Γιάννη αυτό ακριβώς προσπαθώ μετά την δική σου πληροφόρηση, τις έχω βρει 3 λίρες αλλά κάπου κολλάει η παραγγελία...Άμα βρεις σε προσφορά και Bisley phosphor bronze, ευκαιρία που ειναι η κόρη σου εκει, πάρε 3-4 και είσαι κομπλέ για μια ζωή.
Θέλει προσοχή.καλησπέρα.
μια συζητηση σχετικά με τον καθαρισμό των οπλων.
πόσο συχνα πρέπει να λύσουμε το κοντακι και να καθαρίσουμε την βάση από ενα s/p?
είμαι κάτοχος ενός beretta 692 δεν το έχω ανοίξει καμία φορά για να καθαρίσω την βαση ( λίπανση κλπ κλπ )
Ένας Εγγλέζος μάστορας στα εγγλέζικα χειροποίητα δικαννα συνιστούσε άνοιγμα, καθαρισμό και λιπανση κάθε 1000 φυσίγγια.καλησπέρα.
μια συζητηση σχετικά με τον καθαρισμό των οπλων.
πόσο συχνα πρέπει να λύσουμε το κοντακι και να καθαρίσουμε την βάση από ενα s/p?
είμαι κάτοχος ενός beretta 692 δεν το έχω ανοίξει καμία φορά για να καθαρίσω την βαση ( λίπανση κλπ κλπ )
+ ειδικά στο 692 σφίξιμο κ κόλλα σπειρωμάτων στην βίδα που συγκρατει την βάση πάνω κ ανάμεσα από την υποδοχή της τζαβέτας γιατί λύνει κ κόβεται στα 2..Ένας Εγγλέζος μάστορας στα εγγλέζικα χειροποίητα δικαννα συνιστούσε άνοιγμα, καθαρισμό και λιπανση κάθε 1000 φυσίγγια.
Σε καλά όπλα σειράς τύπου beretta θα έλεγα κάθε 5-10.000 φυσίγγια. Εκτός αν το όπλο βραχεί γερά οπότε άμεσο άνοιγμα. Σφίξιμο τζαβέτας περίπου με 8-10Nm.
Αυτά εφαρμόζω στα δικά μου σειράς 686/687.
Aν ο μάστορας τα 1000 φυσίγγια τα εννοεί με γραβάτα, γιλέκο και μπάτλερ να γεμίζει, τότε μάλλον δεν είναι ενδεικτικό το νούμερο για μας....Ένας Εγγλέζος μάστορας στα εγγλέζικα χειροποίητα δικαννα συνιστούσε άνοιγμα, καθαρισμό και λιπανση κάθε 1000 φυσίγγια.
Φίλε μιλάμε για χειροποίητα, ο μάστορας και το σέρβις να μην βγάλει το κατιτίς του; Ντροπή!Κάθε 1000? Λιγο δεν είναι? Οι αθλητές δηλαδή κάθε μήνα το πάνε για σέρβις?
Καλά που το ανέφερες, ενώ στα 686 /687 δεν έχω τέτοιο θέμα.
Δεν θυμάμαι.Αλήθεια και στο 692 μπροστά από την σκάνδαλοθήκη έχει μεγάλη βίδα με μικρή ασφαλειοβιδα;
Δεν το έχω ρίξει.Δεν θυμάμαι.
Το έχω δώσει.
Πολύ ωραίο όπλο.
Μπορώ ναπώ ότι το έχω ψιλομετανιώσει.
Καλό, πολύ καλό είναι.Δεν το έχω ρίξει.
Μου αρέσει πολύ το 694, πιστεύω έχει σχεδόν φθάσει την τελειότητα στην μεσαία κατηγορία.Αν ήμουν νεώτερος θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Το 694 έχει μια ιδιαιτερότητα που για μένα είναι άξια απορίας.Δεν το έχω ρίξει.
Μου αρέσει πολύ το 694, πιστεύω έχει σχεδόν φθάσει την τελειότητα στην μεσαία κατηγορία.Αν ήμουν νεώτερος θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
692..ι όχι χρήση ενός όπως 682,686...
Στηρίζεται το σίδερο στο ξύλο με μια περαστη βίδα 1,5 -2 πόντους από το τελείωμα του ξύλου και με πάχος ξύλου,στο σημείο, γύρω στα 8mm.Καλό, πολύ καλό είναι.
Σε ορισμένα ακούστηκε ότι κουνάει το μέταλλο στην πάπια με το ξύλο.
Γενικά ΟΛΑ τα όπλα κάπου πονάνε.
Κι αυτά "έβγαλαν" θεματακια με τους εξολκεις...692..
Nαι ρε τα πρώτα με τα βαρελάκια. Τα τελευταία τα βελτιωσε.Κι αυτά "έβγαλαν" θεματακια με τους εξολκεις...
Γενικα η << κυρια>> τα τελευταια 20 χρονια τα εχει κανει ψιλομανταρα με τα οπλα τηςNαι ρε τα πρώτα με τα βαρελάκια. Τα τελευταία τα βελτιωσε.