Ανατολική Αττική και νότια Εύβοια..

Βάλε χάρτες Περικλή... Βοήθεια μας...Ανατολική Αττική και νότια Εύβοια..
![]()
Φτώχειες....Αμαλιάδα σήμερα 55μμ
Τώρα μέσα στην κακοκαιρία δεν έχει χάρτες .. Εχει δορυφορική..Βάλε χάρτες Περικλή... Βοήθεια μας...
Μπορεί να κρατήσει μέρες αυτός ο νοτιάς ;Μιας και ειπε ο φίλος για χάρτες ..
Να πω ξανά αυτό που είπα και έχθες ότι από 20 και μετά πάμε σε ζωνικη κυκλοφορία.
Οπότε γαιδουρονοτιας 20- 25 ,και βλέπουμε.
Φυσικά και μπορεί .Μπορεί να κρατήσει μέρες αυτός ο νοτιάς ;
Δυστυχώς όσο κοιτάω τα μοντέλα μόνο ιδανικό καιρό στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω για εμάς.Το μόνο θετικό είναι ότι ο καιρός είναι κλειστός και στους άλλους διαδρόμους προς Ιταλία,Ισπανία κλπ..Φυσικά και μπορεί .
...
Μέχρι 24-25 το βλέπω σίγουρο ..
Θα έχουμε βροχές η μόνο νότια;Φυσικά και μπορεί .
...
Μέχρι 24-25 το βλέπω σίγουρο ...
Κυριακή Τετάρτη καταρχάς ,δεν είναι ιδανικός καιρός ,το έχω ξαναπεί ..Δυστυχώς όσο κοιτάω τα μοντέλα μόνο ιδανικό καιρό στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω για εμάς.Το μόνο θετικό είναι ότι ο καιρός είναι κλειστός και στους άλλους διαδρόμους προς Ιταλία,Ισπανία κλπ..
Ελπίζω να αλλάξει κάτι στις επόμενες μέρες.
Περικλή εσύ θεωρείς ότι θα έχουμε τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις από Κυριακή-Τεταρτη και μετα θα περιμένουμε το νέα άνοιγμα του καιρού;
Είναι σαν να σε ρωταω τα νούμερα του Τζόκερ βέβαια.
Σε αυτό ποντάρω και εγώ φίλε.Οτι ο καιρός δεν βοηθάει τους άλλους διαδρόμους.Κυριακή Τετάρτη καταρχάς ,δεν είναι ιδανικός καιρός ,το έχω ξαναπεί ..
Είναι ένα άνοιγμα καλό , τουλάχιστον για εμάς ...με την ψύχρα να παραμένει από πάνω μας για αυτές τις μέρες ...
Σίγουρα κάτι θα δώσει ..
Από 20 και μετά , με την ζωνικη ,Η δυτική Ευρώπη ,θα είναι σε χειρότερη θέση από εμάς ,από θέμα περασμάτων ...
Κάποια σενάρια δείχνουν και κάποιες βροχές προς το άλλο σ.κ .Θα έχουμε βροχές η μόνο νότια;
Θα έχουμε βροχές η μόνο νότια;
Κάποια σενάρια δείχνουν και κάποιες βροχές προς το άλλο σ.κ .
μακάρι να βγει αυτό το σενάριο ,γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα σπάσει γρήγορα...
Εχουμε μέρες να το δούμε ..