Το ιδιο παθαινα κ εγω στην benelli μου,απο τοτε ομως που εκανα λειανση κ με brasso κ με glanol στο baikal s.p δεν βρωμιζει ευκολα κ οταν το καθαριζω με τον παρακατω τροπο οι κανες ειναι σαν καθρεφτης
Περναω 4-5 φορες την καθε κανη με την τριχινη βουρτσα απο ορειχαλκο για να αγριεψουν οι βρωμιες κ μετα ψεκαζω ενα δικο μου μιγμα ( ασετον με λεπτορευστο λαδι αυτοκινητου για σασμαν σε αναλογια 1:1,θελει προσοχη στα ξυλα κ στο εξωτερικο της κανης για την βαφη ) το αφηνω 15 λεπτα κ μετα ξανα περναω 4-5 φορες την ιδια βουρτσα,επειτα βαζω την ορειχαλκινη στην βεργα κ απο κανη καποιο πανακι ή χαρτι ωσττε να περναει με δυσκολια απο τις κανες κ με 3-4 πανακια-χαρτι στην καθε κανη γινεται λαμπικο,επειτα τις λαδωνω με το ιδιο λαδι κ ειναι τζι-τζι
Απο τοτε που εκανα την λειανση ειδα τρομερη αλλαγη στην ευκολια καθαρισμο,το ιδιο γινεται κ με την κρεμ flitz,αλλα δεν το βρηκα σε κοντινο καταστημα κ ετσι χρησιμοποιησα το brasso κ την κρεμα glanol,το μπρασο λειαινε πιο ευκολα, αλλα η glanol καθαριζει πολυ καλυτερα τις κανες την 1η φορα