ναι ειναι η ρίζα .. αλλά ετσι κι αλλιώς το έκανα για να δοκιμάσουμε την κρέμα ..φαντάζομαι σε απλή επιφανειακή οξειδωση δεν θα μένει τίποτα!!Χρήστο αυτές οι σκιές που έμειναν είναι η ρίζα της σκουριάς ας πούμε; Θα φύγουν με επιπλέον τρίψιμο;
Μέρα με τη νύχτα πάντως τα δύο τμήματα
θεόφραστε δεν γράφει κατι .. και στην υφή δεν νήθεις κόκκους .. στις περιγραφές του προϊόντος αναφέρει "ήπιο στιλβωτικό"Χρήστο η glanol έχει κόκκους; Είναι abrasive που λένε και στο χωριό μου;
.shake. να εισαι καλά φίλε Τασο !Το μπρούτζινο βουρτσακι της parker εκανε τις καννες του πολυαγαπημένου Baikal γυαλί,και με πολύ λιγότερο κοπο σε σχέση τις μπρούτζινες τις πλακας που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια..
Φίλε Χρήστο(manthos cc)ένα ακόμα ευχαριστώ κ δημοσίως για την εξυπηρέτηση σου,Και ιδιαίτερα για τον κοπο που εκανες να μου φτιάξεις ανταπτορακι..
Το μόνο εύκολο είναι να την βρω,Αλλά δεν ξέρω αν ξεφαβει η βαφή.αν παίξεις και μια αλυφούλα glanol για τα μέταλλα (κάννες μπάσκουλα )
δεν ειδα να ξεβάφει που εκανα την δοκιμή στο μονόκαννο ! λειαίνει περισσότερο και καθαρίζει .Το μόνο εύκολο είναι να την βρω,Αλλά δεν ξέρω αν ξεφαβει η βαφή.
Την βάζεις στο πανί κ μετά τριβεις καννες κ βάση?
Αυτο δεν ειναι για θαλαμες αδερφια; μηπως μεσα στις κανες το ζωρισεις και σου χαλασει; η clanol κανει πολυ δουλεια αλλα δεν τολμησα ακομα να την δοκιμασω εξωτερικα.Το μπρούτζινο βουρτσακι της parker εκανε τις καννες του πολυαγαπημένου Baikal γυαλί,και με πολύ λιγότερο κοπο σε σχέση τις μπρούτζινες τις πλακας που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια..
Φίλε Χρήστο(manthos cc)ένα ακόμα ευχαριστώ κ δημοσίως για την εξυπηρέτηση σου,Και ιδιαίτερα για τον κοπο που εκανες να μου φτιάξεις ανταπτορακι..
Ειναι τοσο πυκνο που δεν παθαίνει τίποτα..Αντίθετα τα άλλα που είναι πιο αραιά χαλάνε σχεδόν αμέσως(κάθονται οι τρίχες)..Και ούτε και δουλειά κάνουν εύκολα..μηπως μεσα στις κανες το ζωρισεις και σου χαλασει;
Νίκο εχει ξανά ειπωθεί οτι ειναι για θαλάμη .. αλλα δεν νομίζω καθωσ βγάζει την ίδια σε ποιό κοντόχοντρη για αυτήν την δουλειά.Αυτο δεν ειναι για θαλαμες αδερφια; μηπως μεσα στις κανες το ζωρισεις και σου χαλασει; η clanol κανει πολυ δουλεια αλλα δεν τολμησα ακομα να την δοκιμασω εξωτερικα.
Το καλύτερο όλων είναι το break free αλλά ο κούκος αηδόνι. Μετα έρχεται το G96 που χρησιμοποιώ και γω.
Βαλε λιγο λαδι μεσα, οτι εχεις, κ αστο λιγο να μαλακωσουν... Τυλιξε ατσαλαμαλλο στην βουρτσα που εχεις να την ¨ενισχυσεις¨ και δωστου τριψιμο... Θα φυγουν... Κ αν μεινουν κ καποιες μετα τις επομενες τουφεκιες που θα κανεις σιγουρα θα φυγουν πιο ευκολα...μου εχει σπασει τα νευρα η κανη δεν εχω καλες βουρτσες και μενουν γραμμες απο τα σκαγια μεσαα....