Όπως λέμε κάθε περισυ και καλύτερα;Δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αντί να προτιμούν την στιβαρότητα της πρώτης περίπτωσης,επιλέγουν αυτόν τον τρόπο συνδεσμολογίας.
694 κουνιστο είναι;Οποιος θελει να το ριξει του δίνω το δικό μου σε κανενα σκοπευτγριο να του φυγει η απορία!
694! Μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγάλει τέτοια γούστα!692 κουνιστο είναι;
ΩΧ σε κάψανε οι προηγούμενοι!694! Μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγάλει τέτοια γούστα!
Tα 692 έχουν ακόμα μεγαλύτερους πείρους.Όπως λέμε κάθε περισυ και καλύτερα;
Θυμάμαι τα πρώτα 682... σκυλιά του πολέμου!
S55 και ξέρω ψωμί τρομερό οπλοΑν βρεθεί κανένα 682,76 κανες,με σταθερά η μη,ενδιαφέρομαι!
Αν είναι με 18.4,ακόμη καλύτερα!
Δεν διαφωνώ!S55 και ξέρω ψωμί τρομερό οπλο
Αυτό είναι θετικό, αρκεί και οι αντοχές των μετάλλων να είναι εξίσου καλές!Tα 692 έχουν ακόμα μεγαλύτερους πείρους.
Οι βίδες αυτές συνδέουν το σίδερο της πάπιας με το ξύλο;. Όσο για τις βίδες της πάπιας,που όντως έχει θέμα, λίγο μπλε lock tight και το πρόβλημα πάει. Εκεί είναι το θέμα,λασκαρουν και ραγίζει η πάπια.
Εχει ποιό πολύ καταπόνηση στο εξωτερικό Κώστα?Σημειωτέον ότι το όπλο πρόσφατα έριξε Ιταλία στο πανευρωπαϊκό
Και βέβαια όχι αδερφέ μου Άρη. Το έγραψα με την έννοια ότι παρόλο την αβαρία που έχει,ο ιδιοκτήτης του δεν ασχολείται και του έχει εμπιστοσύνη. Βέβαια καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα,γι αυτό και απαντάω διαφορετικά δεν έχουν νόημα οι μεταξύ μας συζητήσεις..........Εχει ποιό πολύ καταπόνηση στο εξωτερικό Κώστα?
Από εκεί βγάλανε το :Ωρε εργαλείο! 1983
Σε τρώει το ατσαλι!
Καλορίζικα! Εάν θέλεις πές μας πόσο σου έφτασαν!. Εγώ μίλησα με τον Κύργια και μου είπε ότι εάν δεν πάρουν έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν πρόκειται να έρθουν!.Μετά από 12 μέρες, επιτέλους παρέλαβα. Τα πήρα απο markou shop στην Κάσο παρακαλώ. Από Κάσο πήγαν Κάρπαθο, όπου ο πράκτορας ξέχασε να τα στείλει και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά παρουσίασε βλάβη το σύστημα της acs. Τελικά από τις 5 Ιουλίου που παράγγειλα, παρέλαβα στις 17.
View attachment 75023