Εδώ λίγο ήλιο και κρυοΣυννεφιά και κρύο εδώ
Εγώ άναψα τζακιΕχουμε βροχουλα τωρα,
Μακαρι να κρατησει, το εχει αναγκη ο τοπος.
Ετσι θα βρεχει και τις τσιχλες ,,,
Τσιχλες στα καρβουνα?Εγώ άναψα τζακι
Παιδακια κατσικίσια και πανσετα χοιρινήΤσιχλες στα καρβουνα?
Εδώ και 3 μέρες έχουμε κάψει τόσα ξύλα όσα δεν καψαμε τα Χριστούγεννα...Εγώ άναψα τζακι
Εμείς εδώ πάνω το έχουμε ζήσει αρκετές φορές με βροχή,δεν είναι ασυνήθιστο...Εδώ Χριστός Ανέστη με ομπρέλες πρώτη φορά αυτό όσο ζω
Thanks brother...
Μπεκατσοκαιρος στην Δίρφη......με την Δίρφη ανάμεσα στα κατάμαυρα σύννεφα...
Τα ίδια και εγώ δεν μου ανέβενειΧριστούγεννα με λιακαδαρες και κοντομανικα και Πάσχα με βροχές και κρύο. Η νέα κανονικότατα στα καιρικά.
Προσπαθώ να ανεβάσω και μια φωτογραφία με την Δίρφη ανάμεσα στα κατάμαυρα σύννεφα αλλά δεν ανεβαίνει.
Kάτι ήξερε ο σοφός Κούλης που βάφτισε το υπουργείο περιβάλλοντος και ''κλιματικής αλλαγής''...Ένα από τα χειρότερα Πάσχα που θυμαμαι όσον αφορά τον καιρό εδώ στην ήπειρο ,ήταν κάποτε 4 Μαΐου. Στο βουνό να χιονίζει εδώ να βρέχει και το κρύο πολυ τσουχτερο τσουχτερό αλλα και ομίχλη που δεν έβλεπες παραπάνω από τα 10-15 μέτρα.
Αυτά τώρα δεν τα κάνει ούτε τα χριστούγεννα
Άλλαξε φάτσα μέρα που είναι...Η Ελεονόρα ήταν σαφώς πιο ευκολοχωνευτη από το τραγικό του τωρινού αβαταρ....Μπεκατσοκαιρος στην Δίρφη...
Εδώ λιακάδα και 20 βαθμούςΆλλαξε φάτσα μέρα που είναι...Η Ελεονόρα ήταν σαφώς πιο ευκολοχωνευτη από το τραγικό του τωρινού αβαταρ....
Όσο για τον καιρό μαυρίλα , μποφορια , ψυχρα και καμιά αερομεταφερομενη ψιχαλα... Φουλ Πασχαλιατικος δηλαδή!
Φίλε κυνηγε, εσύ ξεστολίζεις τον ουρανό της Δίρφης;Άλλαξε φάτσα μέρα που είναι..