Σουδαν ειναι ο Ηλιας.Πού όμως;![]()
Σουδαν ειναι ο Ηλιας.Πού όμως;![]()
Μετακωμησα.....είμαι τζατζηκισταν τώραΣουδαν ειναι ο Ηλιας.
Αντε να ετοιμαστει το εδαφος για τις μπεκατσες...εχω κουταβια φετο, που πρεπει να τρεξω.Η πορεία του χαμηλου που ειναι στην Αδριατική θα καθορίσει τον καιρο της χωρας μας για τις επόμενες 7-10 μερες
Ακομα δεν το πιανουν πως θα βγει τελικα.
Τα δυτικά και βόρεια θα έχουν βροχες .
το θεμα είναι ποσο μεσα θα μπουν και την δυναμική..
Αναμονη 1-2 μέρες
Αργουν ακομα ρεΑντε να ετοιμαστει το εδαφος για τις μπεκατσες...εχω κουταβια φετο, που πρεπει να τρεξω.
γιασου ρε κωστηηη μερακληηηη ,θα ερθη και η ωρατουςςς,,,εχη ο καιρωςςς γυριζματαααΑντε να ετοιμαστει το εδαφος για τις μπεκατσες...εχω κουταβια φετο, που πρεπει να τρεξω.
Επιτελους κ εδω κατω κοιμηθηκαμε.χωρις κλιματιστικο.φοβαμαι μονο μη κανει καμια ζεστη παλι.επισης θελουμε βροχες πολλες εδω κατωΞυπνήσαμε το προι με 14 βαφμους τώρα έχει 16..... Τι ωραία
θα ξανακάνει ζεστη .Επιτελους κ εδω κατω κοιμηθηκαμε.χωρις κλιματιστικο.φοβαμαι μονο μη κανει καμια ζεστη παλι.επισης θελουμε βροχες πολλες εδω κατω
13 εδώ με ξαστεριά!!! Απολαυση!!!Ξυπνήσαμε το προι με 14 βαφμους τώρα έχει 16..... Τι ωραία
Πρώτη είσοδος κρυου στην Β.α Ευρώπη 22-25 του μηνα@periklis-ath για λέγε φίλε μου. Πως το βλέπεις να εξελίσσεται από πάνω μας; Δεν φαίνεται κάτι ευνοικο;
Ναι θα ειναιη βδομαδα θα ειναι βροχερη?
Δεν πάει να....., θα μας μείνουν τα φυσιγγια για του χρόνου , καλά να είμαστε.Πρώτη είσοδος κρυου στην Β.α Ευρώπη 22-25 του μηνα
Δεν κατεβαίνει χαμηλα και φεύγει γρήγορα
Ετσι οπως πανε τα πράγματα πολυ δυσκολα θα εχουμε νωρις εμφανίσεις οπως περυσι..Θα παει ποιο πισω..
Μακαρι να αλλαξει αλλα φετος δειχνει να βρισκει διαδρομο στα β.δ της Ευρώπης
Νωρις ακομα για τετοια συμπέρασμαΔεν πάει να....., θα μας μείνουν τα φυσιγγια για του χρόνου , καλά να είμαστε.
Με ένα μπασιμο 28ης 2003 συμβιβάζομαι....Νωρις ακομα για τετοια συμπέρασμα
Υπομονή ρε..
Ολα καλα θα πανε