια φίλος μου με σκοπευτικό guerini των 8000 ευρω και άνω των 10.000 σκοπευτικων φυσιγγίων το χρόνο. Θέλω να πω είναι άνθρωπος ευκαταστατος που δεν υπολογίζει τα λίγα γιαυτόν παραπάνω σε καθαριστικά, είναι ψίχουλα. Όλα αυτά τα χρόνια τον ρωτάω πως βρίσκει τα φτηνά αυτά καθαριστικα όπως και το antiseize grease Permatex που βάζει πλέον στα τσοκ. Βαριέται πλέον να μου απαντήσει...
Εσύ την βρίσκεις με επώνυμα και ακριβά και καλά κάνεις. Έχω περάσει κιεγω από αυτό το στάδιο. Ίσως κι εσύ κάποτε βαρεθείς...
Όμως δεν θα συμφωνήσω με αυτό που κάνεις και δεν βάζεις γρασσο στα κλειδιά του δικαννου.* Άσε τι λέω εγώ,όμως όλες οι εταιρείες όπλων συνιστούν γρασσο στα κλειδιά και το άγκιστρο της κάννης και λάδι εξωτερικά! Λες αν ήταν σωστότερο δεν θα συνιστουσαν μόνο λάδι παντού;
Ερώτηση τώρα κρίσεως που δεν αναφέρουν οι εταιρείες: οι εξωλκεις σε ένα δίκαννο είναι από τα ακριβωτερα εξαρτήματα αν σπάσουν ή αν ραγισουν στην γωνία τους. Γιατί το παθαίνουν αυτό ώστε να το αποφύγουμε;

*όπως καταλαβαίνεις δεν το λέω για να κοντράρουμε, αλλά για να ακουστούν όλες οι απόψεις τεκμηριωμένα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back