Με τόσα καθαριστικά φρενων τι Zastava τρακτορα SCANIA μεταχειρισμενο καθαρίζειΠήρες Yugo Zastava ρε θηρίο;;;
Με τόσα καθαριστικά φρενων τι Zastava τρακτορα SCANIA μεταχειρισμενο καθαρίζειΠήρες Yugo Zastava ρε θηρίο;;;
Πήρες Yugo Zastava ρε θηρίο;;;
Πέρα από τη πλάκα τα καθαριστικά μπορείς να πας και να τα πάρεις κατευθείαν από το μαγαζί?ναι φίλε με οχταπίστονες porsche system,,τι τα ήθελα τα άλογα
Αν εννοείς τα καθαριστικά φρενών φυσικά μπορείς.....σε καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκίνητων η' αν έχεις praktiker κοντά σου.Πέρα από τη πλάκα τα καθαριστικά μπορείς να πας και να τα πάρεις κατευθείαν από το μαγαζί?
Ο οπλοβαστός είναι καλύτερος, η σκληρή θήκη είναι ικανοποιητική, η θήκη μεταφοράς είναι μόνο για ότι ορίζει το όνομά της. Ο ειδικός αερισμός ενός οπλοβαστού που έχει υγρασιόμετρο και ρυθμίζει συνθήκες εναποθήκευσης είναι ιδανικό αλλά ακριβό. Θεωρώ πως οι βαλίτσες με 2 σακουλάκια αφυγραντικά είναι οκ για να αποθηκεύσουμε και να ελέγχουμε κάθε 2μηνο.Πολυ σωστά τα παραπάνω...διαφωνώ όμως με την τελευταία σας φράση''τοποθέτηση στην θήκη και πάλι''.
Πιστεύω ότι είναι λάθος τρόπος φύλαξης λόγω κακού αερισμού.....για έμενα η θήκη έχει μόνο την χρήση μεταφοράς.
Και για τα ξύλινα μέρη Παύλο τι χρησιμοποιείς;;Ακριβώς ένα καθαριστικό φρένων και το σοναξ χρειάζεσαι μόνο
Δεν είναι μόνο κάπνα, αλλά και γραφίτης από τα σκάγια. Με πανί και οδοντόβουρτσα με τα ίδια καθαριστικά που έχεις, αρκεί να στεγνώσουν και μετά ελαφριά επίστρωση λαδιού. Εναλλακτικά σαπουνόνερο με σφουγγάρι.how tall is lisa eldridge
Μπλέξαμε με καπνες.... την παπια εσωτερικα οσοι έχετε αεριων πως την καθαριζετε ?
Ναι σωστά, το να πέσει σε ξύλο κάποιο καθαριστικό και να σκουπισθεί άμεσα, δεν υπάρχει θέμα. Η λίπανση όμως που θα παραμείνει πρέπει να ειναι κατάλληλη για ξύλα. Αν τα ξύλα έχουν βερνίκι, αντέχουν σχεδόν τα πάντα. Αν όχι, τότε προτιμώ κερί πάστα που απλώνεις με πινέλλο και σκουπίζεις 10 λεπτά αργότερα με πανί. Τα πινέλλα πάντοτε βοηθούν σε καθαρση, διότι οι τρίχες εισχωρούν παντούΜε λαδι που κανει για τα ξυλινα μερη υποθέτω?
Ακριβώς νικο.. λερώνει αρκετά και αποθήκη και παπια και το πιστόνι.. ήμουν προετοιμασμένος για τη μπίχλα των αερίων..αλλαααα μας αποζημιώνει στο τερέν, οποτε δεν έχω παραπάνω ας γίνεται σα κάρβουνο για το θυμιατό αφού τα καπνίζει όλαΒγάζει καπνα το καταραμένο ειδικά εκεί στην πάπια έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά
Λαδακι με scotch brite to πρασινο και να δεις πως καθαροζει η αποθηκη με τη μια .Ακριβώς νικο.. λερώνει αρκετά και αποθήκη και παπια και το πιστόνι.. ήμουν προετοιμασμένος για τη μπίχλα των αερίων..αλλαααα μας αποζημιώνει στο τερέν, οποτε δεν έχω παραπάνω ας γίνεται σα κάρβουνο για το θυμιατό αφού τα καπνίζει όλα
Το πιο εύκολο λύσε-δέσε έχουν τα brow & κ τα win....είναι άλλο πράμα το να κάθεσε σιγά σιγά να το καθαρίζεις με το τσιγαράκι σου κ τν καφέ σου στν ήλιο....
Λαδακι με scotch brite to πρασινο και να δεις πως καθαροζει η αποθηκη με τη μια .
Οσο για το πιστονι ; σιγα το πράμα. Τι να πουμε κι εμεις με την sx3 που το πστόνι ειναι πιο δυσκολο και εχει πολλές τρυπες ;
Του ρίχνω λαδι και το αφηνω . Μετα με πανάκι το σκουπιζω καλά και στις τρυπες τοσο με σκληρο πανί αλλά βασικα με scotch brite. Τελος ψέκασμα με σπρευ degreaser με σωληνάκι και καθαρίζει απο λάδια και οτι εχει μεινει. Εγω λογω δουλειάς χρησιμοποιώ ενα Philip's με κοστος περι τα 6 €το μεγαλο . Διώχνει λάδια και καθαριζει. https://www.amazon.co.uk/Genuine-Philips-Degreaser-Cleaner-390DCS/dp/0293000689
9 χρονια πιστονι σαν καινουργιο.
Και μαζί και με τον καφέ και το τσιγάρο σου και τα καντήλια;;;; ρε ανδρανεια σου λέωΤο πιο εύκολο λύσε-δέσε έχουν τα brow & κ τα win....είναι άλλο πράμα το να κάθεσε σιγά σιγά να το καθαρίζεις με το τσιγαράκι σου κ τν καφέ σου στν ήλιο....
Ευτυχώς που δε καπνίζω.. θα είχα κάψει το Παπαστρατο όλοΤο πιο εύκολο λύσε-δέσε έχουν τα brow & κ τα win....είναι άλλο πράμα το να κάθεσε σιγά σιγά να το καθαρίζεις με το τσιγαράκι σου κ τν καφέ σου στν ήλιο....