Διεισδυτικό λάδι.Τι είναι τούτο ;;;;
View attachment 74628
Διεισδυτικό λάδι.Τι είναι τούτο ;;;;
View attachment 74628
Penetrating oilΤι είναι τούτο ;;;;
View attachment 74628
Για να περάσει μέσα από τα κατάλοιπα και τη σκουριά , να τα μαλακώσει και να ξεκολλήσουν από την επιφάνεια που έχουν κολλήσει. Λειτουργεί σαν solvent που λένε στο χωριό.Και γιατί να το βαλεις αυτο σε όπλο?
Γενικό διαλυτικό και καθαριστικό πχ για την σκάνδαλοθήκη. Μετά στέγνωμα και λαδάκι.Τι είναι τούτο ;;;;
View attachment 74628
Αυτό είναι ένα από τα antiseize grease της Permatex. Ειδικό για δισκόφρενα και μπουζί.
Τακάκια όχι πλακάκια...Αυτό είναι ένα από τα antiseize grease της Permatex. Ειδικό για δισκόφρενα και μπουζί.
Βοηθάει να κινούνται τα πλακάκια των δισκοφρενων ομαλά και χωρίς να τρίζουν. .
View attachment 74642
Αυτό σου λείπει μόνο.Τάξις και ηθική. Αυτό το όχι πολλά τώρα, τι το είπες; Έχω λάδια για 3 ζωές.
Είπα και εγώ ... στραγάλια τα πέρασες.
Έτσι μπράβο. Να μη κοροϊδεύουν μόνο εμένα. Υπάρχει και αρρωστακι με βούρτσες
Οι βούρτσες αυτές ειναι πιο φαρδιές και πολύ πυκνές και είναι για την θαλαμη της κάννης, λέγονται champer brush. Όταν καθαρίζεις και την υπολοιπη κάννη χαλάει γρήγορα. Εκεί θέλει τις πιο αραιές, bore brush.
Περίπου 3 λίρες και κάτι ψιλά...Είπα και εγώ ... στραγάλια τα πέρασες.
Για πες τιμή ...
Τώρα που ξανακοίταξα δεν τα βρήκα πάλι σε τόσο χαμηλή τιμή, αλλά έτσι κι αλλοιώς δεν έστελνε Ελλάδα...Περίπου 3 λίρες και κάτι ψιλά...
Πριν 20 χρόνια μέσω ebay είχα πάρει σε προσφορά δύο πυκνές θαλαμης και 5 κάννης. Με σωστή χρήση μια μόνο κάννης μαλάκωσε και την τύλιξα με ψιλό ατσαλομαλλο για τα δύσκολα. Αυτές οι ποιότητες της Bisley είναι ότι καλύτερο έχω βρει.Τώρα που ξανακοίταξα δεν τα βρήκα πάλι σε τόσο χαμηλή τιμή, αλλά έτσι κι αλλοιώς δεν έστελνε Ελλάδα...
Άμα βρεις σε προσφορά και Bisley phosphor bronze, ευκαιρία που ειναι η κόρη σου εκει, πάρε 3-4 και είσαι κομπλέ για μια ζωή.Τώρα που ξανακοίταξα δεν τα βρήκα πάλι σε τόσο χαμηλή τιμή, αλλά έτσι κι αλλοιώς δεν έστελνε Ελλάδα...