Κάποια διαλύουν σκουριά χρόνων, στο μπλε λοκταιτ θα κολλησουν;Διεισδυτικά λάδια ΝΟΜΙΖΩ μπορεί να βγάλουν off τις κόλλες σπειρωμάτων !!!!!!!!!!!!
Μπορεί όχι τις ισχυρές, αλλά τις άλλες είναι πιθανό.
Κάποια διαλύουν σκουριά χρόνων, στο μπλε λοκταιτ θα κολλησουν;Διεισδυτικά λάδια ΝΟΜΙΖΩ μπορεί να βγάλουν off τις κόλλες σπειρωμάτων !!!!!!!!!!!!
Μπορεί όχι τις ισχυρές, αλλά τις άλλες είναι πιθανό.
Η κόκκινη πάντως θέλει θέρμανση.Κάποια διαλύουν σκουριά χρόνων, στο μπλε λοκταιτ θα κολλησουν;
ξερεις ποσο εχουν παει οι χαρτοπετσετες?Στο σκοπευτήριο θα δεις πυροβολημενες πινακίδες και ένα στέγαστρο.
Παπαρες γύρω μας πολλοί... ας μην τους έχουμε για παράδειγμα.
Πόσο πια κοστίζει σε χρόνο και χρήμα ένα καθάρισμα των κλειδιών με μια χαρτοπετσέτα και βάλσιμο ελάχιστου φρέσκου γρασσου;
Προς ενημέρωση, μου έβαλε χέρι και ο Βαγγος που δε βάζω γρασσο στον πείρο του δικανου. Γιάννη @jnp ακούς φίλε;
Ολα αυτά είναι οκ για τα κλειδιά.Ποιο γουστάρει το φιλαράκι μου;
View attachment 74616
Ρε σεις θα με κάνετε μανιακό και με τα γράσα τώρα. Δε θέλω και πολύ... Έχω σταμπάρει και κανα δυοΟλα αυτά είναι οκ για τα κλειδιά.
Για τα τσοκ όχι.
Εγκώ τεθωρακισμένος ... όχι άλλο γκράσσο.Ρε σεις θα με κάνετε μανιακό και με τα γράσα τώρα. Δε θέλω και πολύ... Έχω σταμπάρει και κανα δυο
I know... permatexΟλα αυτά είναι οκ για τα κλειδιά.
Για τα τσοκ όχι.
To anti seize ή το nickel anti seize Γιάννη?Μόνο αυτό σου λείπει.
Τα υπόλοιπα φτάνουν για δύο ζωές για νορμάλ χρήση.
Μόνο εξειδικευμένα γρασσα σου λείπουν πχ γρασσο χαλκού για φρένα και μπουζί ή γρασσο σιλικόνης για υδραυλικά ή γρασσο θαλάσσης αν είχες βάρκα, κλπ.
Ποιο γουστάρει το φιλαράκι μου;
View attachment 74616
ΦόρτωνεTo anti seize ή το nickel anti seize Γιάννη?
Τάξις και ηθική. Αυτό το όχι πολλά τώρα, τι το είπες; Έχω λάδια για 3 ζωές.Κυριοι παρτε ενα καλο λαδι σταγονας για λιπανση- καθαρισμο Για το εσωτ της καννης ενα καλο solvent και ειστε κομπλε Δεν χρειαζονται πολλα λαδια ξυδια πανω στο οπλο ειδικα κατι αντισκωριακα λαδια που βαζουν καποια παιδια εδω μεσα Επισης ενα καλο γρασσο για κλειδια και τα τσοκ ειναι απαραιτητο.Εγω χρονια τωρα δουλευω τα Μπαλιστολ για λαδι καθαρισμου συντηρησης,Για το εσωτ της καννης δουλευω τα hoppes ,απο γρασσα χρησιμοποιω super lube και perazzi
Και εγώ πάρα πολλά χρόνια ... μια χαρά είναι ... αραίο και δεν μυρίζει.Εγώ βάζω REM oil… το βρίσκω πολύ καλο
Αν θες και ένα Legia στο χαρίζω όταν ξαναβρεθούμε ...Αυτό το όχι πολλά τώρα, τι το είπες; Έχω λάδια για 3 ζωές.