Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απολιπαντικό !!!! Αααααχχχ! Μπράβο!!!!!! Θα γίνουμε φίλοι!!!

Βy the way, 6 ευρώ για 400ml είναι πολύ καλή τιμή! Θα πάω να πάρω και εγώ αύριο αν μπορέσω.
Το πήρα για την Α5 που θα πάρω. Αφού του βγάλω την πέτσα με το degreaser, θα του μαμησω τη μανούλα στο FP-10 που μυρίζει και κανέλα.

Είναι ψυχαναγκαστικό. Can't help it. Το ψάχνω όμως. Χτες χτύπησα αυτό το degreaser 6 ευρώ τα 400 ml.
https://www.ehunter.gr/general-nano-protection-gun-degreaser-cleaner-400-ml-p-5469.html

Κι αυτό εξειδικευμένο για όπλα είναι .yel.
Υ.γ. άμα δεν φτάσεις στο επίπεδο να αγοράσεις από βενζινάδικο απολιπαντικο που να γράφει απ έξω wurth δεν κάνεις τίποτα 🤣

Με το Wurth απολιπαινουν κινητήρες Πόρσε Καγιεν όχι Α5!
Άστο το παιδί να εκφραστεί που σου λέω!
Υ.γ. Και γω απολίπανση στο όπλο με wd40 και δε μένει τίποτα. Δύσκολα κατάλοιπα δεν έχει αφήσει ποτέ πάνω του δε ξέρω τι γίνεται.

Κι αυτό εξειδικευμένο για όπλα είναι .yel.
Υ.γ. άμα δεν φτάσεις στο επίπεδο να αγοράσεις από βενζινάδικο απολιπαντικο που να γράφει απ έξω wurth δεν κάνεις τίποτα 🤣
Πετρέλαιο με την πινέλα και πατσαβούρι με λίγδα. Το έχω δει να το κάνουν σε benelli vinci

Δε γράφει ότι είναι ασφαλές.
Ότι είναι degreaser ή περιέχει νίτρο μακρυά από πλαστικά και χρώματα.
Το ίδιο εννοείται τα απολιπαντικά φρένων και τα καθαριστικά καρμπυρατέρ, όλα αυτά για να διαλύσουν τα πηγμενα λάδια και τα γρασσα έχουν ισχυρούς διαλύτες.

Το έχω χρησιμοποιήσει πολύ για απολιπανση. Και σκέψου μου το είχε προτείνει οπλουργος πριν αρκετά χρόνια
Γενικά Σταμάτη τη Wurth την ακριβοπληρωνεις και σε εργαλεία και σε υλικά, αλλά έχει εγγυημένη ποιότητα γιαυτό και στέκεται ανάμεσα στους επαγγελματίες. Α και σοβαρή υποστήριξη για μετά την αγορά.
Αν όμως ξέρεις να ψάξεις, βρίσκεις στις κατασκευαστριες εταιρείες τα ίδια και καλύτερα υλικά σε χαμηλότερη τιμή.

Ότι είναι degreaser ή περιέχει νίτρο μακρυά από πλαστικά και χρώματα.
Το ίδιο εννοείται τα απολιπαντικά φρένων και τα καθαριστικά καρμπυρατέρ, όλα αυτά για να διαλύσουν τα πηγμενα λάδια και τα γρασσα έχουν ισχυρούς διαλύτες.
Το χρησιμοποιώ χρόνια σε πλαστικό και δεν παθαίνει τίποτα.
Όπως λέει ο Κόλλιας, πρέπει να είναι polymer safe για να το χρησιμοποιήσουμε.

5349.jpg

Το χρησιμοποιώ χρόνια σε πλαστικό και δεν παθαίνει τίποτα.
Όπως λέει ο Κόλλιας, πρέπει να είναι polymer safe για να το χρησιμοποιήσουμε.

View attachment 80843
Αφού χώνεις χρήμα, πάρε ρε αδερφέ κι ένα λαδακι full spec να γουστάρεις. Θα γίνει ο τουφεκος βουτυρενιος.

Αφού χώνεις χρήμα, πάρε ρε αδερφέ κι ένα λαδακι full spec να γουστάρεις. Θα γίνει ο τουφεκος βουτυρενιος.
Σε καραμπίνα λάδι δε βάζω φίλε. Όλα κιόλα, για ένα κούτελο ζούμε. 😵‍💫
Σε άλλα όπλα βάζω εκεί που χρειάζεται.

Status
Not open for further replies.
Back