Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο σοβαρός κατασκευαστής αναγράφει σαφώς για τι χρήση είναι. Παράδειγμα το hoppes 9 λέει να μην μουσκευεις επινικελωμενες επιφάνειες για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μετά τη χρήση του πρέπει να το αδρανοποιείς με λάδι.

Για δειγματισμο είναι αυτό ;

Αυτό είναι το real thing …

View attachment 74629
Αυτό είναι ένα από τα antiseize grease της Permatex. Ειδικό για δισκόφρενα και μπουζί.
Βοηθάει να κινούνται τα πλακάκια των δισκοφρενων ομαλά και χωρίς να τρίζουν. Επίσης αν το αλειψουμε στο εσωτερικό μέρος του δίσκου δεν του επιτρέπει να σκουριάσει και να κολλήσει στο μέταλλο πάνω στο οποίο βιδωνεται. Έτσι αφαιρείται πολύ εύκολα για αντικατάσταση. Εδώ φυσικά αυτά είναι υψηλή επιστήμη γιαυτό ο Έλληνας μάστορας έχει και μια βαριοπουλα δικιλη για το ξεκολλημα.
Screenshot_20230506_174212_com.microsoft.office.outlook.jpg

Last edited:
To anti seize ή το nickel anti seize Γιάννη?
Το aluminum antiseize. Screenshot_20221102_220733_com.android.gallery3d.jpg

Υπάρχει και άλλο ένα ίσως καλύτερο γερμανικό προϊόν της LiquiMoly. Ceramic paste το ονομάζει,αυτο αντέχει 1400β Κελσίου.Αλλά σε διπλάσια τιμή.
Και οι 900β του permatex πάντως είναι υπεραρκετοι.
Screenshot_20230711_095904_com.huawei.browser.jpg

Last edited:
Αυτό είναι ένα από τα antiseize grease της Permatex. Ειδικό για δισκόφρενα και μπουζί.
Βοηθάει να κινούνται τα πλακάκια των δισκοφρενων ομαλά και χωρίς να τρίζουν. .
View attachment 74642
Τακάκια όχι πλακάκια...
Από μάστορα της πλάκας τι περιμένεις;

View attachment 74736

Φρέσκα από Λονδίνο, μου τα εφερε το κοριτσάκι μου…:)
Τιμή; Ξεφτίλα !
Οι βούρτσες αυτές ειναι πιο φαρδιές και πολύ πυκνές και είναι για την θαλαμη της κάννης, λέγονται champer brush. Όταν καθαρίζεις και την υπολοιπη κάννη χαλάει γρήγορα. Εκεί θέλει τις πιο αραιές, bore brush.
Το καλό καθάρισμα της θαλαμης είναι πιο βασικό από αυτό της κάννης, γιατί δεν κολλάει ο φουσκωμένος καλυκας μέσα στη θαλαμη και εξωλκευεται εύκολα. Γιαυτό πολλοί επιμελείς στο καθάρισμα της θαλαμης δεν ξέρουν τι σημαίνει φθορά του εξωλκεα.Screenshot_20230713_083434_com.huawei.browser.jpgScreenshot_20230713_083352_com.huawei.browser.jpg

Last edited:
Καλημερα συναδελφοι, εγω οπως εχω ξαναγραψει χρησιμοποιω το Α2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, φετος στην εκθεση πηρε ο αδελφος μου ολη την σειρα super nano, αφου τα βρηκε σε προσφορα 15 ευρω και τα τρια, εχω να πω οτι εκαναν εξαιρετικη δουλεια .

Τώρα που ξανακοίταξα δεν τα βρήκα πάλι σε τόσο χαμηλή τιμή, αλλά έτσι κι αλλοιώς δεν έστελνε Ελλάδα...
Πριν 20 χρόνια μέσω ebay είχα πάρει σε προσφορά δύο πυκνές θαλαμης και 5 κάννης. Με σωστή χρήση μια μόνο κάννης μαλάκωσε και την τύλιξα με ψιλό ατσαλομαλλο για τα δύσκολα. Αυτές οι ποιότητες της Bisley είναι ότι καλύτερο έχω βρει.

Τώρα που ξανακοίταξα δεν τα βρήκα πάλι σε τόσο χαμηλή τιμή, αλλά έτσι κι αλλοιώς δεν έστελνε Ελλάδα...
Άμα βρεις σε προσφορά και Bisley phosphor bronze, ευκαιρία που ειναι η κόρη σου εκει, πάρε 3-4 και είσαι κομπλέ για μια ζωή.

Status
Not open for further replies.
Back