Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ότι είναι degreaser ή περιέχει νίτρο μακρυά από πλαστικά και χρώματα.
Το ίδιο εννοείται τα απολιπαντικά φρένων και τα καθαριστικά καρμπυρατέρ, όλα αυτά για να διαλύσουν τα πηγμενα λάδια και τα γρασσα έχουν ισχυρούς διαλύτες.
Τα φθηνά και μη κατάλληλα ίσως να βλάπτουν τα πλαστικά μέρη... Τα σπρέι για όπλα απο την άλλη Οχι .

1697287791073.png

Γενικά Σταμάτη τη Wurth την ακριβοπληρωνεις και σε εργαλεία και σε υλικά, αλλά έχει εγγυημένη ποιότητα γιαυτό και στέκεται ανάμεσα στους επαγγελματίες. Α και σοβαρή υποστήριξη για μετά την αγορά.
Αν όμως ξέρεις να ψάξεις, βρίσκεις στις κατασκευαστριες εταιρείες τα ίδια και καλύτερα υλικά σε χαμηλότερη τιμή.
Με το να καθίσεις να ψάχνεις με τις ώρες για ενα λάδι που είναι καλο αλλα φθηνότερο χάνεις χρήματα...χάνεις εργατοώρες απο τις οποίες η αμοιβή είναι πολύ μεγαλύτερη απο την διαφορά τιμής.... εκτός αν εχει κάποιος άπλετο ελευθερο χρόνο .

Σου έχει πέσει γρασαρισμενο τσοκ στο χώμα;
Όχι ποτέ.
Αν όμως συμβεί απλά θα το σκουπίσω με ένα χαρτομαντηλο και θα το χρησιμοποιήσω ή θα το βάλω στη θήκη του. Αν το χρησιμοποιήσω σκουπισμενο καλά, μην ξεχνάς ότι όλη η φωλιά του τσοκ είναι εσωτερικά γρασσαρισμενη οπότε πάλι δεν υπάρχει θέμα.
***αν μας πέσει το το τσοκ κάτω, ελέγχουμε αφού το σκουπισουμε, το κάτω μέρος του τσοκ και αν έχει κτυπηθει εκεί να μην το χρησιμοποιήσουμε λόγω πιθανής διαφυγης αερίων.

https://www.kalkantzakos.com/Product/167/cal.12-set-ksulinis-vergas-katharismou-oplou-
Μόνο να αλλάξεις τη βούρτσα με μπρούτζινη έτσι κι αλλιώς στο σακίδιο η στο γιλέκο θα την εχεις
Έχω την αλουμινένια έκδοση αλλά κάποια στιγμή θα πάρω κι αυτή την ξύλινη ακριβώς για να την έχω μαζί μου στις εξορμήσεις.
Φτηνή κι ελαφριά κι όσο κρατήσει.

Έχω την αλουμινένια έκδοση αλλά κάποια στιγμή θα πάρω κι αυτή την ξύλινη ακριβώς για να την έχω μαζί μου στις εξορμήσεις.
Από το τέλος του 2006 που ξεκίνησα το κυνήγι μια τέτοια έχω και καθαρίζω τα όπλα μου μέχρι τώρα ,έχω και μεταλλική με πλαστική επένδυση στο σακίδιο την οποία της έχω βγάλει τη λαβή και έχω βάλει μια πλαστική τάπα ,για να την περνάω από τις θαλάμες και να βγαίνει από τα στόμια.

Μην την φοβάσαι...
Παρόμοια βέργα καθαρισμου μου έβγαλε μια 20ετια...
Ώσπου έσπασε το "θυληκό" μεταλλικό τμήμα κ αυτό από βλακεία μου γιατί την έσφιξα δυνατά,ήταν ταλαιπωρημένο κ με τα χρόνια..
Αυτό θέλει προσοχη....
Τα "ξυλα" της δεν εχουν ανάγκη....

της έχω βγάλει τη λαβή και έχω βάλει μια πλαστική τάπα ,για να την περνάω από τις θαλάμες και να βγαίνει από τα στόμια.
Το ίδιο είχα κάνει κ εχω στην ξυλινη, πριονακι κ κόψιμο λαβης για να μην λερωνω ότι καθαρίζω...
Αν κ μια hoppes αλουμινίου που εχω τώρα κ έχει πλαστικη λαβή την εχω αφήσει όπως είναι..

Και κάποιες βουρτσες καθαρισμου όπως είναι οι ατσαλινες(τις αποφευγω κ δεν τις χρησιμοποιώ) δεν πρεπει να επιστρέφουν πισω αφου περασουν το τσοκ γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει κάποιο συρματακι(αν υπάρχει λαβή τότε η βουρτσα ξεβιδωνεται κ η βέργα βγαίνει μόνη της)..

Last edited:
https://www.kalkantzakos.com/Product/167/cal.12-set-ksulinis-vergas-katharismou-oplou-
Μόνο να αλλάξεις τη βούρτσα με μπρούτζινη έτσι κι αλλιώς στο σακίδιο η στο γιλέκο θα την εχεις
Αυτή την έχω για καθαρισμό στο σπίτι. Είναι όμως μεγάλη σχετικά η συσκευασία. Εγώ ψάχνω σαν αυτή που έστειλε ο @kollias

Αυτή την έχω για καθαρισμό στο σπίτι. Είναι όμως μεγάλη σχετικά η συσκευασία. Εγώ ψάχνω σαν αυτή που έστειλε ο @kollias
Λίγο πολυ έναν παλιοσουγια τον κουβαλάμε μαζί μας..
Κοβεις ένα κλαδακι ελιάς κ το ξεγυμνώνεις...
Παραδοσιακά πραγματα δηλαδή... 😂

Status
Not open for further replies.
Back