Δοκιμάστε χαρτί κουζίνας τυλιχτο γύρω από το μάλλινο βουρτσάκι και ίσως αλλάξετε γνώμη.Και εγώ χαρτί κουζίνας στουμπώνω μέχρι να βγεί καθαρό.
Γυαλί οι κάννες.
Δοκιμάστε χαρτί κουζίνας τυλιχτο γύρω από το μάλλινο βουρτσάκι και ίσως αλλάξετε γνώμη.Και εγώ χαρτί κουζίνας στουμπώνω μέχρι να βγεί καθαρό.
Γυαλί οι κάννες.
Θα το δοκιμάσω.Δοκιμάστε χαρτί κουζίνας τυλιχτο γύρω από το μάλλινο βουρτσάκι και ίσως αλλάξετε γνώμη.
Συμφωνώ 100% !!!Είδα το βίντεο και στο 7' μου σηκώθηκαν οι τρίχες όταν είδα να στηρίζει τις κάννες στο πάτωμα και να σπρώχνει και με τα δύο χέρια την βέργα. Ο άνθρωπος κινδύνευε να σπάσει η βέργα του και να φθάσουν οι κάννες στην άκρη του κήπου! Άσε που δεν πέταγε το χρησιμοποιημενο χαρτί και το ξαναπερναγε πάλι μέσα! Δεν συνέχισα παρακάτω.
Ασχετος και απορριπτεος για εμένα...
Δοκίμασε και με ένα παλιό μάλλινο βουρτσάκι, κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά.Συμφωνώ 100% !!!
Λυπάμαι μόνο το κακόμοιρο το οπλάκι που έχει την ατυχία να το "περιποιείται" ο μουσιού άσχετος.
Το χαρτί κουζίνας κάνει μια χαρά την δουλειά.
Έχει μεγαλύτερη αντοχή από το κωλόχαρτο αλλά και σε αυτό υπάρχουν μικρές έστω διαβαθμίσεις ποιότητας στα καταστήματα.
Τυλιγμένο και με στριμμένες τις άκρες πάνω στην πλαστική τρίχινη βούρτσα της Hoppe's καθαρίζει καλά και χωρίς να γίνεται σπατάλη χαρτιού.
Δοκιμάστε χαρτί κουζίνας τυλιχτο γύρω από το μάλλινο βουρτσάκι και ίσως αλλάξετε γνώμη.
Me tooΔοκιμάστε χαρτί κουζίνας τυλιχτο γύρω από το μάλλινο βουρτσάκι και ίσως αλλάξετε γνώμη.
Αφού περνάμε από ψυχίατρο για τις ανανεώσεις αδειών, τι να τον κάνουμε τον ψυχολόγο;Πως ειστε ετσι ερωτευμενοι μερικοι με τα σιδερα !!! Να το κοιταξετε !!! Με λιγες επησκεψεις σε ψυχολογο θα λυθει το θεμα !!
Μετά από πολύ καιρο έβγαλα απ τον οπλοβαστο την 303 που έχω απ τον πατέρα μου ,για ένα καθαρισματακι και λίγο μάτι
Δυστυχώς την είχα καιρό μέσα χωρίς καλτσα και ιδού τα αποτελέσματα
Ηταν σε άριστη κατάσταση,γυάλιζε έλαμπε και την έκανα ρημάδι
Τι κάνω για αυτά ;
View attachment 81676View attachment 81677
Όχι, δεν αξίζει οπλουργος για μια δουλειά που μπορεί να τη κάνει μόνος του. Λάδι, τρίψιμο με ατσαλομαλο, καθάρισμα, λίγο λαδακι έπειτα και είναι έτοιμο.Να το πας σε οπλουργο να στο φτιάξει. Μην το αμελήσεις, μην το αφήσεις για του χρονου
Σιγά μην παει οπλουργο για λιγες σκουρίτσες.....Να το πας σε οπλουργο να στο φτιάξει. Μην το αμελήσεις, μην το αφήσεις για του χρονου
Δεν είναι η κάλτσα που προφυλαει από την υγρασία. Προφανώς έμεινε χωρίς πέρασμα με λαδωμένο πανάκι για μήνες σε υγρό περιβάλλον. Ίσως είχε πιαστεί με γυμνά χέρια πριν την αποθήκευση, αυτό μου θυμίζει.Μετά από πολύ καιρο έβγαλα απ τον οπλοβαστο την 303 που έχω απ τον πατέρα μου ,για ένα καθαρισματακι και λίγο μάτι
Δυστυχώς την είχα καιρό μέσα χωρίς καλτσα και ιδού τα αποτελέσματα
Ηταν σε άριστη κατάσταση,γυάλιζε έλαμπε και την έκανα ρημάδι
Τι κάνω για αυτά ;
View attachment 81676View attachment 81677
Σιγά μην παει οπλουργο για λιγες σκουρίτσες.....
Αλλά θα μου πεις Σταμάτης είναι αυτος
αν η τουφέκα δεν γυαλίζει πατόκορφα δεν μπορουμε.....
Αν δεν υπάρχει μετέπειτα προστασια σίγουρα....Η σκουριά θέλει επιθετική αφαίρεση αλλιώς υπάρχει εκεί και βγαίνει κάθε τρεις και λίγο.
Εχει κ αυτό την χάρη του ρε φίλε...Αν δω σκουριά σε όπλο με βαράει εγκεφαλικό
Στη θήκη να την κοιτάς συχνά γιατί θα σου ξανασκουριασει εύκολα.Κούκλα η Μαριτσα, όπως είπατε τα βήματα
Λαδακι ,ατσαλομαλλο και καθάρισε ,έγινε και ένα καλό καθάρισμα ,ένα λαδακι προστασίας και στην θήκης της. Ευχαριστώ παίδες
Ναι η καλτσα δεν προστατεύει από υγρασία έχεις δίκιο Γιάννη ,αλλα την σκονη που κάθεται πάνω σαν λεκές
View attachment 81685View attachment 81686View attachment 81687
Βγάλτη από τη θήκη. Θα ξανασκουριάσει. Πρέπει να αερίζεται και να ανανεώνεις το καθάρισμα και το λάδωμα.Κούκλα η Μαριτσα, όπως είπατε τα βήματα
Λαδακι ,ατσαλομαλλο και καθάρισε ,έγινε και ένα καλό καθάρισμα ,ένα λαδακι προστασίας και στην θήκης της. Ευχαριστώ παίδες
Ναι η καλτσα δεν προστατεύει από υγρασία έχεις δίκιο Γιάννη ,αλλα την σκονη που κάθεται πάνω σαν λεκές
View attachment 81685View attachment 81686View attachment 81687
Δεν έχω άλλη επιλογή ,ότι βάζω στον οπλοβαστο γίνεται χάλια απ την σκονηΒγάλτη από τη θήκη. Θα ξανασκουριάσει. Πρέπει να αερίζεται και να ανανεώνεις το καθάρισμα και το λάδωμα.
Τι σόι οπλοβαστος είναι;Δεν έχω άλλη επιλογή ,ότι βάζω στον οπλοβαστο γίνεται χάλια απ την σκονη
Πιθανολογώ ότι μάλλον φταίει που είναι δίπλα στο άνοιγμα της μπαλκονόπορτας
Πρέπει να του αλλάξω θέση