Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο σκοπευτήριο θα δεις πυροβολημενες πινακίδες και ένα στέγαστρο.
Παπαρες γύρω μας πολλοί... ας μην τους έχουμε για παράδειγμα.
Πόσο πια κοστίζει σε χρόνο και χρήμα ένα καθάρισμα των κλειδιών με μια χαρτοπετσέτα και βάλσιμο ελάχιστου φρέσκου γρασσου;
ξερεις ποσο εχουν παει οι χαρτοπετσετες?

Μόνο αυτό σου λείπει.
Τα υπόλοιπα φτάνουν για δύο ζωές για νορμάλ χρήση.
Μόνο εξειδικευμένα γρασσα σου λείπουν πχ γρασσο χαλκού για φρένα και μπουζί ή γρασσο σιλικόνης για υδραυλικά ή γρασσο θαλάσσης αν είχες βάρκα, κλπ.

Μόνο αυτό σου λείπει.
Τα υπόλοιπα φτάνουν για δύο ζωές για νορμάλ χρήση.
Μόνο εξειδικευμένα γρασσα σου λείπουν πχ γρασσο χαλκού για φρένα και μπουζί ή γρασσο σιλικόνης για υδραυλικά ή γρασσο θαλάσσης αν είχες βάρκα, κλπ.
To anti seize ή το nickel anti seize Γιάννη?

Κυριοι παρτε ενα καλο λαδι σταγονας για λιπανση- καθαρισμο Για το εσωτ της καννης ενα καλο solvent και ειστε κομπλε Δεν χρειαζονται πολλα λαδια ξυδια πανω στο οπλο ειδικα κατι αντισκωριακα λαδια που βαζουν καποια παιδια εδω μεσα Επισης ενα καλο γρασσο για κλειδια και τα τσοκ ειναι απαραιτητο.Εγω χρονια τωρα δουλευω τα Μπαλιστολ για λαδι καθαρισμου συντηρησης,Για το εσωτ της καννης δουλευω τα hoppes ,απο γρασσα χρησιμοποιω super lube και perazzi

Κυριοι παρτε ενα καλο λαδι σταγονας για λιπανση- καθαρισμο Για το εσωτ της καννης ενα καλο solvent και ειστε κομπλε Δεν χρειαζονται πολλα λαδια ξυδια πανω στο οπλο ειδικα κατι αντισκωριακα λαδια που βαζουν καποια παιδια εδω μεσα Επισης ενα καλο γρασσο για κλειδια και τα τσοκ ειναι απαραιτητο.Εγω χρονια τωρα δουλευω τα Μπαλιστολ για λαδι καθαρισμου συντηρησης,Για το εσωτ της καννης δουλευω τα hoppes ,απο γρασσα χρησιμοποιω super lube και perazzi
Τάξις και ηθική. Αυτό το όχι πολλά τώρα, τι το είπες; Έχω λάδια για 3 ζωές.

Status
Not open for further replies.
Back