η δευτερη ειναι για θαλαμη ταμαμ. Οτ ι καλυτεροΑπλά Χρήστο να έχω μια μέχρι να πάρω bisley τώρα έχω μόνο την συρμάτινη και δεν θέλω να την βάλω στο καινούργιο όπλο.
Πριν βάλεις ντρεμελ δοκίμασε με πιο απλό τρόπο,με μπρασσο κ πανί.Παιδια στη βαση του ποζε μου που ειναι λευκη εχει αποκτησει μια θαμπαδα και θελω να την κανω οσο γινεται να γυαλιζει..αν βαλω μπρασο και με το ντρεμελ με την κετσεδενια κεφαλη θα καθαρισει;το εχει επηχειρησει κανεις ή θα το σακατεψω;
και μια αλοιφη η κλανολ γερμανικη 5 ευρω στα χρωματοπωλεια θα την βρεις ειναι φοβερη.Μαλλον για αρχη αυτο θα κανω Τασο και αν δεν γινεταθ τιποτα τοτε θα βαλω ντρεμελ
Μιλτο,παρα πολυ καλο αποτελεσμα εχω δει με FLITZ Polish.Aν θυμαμαι την πηρα απο Καλκατζακο (for metal,plastic and fiberglass).Παιδια στη βαση του ποζε μου που ειναι λευκη εχει αποκτησει μια θαμπαδα και θελω να την κανω οσο γινεται να γυαλιζει..αν βαλω μπρασο και με το ντρεμελ με την κετσεδενια κεφαλη θα καθαρισει;το εχει επηχειρησει κανεις ή θα το σακατεψω;
Γιαννη την flitz τηβ ξερω απλα επειδη εχω ηδη το μπασο ελεγα μπας και κανω δουλεια με αυτοΜιλτο,παρα πολυ καλο αποτελεσμα εχω δει με FLITZ Polish.Aν θυμαμαι την πηρα απο Καλκατζακο (for metal,plastic and fiberglass).
Aλοιφη ειναι.
Δεν ειδες αποτελεσμα?Γιαννη την flitz τηβ ξερω απλα επειδη εχω ηδη το μπασο ελεγα μπας και κανω δουλεια με αυτο
Μίλτο ειχα παρόμοιο θέμα με το 525 μου .. μπες εδώ #224 να δεις όταν με την βοήθεια του κ. Γιαννη το είχαμε κάνει καθρέφτη .Παιδια στη βαση του ποζε μου που ειναι λευκη εχει αποκτησει μια θαμπαδα και θελω να την κανω οσο γινεται να γυαλιζει..αν βαλω μπρασο και με το ντρεμελ με την κετσεδενια κεφαλη θα καθαρισει;το εχει επηχειρησει κανεις ή θα το σακατεψω;
Απλα την ξερω Γιαννη..δεν την εχω χρησιμοποιησει..ειναι λιγο ακριβουτσικη και ελεγα μηπως γινει δουλεια με πιο οικονομικα υλικαΔεν ειδες αποτελεσμα?
Εγω ειδα και σε ατσαλι (κλειστρο)και σε εργκαλ(μπασκουλα)!
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση..το ειδα το τοπικ και θα το δοκιμασω να δω τι αποτελεσμα θα εχειΜίλτο ειχα παρόμοιο θέμα με το 525 μου .. μπες εδώ #224 να δεις όταν με την βοήθεια του κ. Γιαννη το είχαμε κάνει καθρέφτη .
το στιλβωτικό βαμβάκι ειναι πρακτικό και κάνει δουλεία (απο ΑΒ βασιλόπουλο) αλλά και η glanol που λέει ο ΝΙΚΟΣ ειναι πολύ καλή και οικονομικά
Γιωργο,ενα που εχω χρονια κι εχω βρει παααρα πολυ καλο ειναι της colonial.Δεν γνωριζω αν κυκλοφορει ακομη.Για τα τσοκς το πηρα,κανει ομως γενικα δουλεια χωρις να "αναλιγωνει"!Θέλω και γω μια πρόταση για ένα καλό γρασο που να μην λιώνει στις καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Το super lube δυστυχώς λιώνει και μου δημιουργεί προβλήματα.