Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δηλαδή αντικειμενικα γυαλισμενος κωνος δεν υπάρχει
Εργοστασιακά γυαλισμένος αχρωμιωτος κώνος, όχι δεν υπάρχει, σε όπλα μαζικής παραγωγής.
Τώρα θα υπάρξει ο γνωστός αντίλογος, οι εταιρείες δεν ξέρουν τι κάνουν;

Εργοστασιακά γυαλισμένος αχρωμιωτος κώνος, όχι δεν υπάρχει, σε όπλα μαζικής παραγωγής.
Τώρα θα υπάρξει ο γνωστός αντίλογος, οι εταιρείες δεν ξέρουν τι κάνουν;
μπορεί να μην παίζει ρόλο να βγει έτοιμα γυαλισμένος από το εργοστάσιο...

Χριστόδουλε ωραία κατασκευή κάνατε .. μπράβο σας
Ευχαριστω πολυ Χρηστο και ας ειναι καλα το φιλαρακι μου με τον τορνακι που δεν μου χαλαει ποτε χατίρι......
Δεν ειχα την απαίτηση και ουτε θα εχω απο ενα βουρτσακι να μου γυαλιση τους κωνους σε τετοιο επιπεδω.....
απλα τα ειχα και δεν μπορουσα λογο σπειρωματος να τα χρησιμοποιησω για να αφερεσω της μολυβδωσεις.

Από μια έρευνα που έχω κάνει, μάλλον το καλύτερο εργαλείο για την δουλειά αυτή, που να μπορεί εύκολα να το χρησιμοποιήσει και ένας ερασιτέχνης και να μην χρειάζεται να μπλέξει με περίεργες λυαντικές (αράχνες) και πέτρες, είναι τα προιόντα της εταιρίας Flex hone που προορίζονται και για όπλα 12cal και στην δική μας περίπτωση για κώννους (forcing cones). Συγκεκριμένα σε ότι αφορά τους κώννους (υπάρχει και για κάννη, θαλάμη) υπάρχουν τρεις βούρτσες με διαβάθμιση από 180grid μέχρι 800grid. Μετά από αυτά θα μπορούσε κάποιος να προχωρήσει και σε λείανση με σαπούνια και ροσέτα, πάνω σε κετσέ και τέλος ύφασμα και να φτάσει στο λεγόμενο φινίρισμα καθρέφτη. Δεν είναι τυχαίο που οι συγκεκριμένες βούρτσες πωλούνται και από εταιρίες όπως η Brownells.
http://www.brushresearch.com/brushes.php?c2=6

Last edited:
Καλησπερα στο team μετα απο αδρανεια αρκετων μηνων λογω υποχρεωσεων,υπαρχει καποιος τροπος καθαρισμου στην μαυρη βαση του feeling ωστε να γυαλισει?γιατι μενουν πανω δαχτυλιες σκονες και διαφορες αποχρωσεις λογω υγρασιας κτλ κτλ και οσο λαδι και αν βαλω δεν μου δινει αλλο αποτελεσμα ΣΟΣ bbq2

τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το sonax sx90 plus τριπλής δράσης με πολύ καλά αποτελέσματα και πολύ οικονομικό σε σχέση με το G96 που αγόραζα,,,τα 400ml €6,5 από praktiker το G96 τα 125ml €13

απλά δεν έχει τόσο ευχάριστη μυρωδιά όσο το G96,,δοκίμασε το

τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το sonax sx90 plus τριπλής δράσης με πολύ καλά αποτελέσματα και πολύ οικονομικό σε σχέση με το G96 που αγόραζα,,,τα 400ml €6,5 από praktiker το G96 τα 125ml €13

απλά δεν έχει τόσο ευχάριστη μυρωδιά όσο το G96,,δοκίμασε το
Σε ευχαριστω Παυλο,θα το δοκιμασω ειναι ασχημο τοσο προσεγμενα οπλα να δειχνουν αθλια απο την μαυρη αποχρωση της βασης

Εχθές πηγαίνοντας να καθαρίσω τη Urika μετά από δυο πούλες στο σκοπευτήριο, διαπίστωσα ότι το anaconda (ήταν βιδωμένο και στις δυο πούλες) ήταν ξεβιδωμένο και μάλιστα όχι απλά χαλαρό αλλά είχε ξεβιδωθεί περίπου 1 με 2 χιλιοστά. Να σημειώσω ότι κατά την τοποθέτησή του, το είχα βιδώσει πολύ σφιχτά. Είναι φυσιολογικό; Έχει συμβεί σε κάποιον συνάδελφο αυτό;

Last edited:
Εχθές πηγαίνοντας καθάρισα τη Urika μετά από δυο πούλες στο σκοπευτήριο, διαπίστωσα ότι το anaconda (ήταν βιδωμένο και στις δυο πούλες) ήταν ξεβιδωμένο και μάλιστα όχι απλά χαλαρό αλλά είχε ξεβιδωθεί περίπου 1 με 2 χιλιοστά. Να σημειώσω ότι κατά την τοποθέτησή του, το είχα βιδώσει πολύ σφιχτά. Είναι φυσιολογικό; Έχει συμβεί σε κάποιον συνάδελφο αυτό;
Στα οεριπερισσό τσοκ συμβαίνει Χρήστο...βάζε του και ένα γρασακι αλλά είναι συχνό φαινόμενο!

Εχθές πηγαίνοντας καθάρισα τη Urika μετά από δυο πούλες στο σκοπευτήριο, διαπίστωσα ότι το anaconda (ήταν βιδωμένο και στις δυο πούλες) ήταν ξεβιδωμένο και μάλιστα όχι απλά χαλαρό αλλά είχε ξεβιδωθεί περίπου 1 με 2 χιλιοστά. Να σημειώσω ότι κατά την τοποθέτησή του, το είχα βιδώσει πολύ σφιχτά. Είναι φυσιολογικό; Έχει συμβεί σε κάποιον συνάδελφο αυτό;
Συμβαινει Χρηστο.
Απο οσα chokes εχω βιδωσει σε κανες μου,τα μονα που δεν λασκαραν ηταν τα Muller και τα brain.
Πιστευω,λογω της εξωτερικης βαφης των...
Τα υπολοιπα,επρεπε να τα σφιγγω με τσοκοκλειδο για να παραμεινουν στη θεση τους.

Εχθές πηγαίνοντας να καθαρίσω τη Urika μετά από δυο πούλες στο σκοπευτήριο, διαπίστωσα ότι το anaconda (ήταν βιδωμένο και στις δυο πούλες) ήταν ξεβιδωμένο και μάλιστα όχι απλά χαλαρό αλλά είχε ξεβιδωθεί περίπου 1 με 2 χιλιοστά. Να σημειώσω ότι κατά την τοποθέτησή του, το είχα βιδώσει πολύ σφιχτά. Είναι φυσιολογικό; Έχει συμβεί σε κάποιον συνάδελφο αυτό;
Φυσιολογικ κ συχνο,
στα anaconda μετα απο μερικα κυνηγια να καθαριζεις τις αυλακωσεις εσωτερικα γιατι πιανουν μολυβδωσεις κ ισως αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα του φρενου, εικασια ειναι αυτο...
Καθαριζεται ευκολα η με καποιο σπρει η με ενα λεπτο αλενακι που το περνας στην πρωτη βολτα κ κυκλικα το φτανεις μεχρι το τερμα αφαιρωντας ολα τα υπολοιματα...

Συμβαινει Χρηστο.
Απο οσα chokes εχω βιδωσει σε κανες μου,τα μονα που δεν λασκαραν ηταν τα Muller και τα brain.
Πιστευω,λογω της εξωτερικης βαφης των...
Τα υπολοιπα,επρεπε να τα σφιγγω με τσοκοκλειδο για να παραμεινουν στη θεση τους.
Γιάννη κι εγώ με το τσοκόκλειδο το είχα βιδωμένο και μάλιστα σφιχτά...

Γρασσο η βαζελίνη σε ολο το σώμα του τσοκ που μπαίνει στη καννη και οχι μονο στο σπειρωμα και δεν θα ξελασκαρει ξανά

Με αυτο τον τρόπο κάνουμε δυο φορές καλο για την πατουρα μεσα στη καννη που ειναι αχρωμιοτη και δευτερον δεν θα έχουμε πολύ βρώμα στα τσοκ απο διαφυγες αεριων μπαρουτης κ.α

Φυσιολογικ κ συχνο,
στα anaconda μετα απο μερικα κυνηγια να καθαριζεις τις αυλακωσεις εσωτερικα γιατι πιανουν μολυβδωσεις κ ισως αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα του φρενου, εικασια ειναι αυτο...
Καθαριζεται ευκολα η με καποιο σπρει η με ενα λεπτο αλενακι που το περνας στην πρωτη βολτα κ κυκλικα το φτανεις μεχρι το τερμα αφαιρωντας ολα τα υπολοιματα...
Μη βαζεις αλλενακι ρε μαστορακο!o_O
Καλυτερα,το τελευταιο κομματι από σπαστη τουφεκοβεργα ορειχαλκινο βουρτσακι και δραπανο με λίγες στροφες!
Το αλλενοκλειδο,δεν εχει το προφιλ του αυλακιου κι ενδεχομένως θα "τραυματισεις" εκεινο το σημειο.
Εισαι και λιγο ....νευρικουλης...:rolleyes:
Προφανεστατα επηρεάζει τη λειτουργια του τσοκ,το γεμισμα των αυλακωσεων απο καταλοιπα!

Φυσιολογικ κ συχνο,

Μη βαζεις αλλενακι ρε μαστορακο!o_O
Καλυτερα,το τελευταιο κομματι από σπαστη τουφεκοβεργα ορειχαλκινο βουρτσακι και δραπανο με λίγες στροφες!
Το αλλενοκλειδο,δεν εχει το προφιλ του αυλακιου κι ενδεχομένως θα "τραυματισεις" εκεινο το σημειο.
Εισαι και λιγο ....νευρικουλης...:rolleyes:
Προφανεστατα επηρεάζει τη λειτουργια του τσοκ,το γεμισμα των αυλακωσεων απο καταλοιπα!
Δεν ξέρω αν μπερδεύτηκα αλλά για το πάσο δεν μιλάτε;

Status
Not open for further replies.
Back