D
DrV
Δηλαδή αντικειμενικα γυαλισμενος κωνος δεν υπάρχει
Εργοστασιακά γυαλισμένος αχρωμιωτος κώνος, όχι δεν υπάρχει, σε όπλα μαζικής παραγωγής.Δηλαδή αντικειμενικα γυαλισμενος κωνος δεν υπάρχει
μπορεί να μην παίζει ρόλο να βγει έτοιμα γυαλισμένος από το εργοστάσιο...Εργοστασιακά γυαλισμένος αχρωμιωτος κώνος, όχι δεν υπάρχει, σε όπλα μαζικής παραγωγής.
Τώρα θα υπάρξει ο γνωστός αντίλογος, οι εταιρείες δεν ξέρουν τι κάνουν;
Φυσικά και παίζει ρόλο αλλά χρειάζεται επεξεργασία και αυτό σημαίνει κόστος.μπορεί να μην παίζει ρόλο να βγει έτοιμα γυαλισμένος από το εργοστάσιο...
Ευχαριστω πολυ Χρηστο και ας ειναι καλα το φιλαρακι μου με τον τορνακι που δεν μου χαλαει ποτε χατίρι......Χριστόδουλε ωραία κατασκευή κάνατε .. μπράβο σας
Σε ευχαριστω Παυλο,θα το δοκιμασω ειναι ασχημο τοσο προσεγμενα οπλα να δειχνουν αθλια απο την μαυρη αποχρωση της βασηςτον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το sonax sx90 plus τριπλής δράσης με πολύ καλά αποτελέσματα και πολύ οικονομικό σε σχέση με το G96 που αγόραζα,,,τα 400ml €6,5 από praktiker το G96 τα 125ml €13
απλά δεν έχει τόσο ευχάριστη μυρωδιά όσο το G96,,δοκίμασε το
Στα οεριπερισσό τσοκ συμβαίνει Χρήστο...βάζε του και ένα γρασακι αλλά είναι συχνό φαινόμενο!Εχθές πηγαίνοντας καθάρισα τη Urika μετά από δυο πούλες στο σκοπευτήριο, διαπίστωσα ότι το anaconda (ήταν βιδωμένο και στις δυο πούλες) ήταν ξεβιδωμένο και μάλιστα όχι απλά χαλαρό αλλά είχε ξεβιδωθεί περίπου 1 με 2 χιλιοστά. Να σημειώσω ότι κατά την τοποθέτησή του, το είχα βιδώσει πολύ σφιχτά. Είναι φυσιολογικό; Έχει συμβεί σε κάποιον συνάδελφο αυτό;
Συμβαινει Χρηστο.Εχθές πηγαίνοντας καθάρισα τη Urika μετά από δυο πούλες στο σκοπευτήριο, διαπίστωσα ότι το anaconda (ήταν βιδωμένο και στις δυο πούλες) ήταν ξεβιδωμένο και μάλιστα όχι απλά χαλαρό αλλά είχε ξεβιδωθεί περίπου 1 με 2 χιλιοστά. Να σημειώσω ότι κατά την τοποθέτησή του, το είχα βιδώσει πολύ σφιχτά. Είναι φυσιολογικό; Έχει συμβεί σε κάποιον συνάδελφο αυτό;
Φυσιολογικ κ συχνο,Εχθές πηγαίνοντας να καθαρίσω τη Urika μετά από δυο πούλες στο σκοπευτήριο, διαπίστωσα ότι το anaconda (ήταν βιδωμένο και στις δυο πούλες) ήταν ξεβιδωμένο και μάλιστα όχι απλά χαλαρό αλλά είχε ξεβιδωθεί περίπου 1 με 2 χιλιοστά. Να σημειώσω ότι κατά την τοποθέτησή του, το είχα βιδώσει πολύ σφιχτά. Είναι φυσιολογικό; Έχει συμβεί σε κάποιον συνάδελφο αυτό;
Γιάννη κι εγώ με το τσοκόκλειδο το είχα βιδωμένο και μάλιστα σφιχτά...Συμβαινει Χρηστο.
Απο οσα chokes εχω βιδωσει σε κανες μου,τα μονα που δεν λασκαραν ηταν τα Muller και τα brain.
Πιστευω,λογω της εξωτερικης βαφης των...
Τα υπολοιπα,επρεπε να τα σφιγγω με τσοκοκλειδο για να παραμεινουν στη θεση τους.
Μη βαζεις αλλενακι ρε μαστορακο!Φυσιολογικ κ συχνο,
στα anaconda μετα απο μερικα κυνηγια να καθαριζεις τις αυλακωσεις εσωτερικα γιατι πιανουν μολυβδωσεις κ ισως αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα του φρενου, εικασια ειναι αυτο...
Καθαριζεται ευκολα η με καποιο σπρει η με ενα λεπτο αλενακι που το περνας στην πρωτη βολτα κ κυκλικα το φτανεις μεχρι το τερμα αφαιρωντας ολα τα υπολοιματα...
tetra gun: https://www.milidonis.gr/el/αξεσουα...τήρησης-λίπανσης-όπλων-tetra-gun-grease-30g./Οποιοδήποτε γράσο Παύλε ή κάποιον συγκεκριμένο τύπο;
Φυσιολογικ κ συχνο,
στα anaconda μετα απο μερικα κυνηγια να καθαριζεις τις αυλακωσεις εσωτερικα γιατι πιανουν μολυβδωσεις κ ισως αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα του φρενου, εικασια ειναι αυτο...
Καθαριζεται ευκολα η με καποιο σπρει η με ενα λεπτο αλενακι που το περνας στην πρωτη βολτα κ κυκλικα το φτανεις μεχρι το τερμα αφαιρωντας ολα τα υπολοιματα...
Δεν ξέρω αν μπερδεύτηκα αλλά για το πάσο δεν μιλάτε;Μη βαζεις αλλενακι ρε μαστορακο!
Καλυτερα,το τελευταιο κομματι από σπαστη τουφεκοβεργα ορειχαλκινο βουρτσακι και δραπανο με λίγες στροφες!
Το αλλενοκλειδο,δεν εχει το προφιλ του αυλακιου κι ενδεχομένως θα "τραυματισεις" εκεινο το σημειο.
Εισαι και λιγο ....νευρικουλης...
Προφανεστατα επηρεάζει τη λειτουργια του τσοκ,το γεμισμα των αυλακωσεων απο καταλοιπα!