ποιος παπαρας ειναι αυτος? εχει βερεττα σιγουρα η ρεμ?
ποιος παπαρας ειναι αυτος? εχει βερεττα σιγουρα η ρεμ?
Tο legia το δούλεψες? Πως σου φάνηκε?Καιρό είχα να καθαρίσω όπλο
View attachment 81075
Πολύ ωραίο και το εργαλειακι που μου έστειλε ο @vagosbenelli για τις οπές αερίων
View attachment 81076
Tο legia το δούλεψες? Πως σου φάνηκε?
Όντως μοιάζει, αλλά καθαρίζει καλύτερα.Ωραίο και δεν μυρίζει. Μοιάζει με το ναπιερ νομίζω
Όντως μοιάζει, αλλά καθαρίζει καλύτερα.
Αυτό εγώ το χάρισα.Δοκιμασα και το Birchwood. Αυτό μυρίζει άσχημα αλλά όχι αφόρητα. Έβαλα λίγο και στις ράγες του κλειστρου να δω πόσο θα κρατήσει για λίπανση
Αυτό εγώ το χάρισα.
Άστα τα πανάκια. Παίρνεις ένα κομμάτι κωλόχαρτο ή χαρτί κουζίνας, το στουμπώνεις στην κάννη από τη θαλάμη και το σπρώχνεις με τη βέργα χωρίς βούρτσα, μέχρι να βγει από το στόμιο.Μια απορία. Έχω αγοράσει πανάκια για να καθαρίζω το όπλο για να μην χαλάω φανέλες κλπ. Είναι όμως μικρά, τα βάζω σε μια ορειχαλκινη βουρτσα που τα τρυπάει όμως και ένα jag που έχω βγήκε μλκια τελικά γιατι δεν περνάει απ το τσοκ. Εχετε καμια ιδέα να σφηνώνει κάπως το πανάκι στην κάννη γιανα καθαρίζει;
Τα πανάκια τα δούλευαν σε κάννες αχρωμειωτες υψηλης λείανσης για να μην γρατζουνιονται ούτε ελάχιστα.Μια απορία. Έχω αγοράσει πανάκια για να καθαρίζω το όπλο για να μην χαλάω φανέλες κλπ. Είναι όμως μικρά, τα βάζω σε μια ορειχαλκινη βουρτσα που τα τρυπάει όμως και ένα jag που έχω βγήκε μλκια τελικά γιατι δεν περνάει απ το τσοκ. Εχετε καμια ιδέα να σφηνώνει κάπως το πανάκι στην κάννη γιανα καθαρίζει;
Έτσι είναι όπως τα λες, εγώ είχα πάρει αυτό το αλουμινένιο jag (πριν πολλά χρόνια, όταν μπορούσαμε να παραγγέλνουμε από Αμερική). Όμως έχει πρόβλημα πράγματι με τα στενά τσοκ. Μέχρι IC είναι εντάξει, στο Mod (3*) περνάει μόνο με δυνατά χτυπήματα στην βέργα !!!Μια απορία. Έχω αγοράσει πανάκια για να καθαρίζω το όπλο για να μην χαλάω φανέλες κλπ. Είναι όμως μικρά, τα βάζω σε μια ορειχαλκινη βουρτσα που τα τρυπάει όμως και ένα jag που έχω βγήκε μλκια τελικά γιατι δεν περνάει απ το τσοκ. Εχετε καμια ιδέα να σφηνώνει κάπως το πανάκι στην κάννη γιανα καθαρίζει;
Μια απορία. Έχω αγοράσει πανάκια για να καθαρίζω το όπλο για να μην χαλάω φανέλες κλπ. Είναι όμως μικρά, τα βάζω σε μια ορειχαλκινη βουρτσα που τα τρυπάει όμως και ένα jag που έχω βγήκε μλκια τελικά γιατι δεν περνάει απ το τσοκ. Εχετε καμια ιδέα να σφηνώνει κάπως το πανάκι στην κάννη γιανα καθαρίζει;
Είδα το βίντεο και στο 7' μου σηκώθηκαν οι τρίχες όταν είδα να στηρίζει τις κάννες στο πάτωμα και να σπρώχνει και με τα δύο χέρια την βέργα. Ο άνθρωπος κινδύνευε να σπάσει η βέργα του και να φθάσουν οι κάννες στην άκρη του κήπου! Άσε που δεν πέταγε το χρησιμοποιημενο χαρτί και το ξαναπερναγε πάλι μέσα! Δεν συνέχισα παρακάτω.Εγώ κάνω αυτό που κάνει αυτός ο Άγγλος
Το σύστημα με το κωλόχαρτο υιοθετώ Γιάννη. Τα άλλα ok όπως πορεύεται κανείς..........Είδα το βίντεο και στο 7' μου σηκώθηκαν οι τρίχες όταν είδα να στηρίζει τις κάννες στο πάτωμα και να σπρώχνει και με τα δύο χέρια την βέργα. Ο άνθρωπος κινδύνευε να σπάσει η βέργα του και να φθάσουν οι κάννες στην άκρη του κήπου! Άσε που δεν πέταγε το χρησιμοποιημενο χαρτί και το ξαναπερναγε πάλι μέσα! Δεν συνέχισα παρακάτω.
Ασχετος και απορριπτεος για εμένα...
Και εγώ χαρτί κουζίνας στουμπώνω μέχρι να βγεί καθαρό.Το σύστημα με το κωλόχαρτο υιοθετώ Γιάννη. Τα άλλα ok όπως πορεύεται κανείς..........