Βάλε μια φωτό μπρος και πίσω.καλησπερα σε ολους.Πηρα σημερα ενα spray grasso ALPHA A5.Ειναι γρασσο σε υγρη μορφη η' λαδι?Μου το εδωσε για γρασσο.Θελω να περασω τα κλειδια του δικανου.Αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας.
Λααααααδεμπορααυτή είναι η κλίση σου να ξεςΜετά από 12 μέρες, επιτέλους παρέλαβα. Τα πήρα απο markou shop στην Κάσο παρακαλώ. Από Κάσο πήγαν Κάρπαθο, όπου ο πράκτορας ξέχασε να τα στείλει και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά παρουσίασε βλάβη το σύστημα της acs. Τελικά από τις 5 Ιουλίου που παράγγειλα, παρέλαβα στις 17.
View attachment 75023
Για ποιον λόγο δεν κάνει?τελικα το α5 δεν κανει για τα κλειδια του δικανου.δεν γνωριζουν τι πουλανε.ευτυχως που το ψαχνουμε.
πηρα τηλεφωνο αλλο καταστημα και μου ειπε οτι ειναι χοντρο,ειναι για αλλες δουλειες,οχι για οπλα.τελικα ισχυει?Για ποιον λόγο δεν κάνει?
Σου είπα να βάλεις φώτο να ενημερωθούμε...πηρα τηλεφωνο αλλο καταστημα και μου ειπε οτι ειναι χοντρο,ειναι για αλλες δουλειες,οχι για οπλα.τελικα ισχυει?
το ξερω φιλε μου αλλα ζω στην Λακωνια και δεν υπαρχουν επιλογες.Οταν ανεβω Αθηνα θα παρω.Σου είπα να βάλεις φώτο να ενημερωθούμε...
Σύμφωνα με αυτό που διάβασα στο σκρουτζ είναι για εξωτερική προστασία της κάννης ίσως για βαλτο, μαλλον είναι πυκνορευστο και κολλώδες. Έχω πετύχει κάτι ανάλογο και ήταν καλό για τα ραουλα της γκαραζοπορτας.
View attachment 75219
Καλά 10.000 γρασσα λιθιου σε σωληνάρια υπάρχουν και στο τελευταίο μαγαζί και πήρες σπρευ γρασσου; Αυτά είναι για ειδικές χρήσεις, πχ να εισχωρουν εκεί που δεν μπαίνει ούτε πινέλο.
Έχεις πολλές...!αρα δεν εχω 10000 επιλογες.
ευχαριστω για την πληροφορια ,δεν την ηξερα.Νομιζα μονο σε μαγαζια για οπλα.Έχεις πολλές...!
Από πρατήρια υγρών καυσίμων δεν περνάς; Μαγαζιά με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ή με σιδερικα και χρώματα;
Μπες και ζητα ένα σωληνάριο με γρασσο λιθιου στα 5 ευρώ περίπου τα 125ml, ή 10-12 ευρώ ο κύλινδρος των 400 ml να βάζεις σε ότι κινείται!
Η καθόλου λίπανση τί κακό κάνει;Και να θυμάστε.
Η υπερβολική λίπανση κάνει εξ' ίσου κακό με την καθόλου.
Σκουριά και φθορά στα μέταλλα που τριβονται από τα ρινισματα που δημιουργούνται.Η καθόλου λίπανση τί κακό κάνει;
Μπορεί σε κάποια όπλα να συμβαίνει. Σίγουρα όχι σε όλα.Σκουριά και φθορά στα μέταλλα που τριβονται από τα ρινισματα που δημιουργούνται.